רופאים

BellA עלמה

New member
רופאים../images/Emo101.gif../images/Emo58.gif

לפעמים יש תחושה שאין להם ממש מושג על כלום. נותנים לך תרופה שבסוף מתברר שהיא יותר מזיקה ממועילה ואתה לא ממש יכול להפסיק לקחת ככה cold turky כי הגוף זקוק לה.

נשמת

New member
אתמול. רשלנות רפואית.

היתה תוכנית בטלויזיה ואני לא זוכרת את שמה. היתה שם עו"ד שהעלתה מס' מקרים ועל הטיפול בהם. עלמה, כדאי לשאול, להתעניין, לברר, חוות דעת שנייה גם אם צריך. רופא הוא לא אלוהים, אסור לקחת דבר כמובן מאליו, עם כל הכבוד לסמכות.

BellA עלמה

New member
אין תחליף

אני מדברת על מה שהיה אז בחדשות על משאפים לטיפול באסטמה שבסוף מתברר שהם יותר מזיקים ממועילים. אני על משאפים מגיל 5 בערך. למזלי להורי יש מספיק כסף כדי להוסיף לי טיפול הומיופאטי שמאוד עוזר אבל לא פותר לגמרי את העיניין. זה די מעצבן שכל השנים האלה הרופאים אמרו שאין לזה תופעות לוואי . כל השנים ששאלתי אותם היום מסתבר שהם לא ממש יודעים.

sunshine2004

New member
../images/Emo2.gif לא ראיתי את התכנית...

ואני עם אסטמה....מגיל 12...פחות או יותר... עכשיו עוברת איזה טיפול עם משאפי הדיסקוס...שאמרו לי לא לקחת יותר משנה... ידוע שהונטולין למשל הוא כמו כדור נגד כאב ראש...עוזר רגעית...ואסור לקחת אותו על בסיס יום יומי...למרות ש... ובנוגע לרופאים כללית... תמיד כדאי לקבל חוות דעת נוספת... יש דברים שהם מעבר לשחור לבן..כמו שהרופאים אומרים... יש עוד גורמים במשוואה...

למעלה