רופאים מטומטמים

Happytom

New member
רופאים מטומטמים

לפני יותר מ-3 חודשים פניתי למרפאה הציבורית, עשו לי קבלה (כבר מכירים אותי במוסד הזה) ותיאמו לי טיפול DBT בגלל שהם טוענים שהבעיה שלי זאת הפרעת אישיות גבולית וזה הטיפול הפופוליסטי והמקובל להפרעה זו.

אני חוזר ואומר שהדבר שבאמת מפריע לי וצריך טיפול אחת ולתמיד (הפסיכולוג שטיפל בי 3 שנים לא מאמין שיש דבר כזה OCD ולכן התעלם ספציפית מזה והתייחס אל זה כחלק מהבעיה הכללית).

יכול להיות שיש לי הא"ג, אבל אם ה-OCD לא היה כזה חמור, אז גם ההפרעת אישיות לא הייתה כזו מפריעה או בולטת. ה-OCD תוקף אותי מכל החזיתות, אני לא מסוגל לעשות כלום בגללו.

ה-OCD זזה שגורם להכל להיות קיצוני, הכל או כלום, שחור-לבן. הכל אצלי מקובע ובלתי גמיש, אני רוצה לדעת פעם אחת מה זה להיות משוחרר, דברים טריוויאלים שנראים לאחרים כמו לישון עד מאוחר או בכלל לישון מחוץ לבית או רחוק מהבית, לקיים יחסי מין.

הרופאים ממשיכים להתעלם מזה. אולי בגלל שהפסיכולוג שלי לימד אותי לא להתעסק ב-OCD- ולכן הרופאים לא יכולים לראות אותו (הרי כל ההאבחנה שלהם מבוססת על מה שאני מספר להם)

זה לא הוגן שיש אנשים שנולדם בריאים בנפשם עם הזמנות שווה להגשים את חלום ולצמוח (פה זה כבר תלוי בהם אבל ההזדמנות שהם מקבלים היא שווה כל אחד לוקח את זה לאן שהוא רוצה) ויש כאלה שנולדים עם הפרעות נפשיות- והם מוגבלים, לא משנה איך הם נראים ועם כמה כסף הם נולדו, הם תמיד יהיו מוגבלים.

למעלה