רופאים בארה"ב

רופאים בארה"ב

שלום

האם רופא שסיים התמחות בישראל ואת כל שלבי ה-USMLE יכול לעבוד בארה"ב כמומחה, בלי לעבור שם התמחות נוספת?

תודה

Philip Jr

New member
אני לא מכיר את הרופא מהפורום השכן

אבל באילינוי (ומהמעט שאני יודע גם במדינות רבות אחרות) בעוד שיש לא מעט רופאים שהגיעו מחו״ל, אלו אנשים שעשו התמחות בארה״ב, ואי אפשר פשוט להגיע עם כמה הסמכות ותואר ישראלי ולהתקבל כרופא מן המניין.
&nbsp
That said, בעיניינים האלו אין דבר כזה ״ארה״ב״, החוקים לבטח מעט שונים בין state ל - state, ואני ממש לא מתכוון לבדוק את החוקים בכל סטייט, בהצלחה שיהיה לפותח השרשור!

ANZ1

New member
שאלה מוזרה

יש מקצועות ורופאים בינהם, שיכולים להיות מומחים בתחומם ועדיין להיות קלולס בשאר עניני החיים.

התגובה שלך אחרי שאמרו לך שאין דבר כזה ארהב בעניני רישיונות, עבודה והתנהלות יום יומית, בדיוק כמו קנדה או אוסטרליה או כל מדינה גדולה שמחולקת למדינות קטנות.
אז אתה ממשיך לשאול על ארצות הברית כולה ? יש 50 תשובות שונות לשאלה שלך.

Philip Jr

New member
לא יודע

אבל אני שוב רוצה להדגיש שאין דין ניו-יורק כדין קליפורניה, ואין דין מישיגן כדין לואיזיאנה, ואני מציע שתבחן את הנושא יותר לעומק בסטייטס שאתה מעוניין לעבור אליהם.

estee from ynet

New member
It depends

Normally a fellowship has restrictions and allows you to work with supervision. However, as the surgeon at the other Forum has told you, since you have already successfully passed all of the USMLE exams - it would depend on the hospital that is interested in your medical abilities. First look for a hospital and a department, and once you have sold your skills to the hospital – you can take it further. If you have no contacts in the field, you can contact a reliable American Physician Recruiter who specializes in your specialty.

למעלה