רוע וטוב

רוע וטוב

שלום לכולם. אני מחפש מדריכים (כתובים
) של דרך לבנות דמות מרושעת או טובה. רצוי בעברית. ראיתי שיש ספרים לזה באנגלית, אבל לא בראש שלי לקנות אותם, שלא נדבר על זה שאין לי כוח והתמדה לקרוא אותם. יש מצב?

Gilgam69

New member
אוקיי

מצד אחד אתה מבקש מדריכים כתובים, וצד שני אתה אומר שאין לך כוח והתמדה לקרוא אותם... די סותר אחד את השני, לא? מהשרוול אני יכול להציע לך 4 ספרים שעוסקים בתחום הזה בדיוק: Book of Vile Darkness - בהוצאת WOTC, ספר מצוין העוסק ברשע ואופי הרשע. Book of Exalted Deeds - בהוצאת WOTC, ספר שיצא לפני מספר שבועות. לפי הבנתי הוא מצוין לפחות כמו ה-BoVD. Good - שם קליט, לא? בהוצאת AEG, חברה מצוינת עם קו מוצרים מצוין. Evil - עוד שם קליט מבית היוצר של AEG.

avi972

New member
עוד אופציה

אפשר למצוא די הרבה מדריכים כתובים (באנגלית אומנם) בKaza (ובטח גם באתרי הורדה אחרים)

לא עוזר לי הרבה ../images/Emo4.gif

אפשר אולי לקבל לינקים,רשימות, צנוניות, קנוניות, אוקראינים?

סקירות

בתעשיה הגובלינית יש סקירה מרשימה למדי על תחומי הטוב והרשע. בכוכבי כסף תוכל למצוא את ספרי AEG שצויינו לעיל - GOOD, EVIL.

Ferenheit

New member
הייתי רוצה להבהיר

התעשייה עדיין (לצערנו, ולשמחתם של שחקנים רבים) לא נגעה בנושא של משחק של נבלים וגיבורים ומשחק על ציר הטוב רשע מבחינת משחק- התפקידים. כוכבי כסף מתייחס למעלה לתרגום של המון תחומי השפעה מתוך ספרי AEG שאכן מיובאים על ידי כ"כ ואנחנו מקווים שתהנו מהם (רובם מומלצים מאוד, על ידי באופן אישי). בהודעתי למעלה כוונתי הייתה שניתן לבקש מהתעשייה להתמקד בתחומים מסוימים ולנסות לטפל בהם במסגרת היצירה השוטפת שלנו.

למעלה