רועי מ., עם כל הכבוד...

משה_עדש

New member
רועי מ., עם כל הכבוד...

לאור המעורבות וההיסטוריה בעלת העמדות-הנוקבות שלך בפורום, אני חושב שיהיה עדיף שתוותר על סמכויות העריכה בפורום ותשאיר אותם למישהו שהתבטא קצת פחות בחריפות... מילא אורן או במיוחד גיל אייל. פשוט אני לא רוצה שיווצר מצב כמו באיגוד ששמעון מזרחי הוס הסגן-יו``ר האיגוד והוא לא אובייקטיבי בתפקידו

boca

New member
בסדר בסדר משה

קיבלנו את הצעתך ומעכשיו נעיף כל מי שלא כותב בעד האדומים. או שפשוט נשים סלקטור בכניסה לפורום. יכול להיות שאני טועה, אבל עד עכשיו לא שמתי לב לאף הודעה שמרום מחק ולא הייתה עילה מוצדקת למחיקת אותה הודעה. ובכלל תשאיר את העבודה למי שאחראי עליה. רוצה גם אתה לקבל אחראיות? לך ללשכת העבודה ותתנדב. בורדל של בוקר

הילה*

New member
ריבר פלייט(האלופה)-תקשיב טוב.

הוא דיבר על ההתבטאויות של מרום שלא פעם עברו את גבול הטעם הטוב. אין לנו בעיה עם מכביסטים. אתה סתם נובח כי מרום הוא מכביסט.מעניין איך היית מדבר אם הוא היה אוהד שרוף של הפועל.

boca

New member
הילה

אני ``סתם נובח`` בגלל שאנשים מבקרים אנשים בלי סיבה. אני הייתי גם ``סתם נובח`` עם הביקורת הייתה מופנית כלפי אוהד ירושלמי, כל עוד אותה ביקורת לא הייתה מוצדקת. ועכשיו אני ``סתם נובח`` במיוחד בשבילך ומאחל לך יום נפלא. נ.ב: שוב, שימו לב מי מתחיל עם הרמה הירודה.

boca

New member
ועוד משהו

רק בוקה ג`וניורס ריבר פלייט מושחתים, הם הצפונים של ארגנטינה. אוהדת ירושלמית כמוך צריכה להיות עם המהפכנים, העניים, המקופחים, בקיצור איתנו. :) דאלה קאמפאון!

boca

New member
ועוד משהו

רק בוקה ג`וניורס ריבר פלייט מושחתים, הם הצפונים של ארגנטינה. אוהדת ירושלמית כמוך צריכה להיות עם המהפכנים, העניים, המקופחים, בקיצור איתנו. :) דאלה קאמפאון!

משה_עדש

New member
אל תקשקש במוח כי לא אמרתי את זה.

רק אמרתי שלפי דעתי זה לא נכון מצידו בשל מעורבותו בפורום ואני חושב שבאמת יש משהו במה שאני אומר

למעלה