רועי לוי

רועי לוי

רועי לוי בן 28 ומופיע כבר 11 שנים כסטנדאפיסט. בגיל 17 הוא עלה על בימת החובבים בקאמל קומדי קלאב ומאז אין לו שום כוונה לרדת משם, פרט לקאמל העלה רועי מופע מצליח בתאטרוני הסטנדאפ של ניו-יורק. בשנת 98 כיכב בפינתו "הכתב המשוטט" בתוכנית "פרפר לילה " ("מה שלומככך?") . ב- 2000 הוא הופיע כמשתתף קבוע בתוכניתו של שלמה בראבא “של מי השורה הזאת", ובקיץ האחרון שיתף פעולה עם יואב צפיר בתוכנית זהזה או זהזה. כיום הוא מנחה יחד עם דנה מודן את דאבל דייט ואחראי גם לתסריט. שרשרו לכאן קטעים אהובים, תמונות, תגובות, ציון (להזכירכם אורי היה 8), חוויות אם פגשתם את האליל
ובקיצור מה שבא לכם!

אני יתחיל כי משעמם לי רצח../images/Emo4.gif

ציון 9וחצי! אחד הקטעים: עם הטיפות שתן על האסלה
"אמא אמא אשתי אשתי אמא אמא אשתי אשתי"
"פקידה למה?"
"הכל אני יכול בחוש הגדול....באתי לנעמי שמר עוד בתקופה שהיא פיזזה בשדות ובאתי אמרתי לה אני הולך לזיין אתוך בתחת עכשיו חופש גדול!!!"

sisty

New member
חתימה של האליל../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

זה קרה ב- 4.5.04 זה קרה ב- יום התלמיד, בית ספר ****-***** וזה קרה לי
קיצר, בעיה בתמונות, ליהי תעלה את התמונה
...

אסִי

New member
תמיד דופקים ת'שחורים (השתזפתי ../images/Emo9.gif)

בוו. הנה התמונה...

Lucy88

New member
../images/Emo6.gif וחסל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo6.gif

Lucy88

New member
הוא בן 28../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

*רגע זה הוכרז רשמית כרגע השוק של החיים שלי
* אני חשבתי יותר לכיוון השלושים וחמש-ארבעים...
28
זתומרת בשלוש שנים יותר מבוגר מיהודה לוי
בחמש שנים יותר מבוגר מיוסי<
>

חח ואני חשבתי הרס לך תכניות../images/Emo6.gif

וזה שהוא מקריח לא עושה אותו בן 40!!!!! 28 זה סביר אני עוד יכולה לאנוס!

Lucy88

New member
LOL../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בן 28
בן 28
בן 28
<כן אני עדיין בשוק
> ובהצלחה
<באונס>

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifרועי לוי-מה שלומךךךך../images/Emo35.gif

סטנדאפיסט מעניין... יש לו את ההומור שלו,מה שמצחיק אצלו זה הנימה שהוא מדבר בה... "ברל'ה ברל'ה צא החוצה אמא ואבא...יתנו לך עוגה
.. באיזה עוגה מדובר
"
טוף אני ארחיב אח"כ בנתיים אני מביאה לו את הציון:
8

yoyole123

New member
יש לי סיפור מזה טוב!

בת דודה שלי שירתה כ-משקית ת"ש ואחת החיילות שלה הייתה זאת שרועי צחק עלייה שהיא חובשת! (והיא באמת הייתה חובשת...)

תפוז רקוב!

שלח לי באותה הודעה שלוש תמונות שונות והחזזרה על המשפט ההוא עושה אותי חרמנית מטורפת נפלא!

למעלה