רועי ומיקי...

חנה-2001

New member
רועי ומיקי...

היי, מה קורה? רועי רק רציתי להגיד שתעשה עוד קישורים לפורומים שלך ושל מיקי כדי שעוד אנשים ייכנסו. מצטערת שלא כתבתי כמה ימים, אך חזרתי ואני אכתוב לכם ובפורום שלכם. תכתבו לי גם, אשמח לקרוא את מכתבכם. אוהבת חנה

תואר @

New member
חנה יש קישורים לא ראית ???

רועי כתב לי קישור כי ביקשתי ממנו זה נמצא באחת ההודעות כאן קצת יותר למטה. וגם לפורום של רועי יש קישור בהודעה שלו " מקווה שהקישורים ייכנסו כאן" לרועי יש פורום נהדר אפילו שניים, אם אני לא טועה תסתכלי ותיכנסי מזמינה אותך בשם רועי אליו,הוא ישמח מאוד וגם אליי תמיד תמיד את מוזמנת. ביי נשמה ראית את התמונה של דובוני איכפת לי שצירפתי לך חמודים נורא נכון? ביי נשמה תודה על כל ההודעות שלך - מיקי.

חנה-2001

New member
מיקי

אני יודעת ששמתם קישורים לפורומים שלכם ותודה. אבל אני רוצה שתשימו כל כמה זמן, כי הקישורים יורדים למטה ואחרי זה לא רואים אותם ואני רוצה שיבואו הרבה שסובלים מתסמונות אלה ואולי זה יוכל לעזור להם (הלוואי). אם תוכלו. אוהבת חנה

תואר @

New member
חנה נשמה שלי ../images/Emo51.gif מקסימה שלי. ../images/Emo108.gif

איזה בחורה מיחודת יאאאלה. כן אני יודעת ורועי יעשה את זה מדיי פעם הוא אמר ולרועי כמו שאני ידועת יש מילה, הוא לא משקר אף אחד וגם כן לא אותי. הוא שהביא פעם שעברה את הקישור שלי. התייחסתי להודעה שלך בפורום שלי, ושאלתי אותך בת כמה את, ועניתי לך אין לי כרגע חבר היה והיו אני לא לבד תמיד יש חברים טובים ידידים הכוונה, וכתבתי לך בפורום שאפילו היתה לי איזו הצעת נישאין מחבר שהיה איתי כמעט שנתיים ולא רציתי כי הרגשתי קטנה מדיי ולא בשלה. מקווה שתבקרי אותי רק בבקשה נשמה אל תקראי לי שם מיקי מאוד, אומנם אני אוהבת את מיקי מאוס אבל מירוב שקראו לי ככה בחיים זה כבר נימאס לי. מקווה שאת לא ניפגעת נכון נשמה? חנה/לה ושימלת השבת אוהבת אותך ילדה של אלוהים ביי נשמהההההההההההההה. מיקי.

רועי10

New member
סליחה חנה שלא התייחסתי להודעה

לא ממש שמתי לב אליה. בהחלט שיש לשים מפעם לפעם קישורים לפורומים החדשים, ואעשה זאת מדי פעם. אשמח לראות אותך כותבת שם. רועי

למעלה