רועדות לי השחלות...

luli74

New member
רועדות לי השחלות...

כמו שסיפרתי, נבדקתי ע"י סוריאנו במרפאה הפרטית. גזר הדין היה ניתוח מיידי- ואכן מחר אני עוברת את הלפרוסקופיה באסותא פ"ת. אני מתה מפחד... האם מישהי כאן עברה את הלפרו' באופן פרטי? האם מישהי מכירה את ביה"ח אסותא פ"ת? אני בחרדה גדולה- אולי הייתי צריכה לחכות ולעבור את הניתוח בתה"ש? ...מישהי אמרה לי שמחברים קטטר. זה כואב? שאלות מפגרות, אני יודעת, אבל הפחד פשוט משתק אותי. ארגנתי כבר תיק עם בגדים רחבים (לבטן שתתנפח), המון פדים, מיץ ענבים שאני אוהבת..פיג'מה, גרביים חמים והמון תחתונים, ספר, מגזין, אי פוד. נראה לכן ששכחתי משהו?

היי לולי

קודם כל שיהיה בהצלחה
את בידיים טובות אז אין לך מה לדאוג. לגבי הקטטר, שמים לך אותו אחרי שאת מורדמת, אז כמובן שאת לא מרגישה דבר. והאמת שזה היה הדבר הכי טוב לאחר הניתוח שלא צריך לקום לשירותים
.

זואילי

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

מקווה שבנות שמכירות את אסותא פ"ת יתנו לך תשובות... כמו שמייקי אמרה - הקטטר זה שטויות. כמה טיפים: שתי הרבה מים כשיאפשרו לך כמובן. תבקשי ממלווייך, שכשאת במיטה לאחר ההתאוששות - ירימו את גב המיטה. זה עוזר לגז להתנדף. אני גם ישנתי ככה לפחות יומיים. מאוד כדאי להשתעל ולצחוק הרבה. קפלי את הרגליים, שימי כרית על הבטן ותלחצי עליה, בקשי שמישהו ילחץ לך על החזה - והשתעלי מלוא ריאותייך. עם 2 הטיפים האלה אני לא חוויתי את עניין הגז. יש בטאגליינס רשימה של מה לקחת לאישפוז. אם את נוטלת כל מיני תרופות - קחי איתך וכמובן עדכני אותם. הצעתי - בקשי ואליום... זה משנה את כל ה"כניסה" שלך... שיעבור בקלות ובהצלחה

galim29

New member
את מסודרת מבחינת טיפים../images/Emo140.gif

מייקי וזואילי ענו לך בהרחבה. אסותא פ"ת זה פרטי אז לא הייתי דואגת יותר מדי. ותהיי במעקב עם סוריאנו אחרי שתשתחררי אם תרגישי שמשהו לא מסתדר לך. ההחלמה לוקחת זמן. לפחות שבוע בבית במיטה לנוח ואח"כ עוד שבוע באיזי עם מנוחה גם כן. וכמובן שתלוי בקצב ההחלמה של הגוף שלך. המון בהצלחה. עדכני מה שלומך כשתוכלי. את בידיים הכי טובות שיש...

הי לולי ../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה רבה. אני שנאתי את הקטטר, אבל זו הייתה החווייה הכי גרועה שלי
אני "טיילתי" במחלקה כדי לשחרר את הגזים וזה עזר. הניתוח הזה שינה את חיי לטובה. אני מאחלת לך שזה ישנה גם את חייך ככה. בהצלחה

boli bilboli

New member
היי לולי ../images/Emo140.gif

גם אני עברתי לפרוסקופיה לפני שנה באסותא פ"ת. הניתוח היה פרטי והתבצע בידי פרו' גולדנברג ובסיוע ד"ר משיח הבן. אני יכולה להגיד לך שהצוות שם מעולה. האחיות היו נחמדות מאוד וכל היחס היה חם ותומך. החדר היה ממש נחמד וסך הכל זה עבר די מהר. אשפוז של יום אחד ואח"כ מנוחה בבית. את הקטטר את בכלל לא תרגישי, רק שיוציאו לך אותו בלילה תרגישי צריבה קלה לשתי שניות בערך. את יכולה לשלוח לי מסר אם יש לך שאלות נוספות. בהצלחה
ומחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום :) בולי

קודם כל ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

לא עברתי באופן פרטי ולא בפ"ת, אבל אני בדיוק שבוע מהניתוח....לגבי טיפים, נעזרתי ברשימה של סלסה (מודה לך שוב סלסה
) ולגבי הקטטר, כפי שכבר נאמר לך, לא מרגישים כששמים לך אותו, כיוון שזה נעשה בזמן ההרדמה... אבל (אצלי) כשהתעוררתי היה לי צורך לתת שתן ולקח לי זמן להבין שיש לי קטטר, התחושה בתחילה לא נעימה, אבל תוך כדי זה די עובר... אחרי שמוציאים לך את הקטטר (לא כואב, לא נעים, ויש תחושה שוב של שתן, תוך כדי ההורדה). לאחר שהורידו את הקטטר, בכמה PPים הראשוניים זה די צורב, לכן תשתי הרבה מאוד, למרות שתצטרכי שוב ושוב להשתין ושוב ושוב יצרוב, אבל בזכות השתייה, עם הזמן זה עובר. ושוב

luli74

New member
זהו, אני מאורגנת

עדיין בחרדה גדולה..אבל עם תיק ארוז. הספקתי להוסיף עוד תחתונים..קניתי גדולים במיוחד...הוספתי עוד מגזינים ובגדים רחבים. אפילו הכנתי ..מרציפן, שיהיה לחצי המודאג מה לנשנש..אין כמו סוכר כדי להרגיע מתח. מודאגת, חוששת והכי חשוב- מלאת תקווה שהניתוח יביא לי את השלווה, איכות החים ו..ההיריון המיוחל. תודה לכולכן על העצות והתמיכה. מבטיחה לעדכן כשאשוב הביתה מקווה שכמה שיותר בקרוב. שוב, אלפי תודות לכולכן, והמון בריאות לכולנו.

למעלה