אני חייב להגיב עכשיו
דבר ראשון: אוף... פיספסתי אותכם. דווקא אתמול הייתי פנוי. דבר שני: אני השה"ם של הקרקס הזוטוני, רולנד החרמן ואריתיה הישנונית. מסתבר שלשחקני יש בעיה עם "נדיבותי" הן ביחס לנק"ן והן ביחס לחפצי הקסם שאני נותן. אז נכון שאני לא נותן הרבה נק"ן ואחרי מס´ חודשים של משחק הם רק רמה שלישית אבל אני וממה שהבנתי מהם, גם הם, נהנים בטירוף. הם עושים דברים מדהימים וזה בגלל שהם אנשים, דמויות עם עומק, ולא בגלל שהם לוחם דרגה 3, גנב 3, או צייד בני תמותה 9. אני מאז ומעולם אהבתי יותר את הדרגות הנמוכות מאשר הגבוהות. אז בממוצע הם מקבלים 200 נק"ן לפגישה... אז? ולגבי חפצי הקסם שאני נותן להם... אז זהו, שאני לא נותן להם... לפחות בינתיים. מי מדבר על חפצי קסם בכלל, החבורה בקושי מצוידת בחפצים רגילים. הנשקים היחידים שיש להם הם חרבות קצרות לכל הארבעה, רובה קשת קל או שניים, ו-2 פגיונות. קצת בגדים חמים שניתנו להם בכפר שהיו וצידה לדרך. סך כל הכסף שיש להם עומד על משהו כמו 5 פיסות כסף (שמקבילות לפיסות זהב במו"ד הרגיל - אצלי פיסות זהב שוות יותר). אה כן, וכן 2 שיריונות עור. שתי משפטים שסביר להניח עוברים בראשם של השחקנים שלי הם: "חפצי קסם? מה זה?" "נק"ן? מה זה?" אה וגם: "השה"ם הקמצן הזה!!! חכה חכה שאקח 2 דרגות ב-Prestige Class שנקרא Frustrated Player ואקבל את היכולת Smite DM פעם לפגישה".