רוסקו מחפש ייעוד

DDN

New member
אוי, זה גדול.

אבל כנראה, הוא מתכוון לש"מ אחר ולא לגיל הקמצן שלנו. נראה לי שגיל בתור עקרון אישי לא ייתן לנו חפצי קסם לפני דרגות 15-17. אנחנו מתקדמים בדרגות בקצב החילזון, ואני מוכרח להודות שאני נהנה מכל פגישה! מבחינתי, להישאר ככה לנצח, בדרגות נמוכות ללא חפצי קסם.

Ferenheit

New member
טוב סליחה אני חייב לגלות

שאין לי באמת חרב +5 PVP HOLY DIRE (מה גם שאין כזה דבר) החרב אקסקליבר (אקס-קל-ליברר - "לשחרר מהאבן" היא החרב האגדית של המלך ארתור וחרב "עוקץ" היא החרב קוטלת האורקים של בילבו (שנתן אותה לפרודו). מה שבאמת מדאיג אותי זה העובדה שאמרת שלא היית נותן משהו כזה לפני דרגה 5-7 !!!! מה ?!?!?! מה קורה בנאדם ? חרב +5 HOLY שוות ערך לחרב +7 שהמחיר שלה הוא 98000GP ע"מ 43 של הספר לשה"ם ממליץ על סה"כ חפצים בשווי של 88000GP לדמות בדרגה 12 (סה"כ החפצים, לא אחד). השחקנים שלך אולי לא יאהבו את זה - אבל תתחיל להתקמצן, שים כמה מפלצות חלודה ושיהיה לך קמפיין מאוזן והרבה שנים ארוכות של הנאה.

דרגורן

New member
למה אני מתכוון כשאני אומר "כזה"?

תהיה בטוח שזה לא ל-"PVP HOLY DIRE" חפצי קסם באים לקצר לדמויות את הדרך, ולהקל עליהם. במקום להתאמץ ולחשוב על פתרון, אפשר "למצוא" פתרון קסם. ולכן חפצי הקסם שאני חילקתי (כששה"מתי) נועדו בשביל לעזור לדמות, ולפתוח לה אפשרויות נוספות, ולא בשביל לתת לה בונוסים מיותרים... אחת ההרפתקאות הכי טובה שהייתה לנו, הייתה כאשר החבורה ניסתה להרוג יצור שחסין לכלי נשק רגילים (צריך +1 ומעלה) כאשר לא היה להם ציוד כזה. חפץ קסם "פשוט" היה יכול לסיים את ההרפתקאה די מהר, אבל אז היא לא הייתה כזאת מהנה (גם לי, וגם לשחקנים)

Ferenheit

New member
אני שומע אותך

כן, על זה בדיוק אני מדבר. מתגובתך השתמע אחרת. כזה אני, דואג סתם בגלל קמפיינים של אחרים. וורקרפט מישהו ?

Gilgam69

New member
אני חייב להגיב עכשיו

דבר ראשון: אוף... פיספסתי אותכם. דווקא אתמול הייתי פנוי. דבר שני: אני השה"ם של הקרקס הזוטוני, רולנד החרמן ואריתיה הישנונית. מסתבר שלשחקני יש בעיה עם "נדיבותי" הן ביחס לנק"ן והן ביחס לחפצי הקסם שאני נותן. אז נכון שאני לא נותן הרבה נק"ן ואחרי מס´ חודשים של משחק הם רק רמה שלישית אבל אני וממה שהבנתי מהם, גם הם, נהנים בטירוף. הם עושים דברים מדהימים וזה בגלל שהם אנשים, דמויות עם עומק, ולא בגלל שהם לוחם דרגה 3, גנב 3, או צייד בני תמותה 9. אני מאז ומעולם אהבתי יותר את הדרגות הנמוכות מאשר הגבוהות. אז בממוצע הם מקבלים 200 נק"ן לפגישה... אז? ולגבי חפצי הקסם שאני נותן להם... אז זהו, שאני לא נותן להם... לפחות בינתיים. מי מדבר על חפצי קסם בכלל, החבורה בקושי מצוידת בחפצים רגילים. הנשקים היחידים שיש להם הם חרבות קצרות לכל הארבעה, רובה קשת קל או שניים, ו-2 פגיונות. קצת בגדים חמים שניתנו להם בכפר שהיו וצידה לדרך. סך כל הכסף שיש להם עומד על משהו כמו 5 פיסות כסף (שמקבילות לפיסות זהב במו"ד הרגיל - אצלי פיסות זהב שוות יותר). אה כן, וכן 2 שיריונות עור. שתי משפטים שסביר להניח עוברים בראשם של השחקנים שלי הם: "חפצי קסם? מה זה?" "נק"ן? מה זה?" אה וגם: "השה"ם הקמצן הזה!!! חכה חכה שאקח 2 דרגות ב-Prestige Class שנקרא Frustrated Player ואקבל את היכולת Smite DM פעם לפגישה".

דרגה שלישית, מה??

אל תתיימר להיות הDM של חבורה מדרגה שלישית, יא @#%!. אפילו לא נתת לי XP על הפגישות, ואני היחידה שתקועה עדיין בדרגה שניה. וזה לא שאריתיה ישנונית, להיפך, זה פשוט שהשחקנית של אריתיה היתה קצת חולה ומאוד עייפה, ואחרי שיעורי מתמטיקה לרוב, ואריתיה בחרה להגיב בדרך שהיתה מאוד נוחה לשחקנית שלה... אבל זה עומד להשתנות, אחרי ה-16 בינואר... גו גו ביצה!!!

למעלה