רוסקו מחפש ייעוד

Ferenheit

New member
רוסקו מחפש ייעוד

רוסקו הגיע לדרגה השלישית והוא גנב מוצלח (בן-מחצית - מוטב שתתרגלו לתרגום הזה) ומאושר (למרות שאירוטיקה דוחפת אותו מדי פעם למקומות שאליהם הוא לא מעוניין להגיע). ילדים יקרים, שמתם לב שבני העם הזוטוני סובלים מהיעדר תשומת לב בהיבט סוגי הדמויות המתקדמות (Prestige) ? מכשפי החוף אינם משקיעים ברוסקו ובחבריו, שעשו כל מה שהספר לשחקן המליץ, וכל מה שקיבלו הוא Prestige של Halfling Outrider מתוך "חרב ואגרוף". שבו. דמיינו את פרודו וסאם, ובילבו כמובן, וגם את ממממ... יש צורך אדיר, דחוף (ומאסיבי?) בגיבורים זוטונים. תנו לרוסקו ולקייד (כהן2\מכשף1) את האפשרות להיות כאלה. צרו להם אפשרויות לקריירות מסעירות ומרתקות בתחומים השונים. ופרסמו את הכל בפורום. תודה.

EverMan

New member
רק דרגה שלוש ?!

הייתי בטוח שהכלב הצעיר באיזה דרגה 10 לפי הכמות דיבורים עליו

Ferenheit

New member
רוסקו שלי הוא אחד שלא כדאי

להתעסק איתו. דרגה שלישית או דרגה שביעית. הוא חת´כת בן זונה קשוח מהגיהנום (Dire Halfling).

ogmios

New member
בן מחצית אימים... הממ...

נשמע כמו תיאור מושלם של גילגמש ששיחקתי פעם, אם כי בתרגום שונה קצת... "הוביט!" *בועט בברכיו של בן שיחתו ומפיל אותו לרצפה* "הוביט" *דוחף את רגלו בפיו של בן השיחה* "רואה את השערות ברגליים? הוביט! לא גמד! הוביט!" אדיוס, אוגמיוס משועשע

EverMan

New member
שימי אותו מול ברקה שלי או אנג´לו

ונראה אותו שורד

Ferenheit

New member
אני לוקח את המוחמד ברקה שלך

ואת הגנגסטר אנג´לו ומוסיף קייד טוסקובל אחד ואתה גמור. יש לי חרב שהשה"ם שלי המציא (קוראים לה אקסקליבר שזה בשפת בני-המחצית "עוקץ") שהיא 5+ HOLY PVP אימים.

EverMan

New member
טוב שלא הגזים ? ../images/Emo13.gif

ואני מבקש שלא תעליב את ברקה ניבי-הברק (Breka Lightning-claws) , הקוסם evoker הכי מדליק באזור
. הוא טאבקסי (גזע של אנשי פנתר) גאה ביותר וישסף לך את הישבן. ואנג´לו סילבר-סוארד , הפלאדין בעל לב הזאב שתמיד שהשה"ם מביא לו מישהו שרק יאיים עליו (יהרוג את אנג´לו ויברח) איכשהו תמיד מוצא את עצמו על הרצפה שוחה בדמו של עצמו. שניהם בדרגה 7 , ושניהם טורפי על
(אחד אפילו למעשה). ואנג´לו אני רק אשוויץ בחרב הדו-ידנית שלו שעושה : 2d6+8+1d6 lighning damege וזה בלי הסמיט אוויל החמוד שלי בדרגה 7

ננסק

New member
ארר, מה? מצטער, פיהקתי משעמום

למה שתארת עכשיו אין שמץ (רמץ?) של סיכוי כנגד "הקרקס הזוטוני" המהולל של רוסקו וקייד, שעם מיומנותיהם המשותפות לא צריכים אפילו להילחם בשביל לנצח את אויביהם. קייד דואג לכמה שטיקים קלים שיעטפו את רוסקו, שפשוט מתגנב ונועץ משהו לא נעים באיזורים לא נעימים של אויבו התיאורטי. אף אחד לא יכול נגדם. שלא לדבר על כך שקייד -לא נפצע מאז יצירת הדמות-, ושרוסקו מוביל בקבוצה בנק"נ. הא!

ועל אותו משקל - אריתיה כנ"ל...

אם מישהו חושב על רעיון (ובן, שכחת להביא לי את הספר בסוף, או שאני פשוט שכחתי לקחת אותו...), לאיזה כיוון אני יכולה לקחת את אריתיה שלי (נוכלת אנושית, דרגה 2 ומתקרבת ל-3), כך שיההי קרוב לנזיר ולא יכריח אותה להיות lawful?? הצילו?

מורגון

New member
אקרובט acrobat

במהדורה השניה בתוספות לגנב היה דמות של גנב אקרובט שמתמחה בכל נושא הפריצות (טיפוס קירות הליכה על חבל וכו´) וכמו כן מתמחה בקרב פנים לפנים ( כמו dodging ואגרופים).מעין catburglar שמנסה לחמוק מכל מצב.

מורגון

New member
מה זאת אומרת?

במהדורה השניה של ה ad&d היו סיפרי תוספת לכל הדמיות במדריך לגנב היה האקרובט שהוא מעין להטוטן ובמסגרת זו יכל ללכת על חבל היה בעל יכולת טובה יותר לטפס על קירות ובעל היכולת להתחמק ממכות היו לו עוד כל מיני דברים שאני לא זוכר. יכולות אלו באו על חשבון היכולת לכייס לשמוע רעשים ולפרק מלכודות בנוסף היה לאקרובט מערת xp נפרדת (מעט יותר מגנב רגיל) והיה ניתן להפוך לאקרובט רק לאחר רמה חמש. זה מה שאני יכול כרגע למצוא בזכרוני האולך ונעלם (הגיל אין מה לעשות).

Ferenheit

New member
אריתיה היקרה

קיבלתי את מכתבך וברצוני להמליץ לך על דרכי פעולה: 1. הספר לא ניתן ולא נלקח [אבל היה נוכח] מצטער. 2. ה- thief acrobat הוא מתאים מאוד לאריתיה בעניין של האקרובטיקה אבל הוא מאוד פלילי בעיקרון. 3. ה- Lasher [זה עם השוט] מגניב והסיבה היחידה שאני לא הולך עליו היא שאני קטן כזה [כאילו שאת גדולה]. 4. בגלל שאני לא רואה אותך מסייפת במרץ [אולי אני טועה] או הולכת מכות כמו מונקית [לא קוף, נזיר, ושוב אני אולי טועה] יש לך אפשרות ללכת לכיוון של צלפות - קשת, רובה קשת, אקדח קשת, קלע, סכינים, בדיד כדורי אש. לכל אחד מהם יש מקצועות-עילית מיוחדים ויפים מאוד והשילובים ביניהם יכולים להיות מקסימים. 5. אריתיה יכולה להיות [אולי בגלל האכזבה שנדמה לי שיש לה מהעולם האנושי] אחת שנסוגה לטבע למשך כמה זמן, שמוצאת שם שלווה. החבורה שלנו מאוד אוהבת להיות שם בחוץ ונמשיך לעבוד בצורה טובה ככה. זה עוד כיוון לחשוב עליו. 6. מה עם קסם ? נראה לך ? 7. Shadowdancer. חשבתי על רוסקו ונראה לי שבן מחצית עם משרתים צללים זה קצת צורם [ומרחיק אותי מקייד, מהצוות הידוע "קייד ורוסקו" הידוע בכינויו "הקרקס הזוטוני". ויש עוד, חביבתי, יש עוד.

Dear sir Roscoe

נחמד מאוד שהספר היה נוכח. אני בטוחה שהיה לו משעשע. כעת הוא מוסר לך ד"ש ממקום מושבו שעל השולחן. צלפות, אתה אומר? השאלה היא איך לעזאזל היא אמורה לשלב את הקטע של הגמישות יוצאת-הדופן שלה בקטע של הלחימה. זה מה שאני רוצה להוציא ממנה. מה אמרת שיכול להיות דומה ל-monk אבל לא?

דרגורן

New member
האם עיניי מטעות אותי?

דרגה שלישית, וחפצי קסם כאלו? השה"מ שלכם מפנק אותכם הרבה יותר מידי! אתה רוצה ייעוד? 1. לשים את העם הזוטוני על המפה - אחרי שתכבושו כמה ארצות, יתחילו להסתכל עליכם אחרת 2. הקמת רשת הברחות וסחר כלל עולמית (אמרת שהוא גנב) נ.ב. הייתי לוקח את השה"מ שלך לפינה כמה דקות ומסביר לו שבקצב הזה ימאס לכם לשחק לפני דרגה 10. אני לא יודע כמה חפצי קסם (וקסם בכלל) נפוץ במערכה שלכם, אבל אם לדמויות בדרגה 3-5 יש חפצי קסם, אז גם למי שבא מולם צריכים להיות חפצי קסם דומים (או יותר חזקים)...

DDN

New member
LOL!!!!!! ../images/Emo6.gif

דרגורן, אין לך מושג כמה זה מצחיק מה שאמרת, ולו בגלל שהש"מ שלנו קמצן כמו אני לא אגיד מה. אנחנו עוד לא יודעים מה זה חפץ קסום. נשקים נורמלים אין לנו. אנחנו קבצנים אביונים ומסכנים! ובמעט שיש לנו, הפכנו לכאילו "צוות לעניין".

דרגורן

New member
אני מצטט את ההודעה הרלוונטית:

"...יש לי חרב שהשה"ם שלי המציא (קוראים לה אקסקליבר שזה בשפת בני-המחצית "עוקץ") שהיא 5+ HOLY PVP אימים..." ואתם לא יודעים מה זה "חפץ קסם"? אני בתור עקרון אישי, לא נותן חפץ קסם התקפי לפני דרגה 5-7 (תלוי בדמויות ובמצב..) מגילות, אבקות עם מספר שימושים מוגבל וכו´ - כן חפץ קסום קבוע? אם יש לדמויות, אז יש גם ליריבים... וליריבים יש דברים הרבה יותר טובים בד"כ, כך שהדמויות צריכות לעבוד!

למעלה