רוסו חוזר!

chenby

New member
גם שום מאמן אותם - אז הם יגיעו אולי לליגת

אלופות, אבל - ב"ה יפסידו בכל משחקי שלב הבתים, ובסוף גם את האליפות. מתי שום לקח אליפות? (חוץ מביוון) ולדעתי קארמה משחק תפקיד מאוד גדול פה. ועידן טל הוולך להיות גרוע השנה, ואל תשכחו, שהוא לא שיחק כמעט בעונה שעברה, אולי כמה משחקים וגם לא מלאים, אז נראה מה יש לו לתת. אגב אם עידן טל בביתר - אז מירוסביץ' יהיה על הספסל? כי הוא משחק נפלא על אותה משבצת... בקיצור, אני מאמינה שהשנה הזו היא האחרונה של גאידמק בביתר, ועוד שנה, הם יחזרו להיות קבוצת אמצע טבלה ומטה, עד שיבוא הצרפתי הבא עם הצהרות. האליפות השנה חוזרת הביתה אל הכרמל, אז נוכל לשיר את השיר הידוע.... :)

yarivlevi

New member
אני מאמין מאוד אבל אין חכם כבעל נסיון

אני יכול להאמין גם שניקח דאבל אבל בין המצוי לבין הרצוי יש הבדל גדול וגם בעונה שעברה במחזור ה-4 אמרתי שאנחנו לא יכולים לקחת אליפות למרות שהלכתי למשחקים כל העונה ובתוך תוכי האמנתי ורציתי אבל ידעתי שאני משלה את עצמי וגם בעונה הקרובה אפשר לראות שלבית"ר יש סגל שחקנים יותר טוב ,שחקנים יותר איכותיים ברוב העמדות ,יותר התלהבות ורעב ובעיקר הרבה מוטיבציה ורצון . נכון שהתקציב שלהם יותר גדול ובגלל זה איכות השחקנים יותר טובה ועדיין בתקציב של 50 מיליון אפשר לתת להם פייט אבל אני לא רואה שמשתמשים בתקציב הזה לצערי. כרגע אם לא יגיעו אלינו קשר אחורי ,בלם וקשר שמאלי ברמה גבוהה אנחנו מועמדים למקומות 3-5 ,שוב אני מדגיש כ-ר-ג-ע

יריב? נכון?!

תקשיב אחי נראה לי שכולם מבינים שטל לא הלך לביתר בגלל 20 אלף יותר אלא בגלל משהו אחר. מה גם שעם ביתר אתה לא יכול להתחרות בכסף, תעלה את המחיר הם יעלו יותר, לכן אל תרגיש תחושת פספוס בענין עידן טל

chenby

New member
הוא כנראה רצה ליגת אלופות

ורצה לשחק איפה שהכי אטרקטיבי כרגע...

yarivlevi

New member
תחושת הפיספוס היא בגלל הקיץ שעבר

שאז היתה אפשרות להחתים אותו לכמה עונות אבל עקשנות וחסכנות של לא הרבה כסף יעלו לנו ביוקר....

לפי מה שאני יודעת

רוסו בכלל לא עזב את מכבי חיפה בגלל כסף, אלא בגלל מניעים אישיים, אבל אלה שמועות ואף פעם אי אפשר לדעת באמת.. מה שלא יהיה אני חושבת שזה טוב שרוסו חוזר. הוא העדיף לעשות את עונת הפרישה שלו דווקא אצלנו, למרות שהוא יודע שזה לא הולך להיות קל עם האוהדים שבטח יקללו אותו. בכל אופן, ברגע שהוא יחתום הוא יהיה שחקן של מכבי חיפה והסיבה היחידה שלדעתי קללות על שחקני מכבי חיפה מתקבלות - זה כשהם מזלזלים ולא נותנים את המאה אחוז.

yarivlevi

New member
אם אלה היו מניעים אישיים אז הוא לא היה חוזר

מה השתנה מלפני שנתיים ? , פתאום מורנה החליטה שהם יכולים לחיות בחיפה ?

אוף, אתה מדבר שטויות

מה זה קשור לזה שאני בת? אתם חושבים שבנות אוהבות כדורגל רק בגלל שיש שחקנים שנראים טוב? אוי באמת, אם זה היה מה שגורם לי ולעוד בנות לאהוד את מכבי חיפה אז לחיפה היו רק אוהדים ממין זכר. give me a break

dios4

New member
במקרה הזה:

"לדעתי קללות על שחקני מכבי חיפה מתקבלות - זה כשהם מזלזלים ולא נותנים את המאה אחוז." היינו צריכים לקלל את כל שחקני הקבוצה לאורך כל העונה, למעט ימי חמישי! בינתיים, תמשיכי להתשלט על כדור הארץ

טעות טעות טעות.... סתם יקח למליקסון בוזגלו

ורפאלוב את הדקות.... מיהו לעזאל שניתן לו לסיים פה את הקריירה אני עד עכשיו מנסה להבין.

אסִי

New member
היה חסר להם כניסות לאתר כדי להשלים משכורות

לכל העובדים, ולא הייתה להם כותרת מפוצצת אחרת...

למעלה