רונס

ibs123

New member
רונס

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1319&msgid=144982902 תגובה? :)

ibs123

New member
הקפצה

נו נו נו נו נו נו תענה לי תענה לי תענה לי תענה לי

רונס

New member
אז ככה

סטטיסטית, כל פעם שנפתח עולם חדש, העולם השני גווע, אף אחד לא רוצה להיות בעולם ה"ישן" למעט מי שנמצא שם בעמדות מפתח. מבחינת מזומנים, זה לאוו דווקא נכון מה שאתה מניח

lidor747

New member
חבל שאתם לא עושים סקר ליפני כניסה של חוק

כזה או אחר.. סקר/משעל(שנצביע דרך המשחק..) ככה אולי לא הייתם צריכים לשנות את החוקים פעם בחצי שנה כי הפעילות ירדה ואחרי השינוי עדיין לא להבין למה הפעילות ירדה ושוב לשנות אולי פעם אחת תעשו סקר כולל בין כל המדינות לגבי נושאים חשובים כגון מיספר התורים שצריך לכל תקיפה..

sayar3

New member
בטראוויאן לדוגמא-אורך כל שרת("עולם")

הוא מוגבל בזמן.אין שרת שנמשך יותר מחצי שנה. אולי אם תחשוב על דרך שניתן "לסיים" בה את המשחק זה יעזור. לא חושב שיש בעיה לפתוח עולמות חדשים .מה גם שניתן להריץ מספר עולמות מקבילים.אני אישית שיחקתי בטראוויאן ב 5 שרתים במקביל!! אולי לא כדאי לשלול ולפסול.גם מבחינת רווחיות אתה יכול לראות את טראוויאן כמודל.הקניה של זהב משולה לקניית תומכים.תאר לך כמה קונים יהיו לתומך לחצי שנה כשאורך המשחק הוא חצי שנה גם כן.מבחינתי זה מאוד היה משתלם לשלם 50 ש"ח ולגעת שלמשתמש שלי יש תומך לאורךכל המשחק. אגב-זה גם נותן אופציה לגיוס שחקנים חדשים שפה במשחק הם מגיעים ורואים את הכוחות השולטים במשחק ומייד מתייאשים כי הם אומרים לעצמם-"איך אני אגיע ל5 טריליון"?? בשרת שהוא זמני מצב כזה לא יכול לקרות מאחר וכל שחקן יודע שניתן להשלים את הפער. מה אכפת לך לנסות רון?עולם מקביל-מוגבל בשחקנים(נניח עד 10 אלף מדינות),ומי שישחק -שישחק.אם תראה היענות-אתה תרוויח והשחקנים ירוויחו.אני לא חושב שיש לכם מה להפסיד פה.כולם מרוויחים.

barkany

New member
אתה מדבר שטויות

אנחנו היינו קטנים להזכירך ופעמיים השמידו אותנו והנה אחרי כמה חודשים זה השתנה.. קצב הגדילה בעולם הזה קטן מאוד ואי אפשר לברוח לשאר המדינות. חפשו קצת דברים טובים במקום להתלונן על כל דבר קיים.

nc92

New member
../images/Emo45.gifצודק

החוקים החדשים ממש טובים לפי דעתי והם משיגים את המטרה שלהם המשחק עכשיו ממש כיף למרות שלפעמים באמת בא קצת כמו פעם לתקוף כל הזמן או עולם בסגנון מוגבל בזמן או השורד אבל לא במקום העולם הזה..

nc92

New member
בעצם אמרתי גם מה שאיציק אמר

שזה לפתוח עוד עולם במקביל ובכל זאת יובל בעולם הזה עדיין קשה קצת לעלות בכוח ז"א זה לוקח מלא זמן אבל זה אפשרי, בוא נגיד שמי שלא מכיר את המשחק ומגיע עכשיו חדש באמת רואה את הכוחות האלה של 5T ובטח מתייאש כי בכל זאת מתחילים בכוח 1M אז אולי צריך קצת יותר הסברה לחדשים שלא יפרשו ישר או משהו..

barkany

New member
תפתח מדינה תראה איזה חפירה רון עשה ../images/Emo6.gif

המליץ לבנות לווינים המליץ הרבה דברים
יותר מהחפירה הזאת אין הרבה מה לעשות לדעתי..

ibs123

New member
אנשים כל אחד בדעתו

זה עוד סיבה לפתוח עולם חדש,מי שירצה יעבור ומי שלא...לא!

למעלה