רונן

ניקולי

New member
ששששששש....

נו, באמת גילי, את חייבת תמיד להשתמש ב
??? הערת אותי משינה, את לא חושבת שהגזמת??? אני יודעת שרק בשעה 15.31 ראת לרונן ועכשיו השעה 19.18 אבל עד שה-
הגיע אליי לקח קצת זמן (בכל זאת המרחק בנינו)...
.. שתהיי לך שבת נפלאה וקסומה..רק טוב יקרתי... ניקול*

GALI02

New member
חחח ניקולי

תגידי את יודעת לאן רונן נעלם? רונני איפה אתה? תתפקד ומייד, שמעת?!
וניקולי אני מבטיחה לא להשתמש מעכשיו ב
בין 14:00 ל 16:00 טוב?!
אוהבתתתתתת ושבת מנוחה(או לא. מה שתבחרי..) גילי

ניקולי

New member
תודה נשמה גם לך../images/Emo140.gif

ולא אני לא יודעת איפה רונן... השומרת רונן אנוכי.??? גילי באמת, לאן הוא נעלם????

ronen1981

New member
לילה טוב יהיה נכון לומר? או בוקר טו

הי גילי למה את צועקת פה את יודעת שפשוט את יכולה להרים טלפון אלי......
. אני מידי פעם מבקר וכתבתי בעבר שני הודעות שמשום מה לא מופיעות
. היתכן כי נמחקו? או שיש תקלה בשרת? (ולא אני לא מתכוון להודעות בעלות גון פוליטי ) מה קורה אצלי הרבה......אתמול היתי במסיבת סוף הסמסטר של אוניברסיטת חיפה והיה נחמד למדי ולא היה לי אומץ להתחיל אם בנות שהסתכלו עלי כל הזמן אוף למה הם לא עשו תצעד... ,והיום נפגשתי עם חברים אצל חבר ושחקנו במשחק לוח ריסק זה שצריך לכבוש חלקים בעולם... חוץ מזה אני מתחיל להריח את המבחנים באופן ואני מנסה להכריח עצמי ללמוד אליהם כדי לשם שינוי למצות את הפוטנציאל שלי ,אז אני מנסה לשרוף פחות זמן על המחשב והטלוזיה ולא לחשוב על בנות בחודש הקרוב וללמוד ...בינתיים היתי אומר שאני נכשל נחרצות בנושא..... אל תגלי לאף אחד אבל אני מפחד מהסמסטר והאם אצליח להוציא תוצא שתרצה אותי ומהפרויקט שאני אמור להתחיל מסמסטר הבא שכרגע אין לי מוסג מי מה איפה ומי נגד מי..... זהו בגדול מה אצלך?

ronen1981

New member
האמת סיפרתי גם סיפור שהיה לי..

זה וחד סיפור....... באחד הימים אחרי שדיברתי עם חברים על בנות וחולי,לא יודע למה הרגשתי צורך לצלצל לבחורה שהיתי מאוהב בה (נקרא לה אלה שם בדוי). אז צלצלתי אל אליה ודיברנו (לא דיברנו חודשים) על מסיבת יום הסטודנט של הטכניון וכולי...והגענו איכשהו לנושא של מציאת עבודה ואמרתי שבגלל שאני עתודאי ואין לי ממוצע בשמיים אז לא כל כך קל למצוא עבודה (האמת שאני גם לא כל כך מחפס) מכל מקרה היא שאלה מה הממוצע שלי ועניתי 74 ואז היא אמרה איזה אפס והוסיפה משהו בסגנון של אתה לא אמור להיות גאון כזה ...איך יש לך ממוצע כזה ואז עניתי שאני לא משקיע כ"כ בלימודים ואני לא ממש היתי בשל אליהם בשלב זה של חיי ואפילו שקלתי פרישה והפסקת לימודים בסמסטר השלישי שלי ואז היא שוב אמרה איזה אפס ששקלת פרישה ואני אמרתי שלא פרשתי בסוף ואני כבר סמסטר חמישי ורציתי להסביר את מה שעבר עלי אבל לא התאפשר לי כי חבר שלה ממה שהבנתי היה לידה ולחץ עליה לסיים את הסיחה וכך נגמרה הסיחה...... ומה אני יגיד לכם אני היתי בהלם הזהו האדם שהיתי מאוהב בו כל כך שלקח לי כמעט חצי שנה להתגבר עליו??! ולמעשה עד אותה שיחה היה לי מקום בלב בשבילה. והאמת יותר משזה פגע בי מה אם היא צודקת נכון שאוביקטיבית הממוצע שלי הוא מעל לממוצא בפקולטה ונחשב לטוב למדי לפקולטה שלי ובכלל אבל בשבילי אישית הוא לא משהו......ועובדה שאני לא מתגאה בו ודי לא שלם לגביו.... אני לא יודע..........למה אני לא מצליח לסדר תראש שלי ואני כל כך מבולבל ועושה שטויות כמו מתבגר ולא כמו גבר בן 21. בגיל 16 היה כל כך פשוט לימודים היו בראש העדיפיות ובנות ענינו אותי אבל לא כל כך אחזו ושלטו לי במחשבות.......

GALI02

New member
../images/Emo24.gif

רונני דאגתי לך קצת ורציתי להתקשר אלייך השבוע אבל הזמן פשוט טס לי ופתאום נהיה סופ"ש. אבל אני אתקשר אלייך יותר מאוחר כי עכשיו אחותי ובעלה בדיוק באו לאכול. רק דבר אחד קטן- רונני כרגע מה שצריך להיות בראש מעיינייך זה הלימודים. אז בבקשה ממך תנסה להתרכז. כל השאר מסתדר מעצמו אבל הלימודים זה משהו אחר.האמת היא שאני בטוחה שגם את זה תעבור רק לתת פוש אחרון כמו שאומרים. אז יאללה נדבר כבר ושמחתי מאוד לחזור ולראות את השם שלך בפורום
גילי

למעלה