רונן בקשה, תוכל להעלות גרף של פריורטק במטותא?
M m g d New member 18/11/03 #3 2 שאלות... 1) באיזה שער קנית? 2) האם יש איזושהי תאוריה שתומכת בקו סטופ-לוס כקו עולה...?
R RonenM62 New member 18/11/03 #4 2 תשובות: 1. איפה ראית שקניתי? האם עיינת בתיק הפורום? 2. לא יודע. זו השיטה שלי. כנס לשאלות נפוצות ולמד מעט על השיטה.
2 תשובות: 1. איפה ראית שקניתי? האם עיינת בתיק הפורום? 2. לא יודע. זו השיטה שלי. כנס לשאלות נפוצות ולמד מעט על השיטה.
M m g d New member 18/11/03 #5 2 תגובות! 1) סליחה... אז האם תוכל במבט חטוף לומר האם שווה השקעה? 2) את השיטה שלך אני מכיר היטב, רציתי לדעת האם מוכרת לך שיטה של קו עולה כי זה הראה לי הגיוני קלות על מנת למנוע אחזקת מניות מדשדשות למיניהן...
2 תגובות! 1) סליחה... אז האם תוכל במבט חטוף לומר האם שווה השקעה? 2) את השיטה שלך אני מכיר היטב, רציתי לדעת האם מוכרת לך שיטה של קו עולה כי זה הראה לי הגיוני קלות על מנת למנוע אחזקת מניות מדשדשות למיניהן...
R RonenM62 New member 18/11/03 #6 ../images/Emo70.gif איתות קניה 1. מהרגע שפרצה 1240 אותתה קניה. 2. לא מכיר. אנסה להתפנות ולחפש עליה מידע, בהזדמנות.
../images/Emo70.gif איתות קניה 1. מהרגע שפרצה 1240 אותתה קניה. 2. לא מכיר. אנסה להתפנות ולחפש עליה מידע, בהזדמנות.