רונן, אבי ...

GuyDa1

New member
רונן, אבי ...

לא מתאים לכם להצית איזה דיון עסיסי על דודו טופז... בחייאת. גיא

דעתי

חבל שהבן אדם לא הצליח להחזיק מעמד בחייו למרות המשפט שצפה לו ולמרות המעשים הקשים שעשה והעונש הצפוי. החיים הם הדבר הכי חשוב, חבל לקפח אותם סתם, גם אם חלק מחייו היה ממשיך להיות בכלא.

תזכרו לו את הדברים הטובים ( ? )

בוא נגיד שלא נפלתי מהכיסא ששמעתי שדודו טופז התאבד בכלא, זה יותר צפוי מזה שהשמש תזרח באותו היום..... בכנות, לא סבלתי את הבן אדם במהלך כל שנות הקריירה שלו . הוא היה שחצן,יהיר,רברבן ובעל אגו נפוח שיכול למלא גלקסיות שלמות ביקום..... הוא הצטייר לי כישראלי המכוער, החוצפן , כזה שהיה מתחיל עם בחורות במקרה הטוב או נושך/נוגס/בולס אותן במקרה הרע.... מצד אחד, הוא היה משפיל אנשים בתוכניות שלו למען הפאקינג רייטינג המהולל שלו אבל מצד שני הוא היה מאחד משפחות,תורם לילדי ויראטי ועוזר מבחינה כלכלית לאנשים שנקלעו למצוקה וגם זה למען הפאקינג רייטינג שהוא כ"כ סגד לו...... הוא היה מלך הרייטינג , אבל את זה הוא שכח להפנים בשנות ה-2000 : הוא שייך לעבר, לשנות הניינטיז של הפריים טיים של ערוץ 2 לפני עידן הבובלילים והנינטים למיניהם.... הוא שייך לתקופה שאיש בידור היה מקצוע שצריך לעבוד קשה עבורו... היום כל חתול רחוב הוא כוכב רייטינג רק אם סוגר אותו באיזה בית או שולח אותו לאיזה אי בודד באוקיינוס השחור...... המסר שכולנו צריכים להפנים אותו הוא : שגם אם אתה למעלה , בשיא פסגת חייך ,יום יבוא והכל ייגמר...ואתה כבר לא תהיה רלוונטי , אז דקה לפני שאתה מגיע למצב הזה , תדע לפרוש בשיא...מה שטופז לא השכיל לעשות :)

gilat85

New member
אחרי מות קדושים אמור...

גם אם היו לו דברים פחות טובים שעשה בחייו וגם אם לקראת סוף חייו הוא נכנס לשערוריות שלא עולות על הדעת, אני עדיין חושבת שדודו טופז עשה גם הרבה דברים טובים בחייו, אפילו אם זה לפעמים לקה במטרות רייטינג למיניהן. אני לא הייתי מעריצה שלו ולא צפיתי בתוכניוות שלו, אבל זה היה ברור שמדובר פה על סוג של שיגעון גדלות, וברגע שהירידה התחילה זה כמו מדרון תלול ומהיר להתרסקות. באופן כללי זה נכון שהתקשורת שלנו אוהבת למצוץ דם, וכמובן שהיא גם לא פסחה על דודו טופז. במקום לעשות משפטי ראווה, היו צריכים לטפל בבן אדם כמו שצריך ולהבין שזו בעיה נפשית ושהוא נמצא בדיכאון עמוק. כך שגם הדברים הרעים שעשה בסוף חייו נעשו מאי שפיות ולא מלב רע או מרשעות. סוף עצוב אין מה להגיד. שינוח על משכבו בשלום.

דודו טופז רקורד......

תראי, כמי שיש לו ידע דל ביהדות כאדם חילוני הדוק כמוני , אני כן יודע שהיהדות מקדשת מאד את הצנעה והענווה, שני מאפיינים שדודו טופז היה רחוק מהם שנות אור... אבל אין ספק שדודו טופז עזר להרבה אנשים אך במקום לסייע ולתרום לאנשים בסתר, שאף אחד לא יראה, הוא דאג שכל עזרה שלו תהיה מתועדת ומצולמת במצלמות , לאור הזרקורים.... הוא הפך את התרומה שלו לאנשים לפסטיגל אחד גדול ! אין ספק שהריאליטי של שנות ה-2000 הרג את דודו טופז של שנות ה-90..... הוא אפילו נהג לעוות את שמות התוכניות האלו בכוונה כמעין סלידה מהם.... הוא שנא ותיעב את תוכניות הריאליטי שהורידו ממנו את כתר המלכות ומעכו לו ת'אגו שלו בפרצוף.... לפי ההתדרדרות של תוכניות הריאליטי... אני אומר בכנות שאני ממש מתגעגע לתוכניות העממיות של דודו טופז שנראות היום כמו איזה מופע זול בכיכרות העיר של פעם :) היה שם בכל זאת משו תמים....

abalaba2

New member
כל הכבוד על הצתת הוויכוח

מאחר והוא גרם לאנשים לחייך ולשמוח, הבדיחה הזו ששמעתי ממנו תהיה מוקדשת לו. שלשה זוגות, אמריקאי, בריטי, וישראלי יושבים לאכול, הבריטי נהיה רומנטי ואומר לאישתו: "קן יו פליז פס מי דה הני, הני" האמריקאי מקנא ואומר לאישתו: "קן יו פליז פס מי דה שוגר, שוגר" הישראלי הבין ת'פרנציפ, ופונה לאישתו: "תעבירי ת'סטייק, בהמה" חיוככם (וזה דבר נורא חשוב!) לעילוי נשמתו.

איזו בדיחה דודו טופזית בחיי......

עכשיו אתה מבין למה הוא איבד את זה לגמרי......? ניסיתי לחייך , באמת....לא הצלחתי....זה פשוט לא מצחיק וזו בדיחה שכ"כ אופיינית לו.......

abalaba2

New member
אותי דווקא זה מצחיק כל פעם מחדש

זה הפשטות שמצחיקה, כמו אצל הגשש.

למעלה