רונלדיניו Vs זידאן

רונלדיניו Vs זידאן

יש לי ויקוח עם חבר שנשמך בערך שנתיים, הוא טוען שזידאן יותר גדול מרונלדיניו ואני להפך. מה אתם חושבים בנושא? תכתבו מה היתרונות שיש לכל שחקן, ובסופו של דבר, את מי אתם הייתם מעדיפים בקבוצה שלכם. הדיון הזה יכול גם להיות מעניין על הרבה שחקנים, אבל עכשיו זה: Ronaldinho vs Zidane

ran819932

New member
הם די שונים

רונלדיניו עושה יותר תרגילים ומהלכים יפים, בעיטות מסובבות ויפות לעיניים. זידאן עושה תרגילים די רגילים כאלה אבל יש לו בעיטות פצצות ומסירות מצוינות. רונלדיניו משחק יפה יצירתי וזידאן משחק יותר טקטי. אי אפשר ממש להשוות בינהם אבל אני יותר אוהב את המשחק של רונלדיניו כי הוא יותר יפה ויותר כיף לראות את המשחק של רונלדיניו. מה שטוב אצל זידאן היא שהוא גם שחקן התקפי וגם יכול להיות שחקן הגנתי כי זידאן גם שומר טוב ויכול להיות קשר אחורי ולעשות עבודת הגנה. לסיכום זידאן הוא שחקן אמצעי שעושה גם התקפה וגם הגנה. רונלדיניו הוא שחקן התקפי שיכול להיות גם כנף וגם אמצע ואפילו גם יכול להיות חלוץ. אני לא יודע מה להגיד מי טוב יותר, ואם שתיהם משחקים בעמדה של מתחת לחלוצים אז נראה לי שילוב של שתיהם יכול להיות שחקן תותח.

nir2107

New member
אמ..

המשחק של זידאן יותר יעיל, המשחק של רונאלדיניו יותר יפה. בתור צופה הייתי מעדיף את רונאלדיניו, אבל בתור מנג'ר את זידאן.

שומו

New member
תן לי לנחש- החבר אוהד ריאל מדריד../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

זינדין זידאן הוא הצרפתי ה-2 הכי טוב אחרי מישל פלאטיני. לדעתי, בכל הזמנים, הוא יותר טוב מרונאלדיניו, אע"פ שאני מעריץ את רונאלדיניו.

זידאן!!

והם דווקא די דומים אבל אני נוטה לזידאן.. יש סיבה שהיא בסוף שתיהם גאונים במסירות (הכנסת כדור בעיקר) שתיהם עם ראיית משחק מעולה לשתיהם יש לפעמים מהלכים אדירים אבל... ברגע קריטי זידאן נמצא שם (בכל משחק שהוא ישחק כמעט) ובדיוק כאן רונאלדינו ההפך..

eyalcohen2004

New member
זידאן.

רונלדיניו יכל להיות ענק באמת, אבל הוא התמסחר יותר מדיי לדעתי.

Papito

New member
רונלדיניו

זידאן אחד השחקנים היותר אוברייטד בהיסטוריה של המשחק

spinebuster

New member
זידאן ללא ספק

כי במאניטיים הוא הופיע, בזמן שהנבחרת/קבוצה היו צריכים אותו הוא הופיע, בנגידו לרונאלדיניו שלרוב לא מופיע במאני טיים

borat1

New member
ברור שזידאן!

אין ספק שרונאלדיניו הוא אחד השחקנים הטובים של השנים האחרונות אבל שחקן גדול נמדד כמה הוא גדול ברגעים גדולים ,ובזה זיזו לוקח בגדול. זידאן היה הכוכב של מונדיאל 98,הכוכב של יורו 2000 הוביל את רעל מדריד לזכייה בליגת האלופות והוביל נבחרת צרפתית גמורה ועייפה לגמר גביע העולם 2006 שרק פיוז קצר במוח הפריד בינו לבין גביע שני ושלא נדבר על הזכייה המדהימה עם השער המדהים בגמר ליגת האלופות מול לברקוזן! ומה רונאלדיניו? הוא לא היה הכוכב הגדול של מונדיאל 2002 אלה רונאלדו,הוא נעלם לגמרי במונידאל 2006 (כמו כל הנבחרת שלו ,אבל פה הוא היה צריך לקחת מנהיגות ובניגוד לזידאן הוא לא עשה זאת). וגם בגמר ליגת האלופות שבו ניצחה בארסה הוא לא היה הכוכב של הגמר כמו שציפו ממנו. המבחן האמיתי וכנראה האחרון של רוני יהיה במונדיאל 2010 אם הוא באמת רוצה להוכיח שהוא אחד הגדולים בהיסטוריה ולהיכנס לרשימה מכובדת של גדולים כמו:קרוייף,זידאן,פלה,מראדונה,רונאלדו,פושקאש הוא חייב להיות הכוכב הגדול שלך מונדיאל 2010 כוכב גדול משמע שהוא יהיה הדבר היחיד שהיזכרו מן המונידאל הזה כמו שזכרו שמנדיאול 86 היה המונדיאל של דייגו,וש2002 היה של רונאלדו ככה רוני צריך להטביע את חותמו על טורניר גדול ואז באמת יזכרו אותו כאחד הגדולים.

למעלה