רוני

רוני ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

צריך לעבוד על התחת שלנו
מסכנונת , את עכשיו בעבודה אבל אחרי שתראי את ההקלטה של התכנית של היום - תביני

בן בן!

New member
אתם יודעים?

היה את הקטע שפתאום קפצו עם החדשות המגעילות האלה, ואני אומר לעצמי, שאני עוד שניה יורה במישהו. ממש חוק מרפי המושלם. טוב שהוא לא התקיים. עוד פעם עשה פלייבקים, הכי מצחיק היה "בשקט בשקט" שהשיר התחיל עוד לפני שהוא הגיע אל המיקרופון
אז רוני, דנה, מורן, יש לכם שלוש משימות: א. לעבוד על התחת ב. לסדר לו איזה שנה זוגית בטוסקנה. אין סיכוי שהוא מסרב. ג. לעשות לו אמבטיות. אבל שזה לא יראה כל כך שקוף מה שאתן מנסות לעשות, תעשו את זה בחינניות: תציעו לו שוקולד או מרציפן(חולה על זה), תזכירו לו את החופשה בטוסקנה, תראו לו את התחת, ותובילו אותו לאמבטיה טובה. כשהוא לא ישים לב, תתנפלו עליו (תוך כדי נענוע תחת מקצועי)) ותבצעו את זממיכן. ב ה צ ל ח ה

Az_24

New member
אני כל היום ידעתי שיהיה משהו

נזכרתי בהופעה בעצרת הנכים שאז חוק מרפי בא ושם את החדשות בדיוק על גיל ועל שלמה... הייתי בטוח שזה יקרה גם היום אבל בסופו של דבר זה לא קרה (ותנחומים למשפחות) מה שבטוח, זה שכל הראיון איתו, לא ירד לי החיוך מהפנים (חוץ מבחדשות, כמובן) יאיר לפיד יודע לראיין, לעומת יצפאן וחבר´ה, שלמה שלנו בן אדם חשוב מאוד, יש לו שיחות עומק עם ראש הממשלה (רק שלא יכבה לו הפלאפון)... דרך אגב שמתם לב לזקן של סינגולדה? הוא באבל על מות אביו (גם לו תנחומים)

למעלה