רוני שמדברת הרבהה

רוני שמדברת הרבהה

דיי לזין תשכל אתמול שדרת עד 4 בבוקר אין לך חיים מסכנה אחת תמצעי להצמך חיים כבר הבלוגים דפקו לך תצורה ואני דנה אני לא יודעת מה יש לך אותי ממש מסכנה את

תותחח27

New member
"משדרת" חשפתי אותך מזמן פה (כנס לירון)

לירון שוב אומר לך שאתה ללא חיים ללא תקנה ולא תיהיה לך תקנה. שוחחתי עם מנהל בה"ח אברבנאל מר יהודה ברוך. אמר שהוא מוכן לאשפז אותך בכפייה. ועם כמה מכות חשמל טובות אתה אולי תחזור להיות אחד שבשגרה. לירון מה שאני מציע כרגע. תפנה למיון במידת האפשר. תבקש לשוחח עם הפסכיאטר שיתן לך כמה כדורים. ואז תלך תנוח ויום ראשון נאשפז אותך בכפייה ועם מכות חשמל כמו שציינתי להלן. לירון תגיד שהית קטן פיצצו אותך מכות או שזרקו אותך מהבית שלך "בקיסריה" אהה? אתה מוגבל ילד מפגר שבחיים שלך לא תגיע לכלום תמיד תשאר מעפן כזה וצפוני מסריח!!

הייתי מייעץ לך ללכת להרשם לאבארבנל

אבל אפילו הם...לא יוכלו לעזור לך....... אז תלך תחפש משוהו בארצות הברית אולי הפסיכולוגים שמה יוכלו לעזור לך מתחנגל קטן

יש משהו במה שמשדרת סטייל אמרה

רוני משדרת מרתון נונסטופ מהלילה עד הבוקר מה שמראה שלאישה זו[בת 38] אין חיים. בקרוב תתחיל הקייטנות,אז היא תיהיה יותר בבלוגים בשידורים יהיה לה מהקטן יותר זמן

תגידו לי... אנשים נחמדים שכמותכם

מה כואב לכם???? אתם רוצים לשפוט אנשים? בואו נשפוט!!! בניגוד ל90 אחוז מהמהמעפנים כאן בבלוג רוני עשתה משהו וחצי בחיים שלה כן כן כולל להביא ילד ולגדל אותו (משימה שמעטים מפה מסוגלים שכלית ונפשית) אחת ההנאות שלה בחיים זה לשדר כאן כי יש לה הרבה חברים והיא נהנית מזה ואוהבים אותה זה עובדה יש לה מעל 20 אנשים בחדר באופן קבוע!!!! הצעה אחת לכולכם למי שמפריע משהו פשוט אל תכנסו ואל תעשו רעש יותר מדי לירון אתה חתיכת דרעקק שלא ברא השטן גם אינפנטיל ברמות וגם מאשים את העולם בזה לך תמצא לך חברים תמצא חיים ואח"כ תבוא לדבר על אחרים שאין להם חיים אתה בוכה בגלל הבלוגים ונכנס לזה מדכאונות כל יום שם פה הודעתו תסלחו לי אני מצטער אני בוכה אין לי חיים (זה המילים שלך) ואח"כ בא ושם הודעה על רוני??? אח שלו תגיע לרבע מהרמה שלה ואז תבוא ותגיב במילה של 5 אותיות יש לך 4 שגיאות אז סע שמה רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תודה מראש!!! ההנהלה (דדי)

חחחחחחחחח

סוף סוף מישהו שהגיב בצורה הולמת!!! דדי סחטיין עליך,ואין לי מושג למה באים להשפיל כאן אחד את השני, במקום באמת להעביר ביקורת על כל אחד ואחד תרשמו כאן כל מיני דברים מעניינים,שקשורים לאהבה,לשמחת חיים,לצחוקים תפסיקו לשפוט אנשים, והכי מצחיק אתם אפילו לא מכירים אותם,ומי שכן מכיר אני מאמינה שיגיב בצורה הגיונית כמו שברגע זה הגיב הבחור דדי. שיהיה לכולכם שבוע טוב,ולמי שתוהה מי אני אז אני סתם אחת נחמדה שרואה לפעמים את טיפשותם של אחרים,ולפעמים גם את חוכמתם,למרות שלגבי האנשים החכמים כאן בבלוג, אני יכולה לספור על אצבעותיי ולמיין חלק מכם כאנשים כאלה. נ.ב. במקום להעביר באמת ביקורות "בונות" כאלה על אנשים אחרים,מומלץ בחום שכמה מכם יילכו ללמוד עברית נכונה,רהוטה,ברורה,מתורגמת,כאילו מה נהיהההההההההההה מה זה זה כמה טעויות אנשים,די כבר לשטויות ותחייכו תאמינו לי העולם יחייך אליכם חזרה. בהצלחה לכולם וביי ביי אה ולמי שלא נראה מה שרשמתי אז תקפצו ותלכו שם שם רחוקקקקקקקקקקקקק

love זו אני

שמעי את בעצמך אמרת לא להעביר ביקורת וזה מה שלרוב עשית חמודה לא שאני מצדיקה את לירון או איך שקוראים לאותו בן אדם אבל יש אנשים דיסלקטים בעולם אם לא ידעת וזאת לא בושה לידעתך רוב הדיסלקטים הם אנשים מחוננים וחכמים וישנה אפשרות שאותו בחור לא דיסלקט אלה לא למד זה לא אומר שצריך לרדת על השגיאות שלו סבבה להגיב על הטיפשות שלו זה משהו אחר ואני מתכוונת למה שהוא אמר לגבי רוני כי לפי דעתי רוני היא אחת הנשים והאנשים פה אבל לא על זה כרגע אני מדברת אני מדברת שיהיו עוד אנשים שיכתבו ויהיה להם שגיאות כתיב זה לא אומר שצריך להוריד מערכו של הבן אדם גם אני לפעמים טועה קורה ואני בטוחה שאת וכולם טועים לכן להבא שאת באה ונותנת מסר על העברת ביקורת על אנשים תחשבי על המשפט מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך ואל תקחי את המילים שלי כפגיעה פשוט אמרתי את דעתי שיהיה לך שבוע טוב !!!

למעלה