רוני יקירתי!

ומה רע בזה???

היא מקבלת רוגלך, אני מקבל..... אוהו מקבל וכולם מרוצים. תגידי, יכול להיות שאת עושה את כל מסע ההכשה הזה נגדי, רק בגלל שאת גם רוצה רוגלך???

אהבתיה

New member
מי אמר שאני לא מרוצה?!

שגיא,תמשיך ככה אתה אחלה! ועוד אחרי זה רוגלך! מה עשיתי שזה מגיע לי?!

אני יכול

גם לעשות שילובים. אפשר לעשות עם הרוגלך הרבה דברים נחמדים......

רינת1

New member
שכחתי להוסיף

כשאצלי יש ממש תור ארוך אז שלמה מעביר להם שם את הזמן בשירים מעין הופעה קטנה(הוא עובד איתי) מה יש לכם להגיד המחיר שווה וחוץ מזה גם העצות שלי נראה אותך מתחרה בזה

שקרנית!

הנה מורן את רואה, היא פשוט מוכרת לוקשים לציבור! שלמה לא עובד איתה, הוא כבול שם באזיקים. ראיתי במו עיני!

והקולות שלו זה לא שירה

זה אנחות כאב! לא יאומן שבישראל 2001 קורים עוד דברים כאלו. אני בשוק.

אהבתיה

New member
אה אה!!!!! (טה טה טה טםםםם!!)

שגיא! ריגלת בעסק של רינת!!!!! תפסנו אותך!!!!

אהבתיה

New member
נו שגיא מה יש לך להגיד עכשיו??

איזה יופי,אני מחממת פה את העניינים....בסוף נסיים עם מכות!

בטח הייתי אצלך!

מישהו צריך לחשוף את המרמה הנוראית הזאת! אני רואה את עצמי כשליח האנושות לבדוק את הפשעים ולדווח עליהם! וכך עשיתי. הניידת כבר מחכה לך למטה.

רינת1

New member
לי נראה

שאתה מעתיק רעיונות . ממש ביזיון. אל תשכח שתפסתי אותך בשקר והנה עוד אחד. עד לאן נגיע

את קוראת לי שקרן??????

זהו!!!!! עד כאן!!!!!!!!! אני לא רציתי אבל את אילצת אותי להשתמש בנשק הסודי שלי: אמא!!! היא מציקה לי תגידי לה... אני אישית הייתי ממליץ לך לברוח מהארץ.

אהבתיה

New member
תראו אנחנו נדחקים יותר מדי שמאלה..

הסימן של ההודעה החדשה כבר מופיע מתחת להודעה!

עברה המועקה?

זה הזמן לספר לך, אני ורינת משתפים פעולה. עשינו את כל זה שתרגישי יותר טוב. זה עובד?

רינת1

New member
את רואה מורן אם יש לך עסק

הוא לא יודע איך להתמודד אז הוא קורא לאמא שלו. בניצחון גדול זה אני אומר לכם לילה טוב. השעה שלי עברה מזמן וזה כדי להציל אותך מפניו מורן. אני עוזבת לטובת השינה אז לילה טוב וחלומות פז לכווווווולם. ממני רינת.

למעלה