רוני, טיול לשבוע הבא

pacoo

New member
דרישות לטיול בבקשה !!!

שיהיה בבקשה לצפון אחרת תיהיה לי בעיה להצטרף ושיהיה רטוב ובוצי וירוק ונופים ומזג אויר טוב ...... וזהו
צרו קשר שמעון !!

-רוני-

New member
שימעון נווווו איך העולל,

אתה ישן בלילה, אם הוא בא לטיול נעלה צפונה (מצטער בעינין הברית, סוף שנה ובלגנים אחרים) ניראה אותו בשטח. לימדתה אותו לשלב ושיסע כמו אבא שלו ב-LOW כל הדרך, ביי ניתראה בשבת

-רוני-

New member
תראה חשבתי להתחשב בשמעון

אז את הדרום נידחה לכמה שבועות, שמעתי שנחל תבור מוצף ובוצי אז אפשר נחל תבור רמת סיריין והסביבה מה דעתך?

ronbs

New member
מסלול

המסלול נלקח מאחד האתרים באינטרנט מזרח גליל תחתון טיול ברמת עבירות בינונית עם אפשרות סבירה לעבירות קשה עלפי מזג האויר שיהיה החורף בשיאו שדות ירוקים ,הרים ותצפיות מהממות, נחלי מים זורמים ופריחת התורמוסים. בקיצור כל משאנחנו מבקשים בטיול שבצפון. מסלול: בקעת כינורות , נחל יבניאל, אתר הרלי ביבניאל, מעלה יבניאל ,(מסלול חדש) מעלה אלות, נחל רכש, שמורת נחל תבור, נחל תבור, מצודת כוכב הירדן.

ronbs

New member
גשם

הזמנתי גשם ליום שלישי,רבעי,חמישי בשבת הזמנתי שמש. רון

pacoo

New member
איזה מתוק אתה !! ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

איזה התחשבות !!! תודה רבה
המסלול שתיארתם פצצתי במיוחד .... הכל ירוק כבר בצפון !! השבוע כנראה ירד גשם אז החגיגה תיהיה כפולה !!! וואלה התגעגתי אליכם
שמעון

benya

New member
רוני אני אהיה באיזור

בעמק בית שאו בסוף השבוע האם ניתן להצטרף ?? תודה ירון

benya

New member
יופי

רק אם תוכל לעדכן אותי בפרטים עד יום חמישי בשעה 16:00 או למסור לי מס´ טלפון שבו אוכל להתעדכן מכוון שאחרי 16:00 אין לי מחשב עד יום ראשון. תודה ירון

maor4x4

New member
קרוב לבית

מה רע בנחל חילזון עם כל הבוץ והאתגר היה נחמד לא?

-רוני-

New member
אין בעיה, חוץ מיזה שהחלקתי היום

כמו בלרינה (עם הרכב) ישנם נזקים לא רציניים, לאיזה איזור??? מה שמתוכנן ?

מתי כ

New member
טיול יום הולדת....4 ינואר

מה סוכם?..לאן נוסעים...עוגה ויין על חשבון בעל הארוע

pacoo

New member
איזה גשם ירד הלילה בצפון .... ...

חבל על הזמן, ירד גשם רב הלילה ....... אויייי כמה בוץ הולך להיות... תכינו את המגפיים :) שמעון !!

pacoo

New member
הטיול בשבת בסימן שמחות !!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

היי אני מגיע וכנראה עוד חבר מאלביט יגיע איתי (לא בטוח עדיין) טוב הטיול הולך להיות בסימן שמחות ........ מתי כסיף --- > יום הולדת !!!!!!!!!!!!!! ואנוכי ----> הולדת בני בכורי, עידן !!!!!!!!!!!!! שנדע רק שמחות חברים
בקיצור הולך להיות מדהים !! מי בא ?? אבי הפטיש (אבל .... לפחות 10 ק"ג) רוני הכריש רוני פפרוני המלווין מתי כסיף התותח יעקב הפטיש אויר יהודה ואביבה ה....... ואנוכי הצנוע וכנראה עוד חבר שלי שכחתי מישהו ???????????????
שמעון

למעלה