רוני ברמץ

GinGordon1

New member
רוני ברמץ

האם יש אפשרות לתת מעט כבוד (ובעיקר מקצועיות ) ולציין את דגם הספינה גם בקטגוריות B A וגם C . אני יודע שרב המתחרים ה"רציניים" מתחרים אתך ב- IRC אבל אם זה לא קשה אולי תתיחס גם לקטגוריות האחרות. תודה ממשתתף באחת הספינות בקלאס B יום טוב

ron800

New member
האם יש אפשרות לתת מעט כבוד

הסיבה שאני לא עושה זאת היא , שלפי שיטת רייכרט ישנם סירות מדגמים זהים עם ניקוד שונה בגלל ההשגים של הצוות התקופה האחרונה ולכן על מנת שאף אחד לא יעלב אני לא מפרסם את סוג הספינה ולא בגלל שהמתחרים בקבוצות השונות רציניים פחות או יותר כדבריך. אני לא מבין למה לאחרונה כל הערה צריכה להיות עוקצנית , ואם כך אז לפחות תזדהה רוני

גידיב

New member
מאד אופיני לצערי

בתור אחד שעוקב אחר הפורום מזה זמן רב. יש הרבה יותר מדי עוקצנות ןאגרסיביות בהרבה הודעות, ואני יודע שאין סיכוי אבל היה נחמד אם אנשים (ויש הרבה כאלה) ימצאו מקום אחר לפרוק תסכולים. ואינני מתייחס דווקא למי שהעיר למעלה לרוני אלא באופן כללי. גידי בנדור (שם אמיתי)

כמשתתף בקלאס B אגלה לך

שאני מפליג ביאכטה SEMIRAMIS דגם אפולו 12 עוד שתי ספינות שאני מזהה בקלאס B דולפין- JEANEAU SUN ODESSEY 33.1 ואזימוט 6 בוואריה 35 . בטינה JEANEAU 33 (נדמה לי ש-SUN CHARM ) ניו ווייב FREEDOM 26 ימית ופזית HANSA 33 ישנות מאוד.מעבר לזה לא שמתי לב, או אינני יודע. אני מסכים עם תגובתו של רוני ברמץ ומצטרף לביקורת של גידי בנדור, ובהחלט חושב שהיא מופנית גם אליך, אפשר לבקש אינפורמציה שאינך יכול להשיג לבד גם באופן יותר חברי. והכי טוב דבר עם החברים בסירות האחרות הם בוודאי ישמחו לספר לך על הספינות שלהם.

ron800

New member
ארנון

ברשימת הניקוד יש לצד המספר גם את דגם הספינה, לפחות את מה שברשותי. למרות זאת יודע שאם אני אכתוב את דגם הספינה בטופס התוצאות יהיו כאלה שהדבר יפריע להם. רוני

רוני אין לי אליך כל טענה וגם תמכתי

בגישתך. יחד עם זאת אם משהו ספציפי מעניין את מר ג'ין גורדון (ולדעתי גם לא מפריע לאף אחד), אני שמח לעזור לו.

גל קדר

New member
הטון עושה את המוזיקה

אני מסכים עם רוני וארנון. יש דרכים לשאול שאלות. לפני הנחת ההשערות כדי לברר מה עומד מאחורי ההחלטה. אני מקבל את ההסבר של רוני, ומכיון שרב הדגמים ניתנים לזיהוי בעיין אני לא חושב שיש בעיה גדולה כל כך ללכת לראות מול מי מתחרים.

למעלה