רוני במעריב לילדים

רוני במעריב לילדים

בעיתון הילדים "מעריב לילדים" יש כתבה על רוני העיתון מוציא דבר חדש שהוא הטור של רוני ורוני כל פעם כותבת בו משהו אחר שווה לקרוא!

נצל"ש../images/Emo42.gif

האם נראה לכם שאני צריכה להפסיק את העידכון השבועי

אימלהה רעות נביאה../images/Emo70.gif

היא פשוט אמרה לי תקני מעריב לנוער בשבועות הקרובים. הילדה הזאת נביאה

חחח אני נביאה?אולי....

יום שני אמרתי הלווי להיות חולה (אמירה הביאה לי מכות על זה)בסוף היום לא הרגשתי טוב(של הלימודים)וכבר שלושה ימים אני לא יכולה לקום מהמיטה לפעמים אני צריכה לסתום את הפה קצת...

הודעה חשובה../images/Emo70.gif

היום קיבלתי מעריב לילדים (אני מנויה), ו..... בשער: טור חדש וקבוע עם רוני סופרסטאר. והנה הוא: הי חברה
כולם מדברים על הפסטיגל. ילדים רבים השתתפו באודישנים, חולמים לעלות לבמה. אז מה באמת הולך שם, אתם בטח שואלים. אז הנה, ממני אליכם מקור ראשון עם הדיווחים הכי חמים. פרק ראשון: שקט מצלמים
הפגישה הראשונה שלי עם כל המשתתפים של הפסטיגל התקיימה ביום שבו צולמו תמונות הפרומו (התמונות שאתם רואים בעיתון). חשבתם שכל המפורסמים מכירים זה את זה וכל מפגש שלהם שמח כמו טיול שנתי
אז זהו, שלא. כולנו מכירים, אבל רק כזה בערך. כדי שהפסטיגל יצא כמו שצריך - גם אנחנו צריכים גיבוש. נפגשנו לראשונה בשעת בוקר מוקדמת. ישבנו ליד שולחן האיפור, מפקירים את שערנו לידו של הספר. הקרח נשבר מהר מאוד: ההראלים באמת חמודים אמיתיים; עודד מנשה הוא חית פסטיגלים משופשפת; ונינט ורן הם הזוג של הפסטיגל. קצת קישקושים עם אגם (שתינו באותו הגיל אז התחברנו תוך שניה) ויאלה אין הרבה זמן, באנו לעבוד. לא
המשך יבוא....

המשך

נושא פסטיגל 2004 הוא אגדות . ברוח זאת לבנות מחכות שמלות של נסיכות, ולבנים - חליפות אבירים או בגדי מלכים. אני (אם אתם סקרנים), אופיע בתפקיד של נסיכה, לא סתם, נסיכת פופ. מה זה, למה
מיש רוצה לגלות שיבוא להופעה. באותו יום הצטלמנו בכל מיני קבוצות: ההראלים ואני/הבנות בלבד/שלישיית פרוזאק (קשה, קשה להצטלם עם החברים המצחיקים האלו) ועוד. בסוף היום- כבר היינו חברים טובים ומגובשים, שקועים עמוק במה שנקרא - הווי פסטיגלי. בפעם השנייה נפגשנו לקראת צילומים לקליפ. עשינו חזרות עם הכוריאוגרפת שעיצבה את ההעמדה (הריקוד) לשיר הפסטיגל, "נומה נומה". הלהיט הרוני הזה, ששיגע את כולנו בקיץ, עבר גיור לכבוד הפסטיגל. לבשנו את בגדי הנסיכים, האבירים והנסיכות (הרוב בצבע ורוד
). קרן הבמאית נותנת הוראות. המשך יבוא....

המשך....

סצינה אחת ועוד אחת. קשה לדמיין איך יוצא מזה קליפ, אבל מהניסיון שלי - בסוף הכל מתחבר והתוצאה נהדרת. יום הצילומים שהתחיל ב-04:00 (בבוקר
) עבר בכיף. כולנו כבר מכירים, הולכים קטעים, ואין מה לעשות - השיר הזה מלהיב ועושה חשק לרקוד. תאמינו או לא - עוד באותו יום היו לי צילומים לתוכנית של יום גאון באריאל. בשבוע הבא: השיר שלי ובניית הכוריאוגרפיה
אוהבת, רוני
ואז יש תמונה של רוני ומתחתיה: רוני דואני, רוני סופרסטאר, רוני ניקולדיאון ועכשיו גם רוני פסטיגל, רוני לוקחת ילדי מעריב לילדים אל לפני ומאחורי הקלעים של פסטיגל 2004

היא כותבת פשוט אחלה. גם ההודעות

שהיא השאירה בפורום כתובות ככה. יש לה כנראה גפ כשרון כתיבה. אולי היא תנצל אותו ותחבר עוד שירים.

חשוב לדעת!

על תתבלבלו זה מעריב לילדים לא מעריב לנוער אני פשוט מנויה למעריב לילדים כי אני בת 9 וחצי אז ראיתי את זה אין לי סורק אבל אם אתם רוצים אני יכולה לכתוב לכם כל שבוע מה היה בתור אם אתם רוצים תישלחו הודעה שבה כתוב "כן"!

למעלה