רונית 37 הפתחת לי אתמול מסג' ברגליים צריכה את זה עכשיו יותר מתמיד
ע עונה חדשה New member 11/11/06 #1 רונית 37 ../images/Emo124.gif הפתחת לי אתמול מסג' ברגליים צריכה את זה עכשיו יותר מתמיד
R r o n i t 3 7 New member 11/11/06 #2 ../images/Emo13.gif מייד מגיעה , עם השמניםםםםםםםםםםם, בינתיים נא להתכונן
R Rinattt New member 12/11/06 #4 כבר בוגדת אה? ../images/Emo46.gif אני אחליף ת'מצעים, רק תגיעי לכאן במקום לשם
ע עונה חדשה New member 12/11/06 #7 רינתיייייייי לא יודעת מה סיכמתן אתן אבל לי הבטיחה והפצירה לפני שיצאתי מהליזרד אתמול אני זוכרת דברים כאלה
רינתיייייייי לא יודעת מה סיכמתן אתן אבל לי הבטיחה והפצירה לפני שיצאתי מהליזרד אתמול אני זוכרת דברים כאלה
ע עונה חדשה New member 12/11/06 #8 רינתיייייייי לא יודעת מה סיכמתן אתן אבל לי הבטיחה והפצירה לפני שיצאתי מהליזרד אתמול............. לפנך!!!!! אני זוכרת דברים כאלה
רינתיייייייי לא יודעת מה סיכמתן אתן אבל לי הבטיחה והפצירה לפני שיצאתי מהליזרד אתמול............. לפנך!!!!! אני זוכרת דברים כאלה
ע עונה חדשה New member 12/11/06 #9 מצא את ההבדלים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
R Rinattt New member 12/11/06 #12 ../images/Emo6.gif אני כבר יום חמישי היה לי דייט איתה!!! אני לפנך מצאתי ת'הבדלים...
R r o n i t 3 7 New member 12/11/06 #10 בנות להירגע ומהר יש מקום לכולן, כל אחת תקבל את המגיע לה, מבטיחה לפנק את כולכן, מהצעים הוחלפו, הנרות דולקים, ריח הווניל מבשם את חלל החדר, השמנים מוכנים, יאלה לפי הסדר... הולכת להתקלח וחוזרת
בנות להירגע ומהר יש מקום לכולן, כל אחת תקבל את המגיע לה, מבטיחה לפנק את כולכן, מהצעים הוחלפו, הנרות דולקים, ריח הווניל מבשם את חלל החדר, השמנים מוכנים, יאלה לפי הסדר... הולכת להתקלח וחוזרת