רונה קינן'ס הופעה - 3.11

0mroosh

New member
מונוגמיה זה לא משהו.

תתעודד.

darling2

New member
../images/Emo9.gif

אין ספק שסופשבוע אצל סבתא+הופעה של רונה זה שילוב מנצח
ההופעה הייתה מעולה
רונה הייתה מדהימה! היה כיף לראות את כולם. מחכה כבר שיצא הדיסק, למרות שבטח יקח לי מלא זמן עד שהוא באמת יהיה אצלי...(כסף..:() לא כל כך אהבתי את הקליפ...יכלתי לחשוב על תסריט קצת יותר מתוחכם לשיר הזה (סוזן
) וזהו. המלצות שלי..לכו לראות את "מדעי החלום" (אני יודעת שכבר אמרתי, אני פשוט מאוהבת בשחקן הזה) ואם לא בא לכם..תמיד אפשר לראות את ההצגה "טרופוֹתי"
, לצלם שבלולים או לחפש נקניקיות. עומר,
היה כיף.

noa08128

New member
*צוואר הרחם

מוכר לי מאיפשהו<?
הוו היה יין! איזה משובח. עומר תעשה לי צאצאצים-בחולצות כחולות

E

Elektra Natchios

Guest
בהחלט לא מגיע.

לא התברכתי בכישרון כתיבה, לכן אקצר. ההופעה הייתה פשוט מצויינת. יצאתי משם בתחושה ש-"רונה היא רונה, ואין שנייה לה". ובאמת, נהניתי מכל רגע. כשאמרה "יום שישי הוא יום קצר" סיננתי בליבי קללות עסיסיות על בורא עולם. אני רוצה לציין במיוחד את הקאברים, שהיו פשוט מקסימים. "Anyone who had a heart" שהרטיט בביצועו עם הדרה לוין, נגע הרבה יותר בביצוע יחיד של רונה. אינני יודעת מדוע, פשוט כך. את "בוקר חדש", שפתאום הרגיש שונה, וכ"כ נכון. אולי המעמד האינטימי - רונה וגיטרה, או האפשרות להתעמק סוף סוף במילים. אמ, אני מוצאת את עצמי מציינת את כל השירים לטובה, אז רק אומר שהדיסק החדש נשמע מבטיח. וכן ההופעות שיבואו בעקבותיו. בסוף ההופעה, ולאחר המתנה ארוכה, אני ועומר ניגשנו לרונה. עומר דיברה, ואחזק את דבריה ואומר שרונה באמת מקסימה. אני אישית עמדתי והקשבתי. המילים קפאו. מן השפעה כזו שיש לה עלי.. אז, זהו, בעצם. זוהר, תודה רבה רבה על צהריים נפלאים
ועומר, היה לי כייף לפגוש ולהכיר, מחכה לפעם הבאה
לסיום, כתבה מ-Ynet על ההופעה.

bזוהר

New member
חמישי הזה

חבל שהכניסה לסינדרום מותרת רק לאנשים בני 18+ :/

lunna747

New member
אממ..(?)

תגיד מאיפה המידע על ההופעה?...כי הפכתי את כל האינט ולא היה כתוב דבר פשוט מניסיון, לא כיף להגיע לחיפה ולגלות שיש מופע של רוני קינן ולא רונה קינן אני מכירה את הסינדרום, אני יודעת שהוא לא בחיפה זו הייתה דוגמא...

DeepThoughts

New member
אני מקווה שתהיה אבטחה שם

זה ירושלים, יום לפני המצעד ורונה די מזוהה...

SheIIy

New member
אני תוהה אם כדאי ללכת...

אין דבר שאני יותר רוצה מללכת להופעה הזו.. היא במקום נוח, ביום נוח ובשעה נוחה. אבל יש את כל הקטע עם מצעד הגאווה יום אחרי, ובטח ייקח לי שעות לחזור הביתה ביום שישי (כשאני יכולה לחזור כבר בחמישי אחה"צ).. ויש גם את הבעיה הזו של לבוא לבד.. קצת מביך.

למעלה