שלום,קוראים לי הילה לוי,אני מבת-ים ומכורה לטלנובלה "לחיי-האהבה". רציתי רק להגיד שלפי דעתי רונה ואתי נורא מכוערות!!! אתי כול דקה פותחת ת´עיניים שלה,ורונה-מי מלביש אותה? גידי נראה טוב והוא היה פעם חבר של יעל בר-זוהר... זהו..בהיי!!!
ובכן... אתי בהחלט מכוערת.. ראיתם פעם תאוזניים שלה.. איזה מוטציה... לרונה יש פרצוף יפה וגוף מכוער לאללה ולפעמים יש לה יציאות של בגדים מזויעות אבל לפעמים לא
היא לא רונה כמובן...אבל בכל זאת בואו לא נגזים!!! וחוץ מזה שחקנית מצויינת, ממש גרמה לי לרחם עליה היום, ולחשוב שהיא נפרדה ממיכאל בשביל יונתן...(בין השאר)
אתי ממש מכוערת! איכס! ושחקנית מצויינת!?!?! התחרפנת!?!?!?! עוד פעם כשהיא שיחקה בלא כולל שרות היא הייתה צריכה להבין שלמשחק זה ממש לא הצד החזק שלה... ולרחם עלייה?!?! אולי בגלל הפרצוף העקום.....
כן, היא די מכוערת! יש לה פרצוף כזה צר ושיניים עקומות.. אבל יש לה אופי חמוד כזה, היא חמודה כזאת, רצינית שנעים לדבר איתה קצת חבל לי שהחברות של רונה ואתי מתקררת, שתיהן מאד חמודות! חבל....
אתי חברה שלי, ואתם לא תרדו עליה! (למרות שרבנו היום) זה היה עצוב פשוט עצוב, וטוב יש לה יציאות מפגרות אבל כן לרחם עליה!!! לא כמו שלומית הזאת... איזה משחק עלוב. אה..אלכם בוגד בי...בוהו.
ןרונה!!! איזה גורילה! גוף של גבר תיראו איזה גוף ארוך יש לה !!! ממש מכוער! פנים שלה בסדר גם לא משהו! הכי חמודה זאת מיה אבל התיסרוקת לשה מעצבנת אותי גם כלנית חמודה חוץ מהעובדה שראש לה דומה לאבטיח!!!