רונהההה´להההה

רונהההה´להההה

יש דבר אבסורדי בשני הפרקים שהיו... הרי הבלש המפגר והשוטר הקוף שהיה איתו אמר ששמו לדורון חומר מטשטש מאוד יקר. הבעיה שהחומר מאוד יקר אז מאיפה לרונה יש את הכסף להשיג אותו??ולמה למה לטשטש את בעלה לעתיד כביכול
זה ממש מטומטם...זה ממש חוסר הגיון ואבסורדי!!!!! ביי

באמת מטומטם

גם אני חשבתי על זה, אבל אולי הם חושבים שאלי השיג לה את החומר, נראה לי שהעניין על ה"יקר" היה כדי להדגיש שאי אפשר למצוא אותו בכל חנות...או משהו בסגנון...

ובכן...

בכוונה סמדר\אלי השתמשו בחומר יקר שקשה להשיג, זה כדי להראות כאילו עד כמה רונה "תיכננה" ו"התאמצה" שה"תוכנית שלה" תעבוד.

pompii

New member
זה בדיוק הקטע...

בגלל זה לא מאמינים שהיא עשתה את זה דווקא כי אין לה כסף אומרים שהיא צריכה תכסף לאבא שלה והחומר היקר זה כאילו חומר שקשה להשיג ובגלל זה הם שיתפו בפריצה את אלי מרקו ורונה ביחד כאילו הם תכננו את זה יחד... ולמה שהיא תטשטש את בעלה לעתיד? נכון על זה הם מדברים שהיא הבינה שיש את ההסכם ממון ההוא במשפחה ושהיא לא תוכל לגעת בכסף של דורון... הדברים הכי שווים שבשבילם היה למה לחכות בפרק הזה היו הקטע של יונתן ואתי ואלכס-זה היה מצחיק וגם שורדה אמרה לדורון לעזאזל עם המשפחה וכל זה- יופי, אז תעופי מהיקב! וסוף הפרק גידי ומאיה שוכבים...או שלא.... ואם כבר כן אז שיראו הכל עד הסוף, אנחנו צריכים לראות את גידי בפעולה(מופנה לשחר ודנדוש במיוחד!)

יש לי הרגשה ש...

שדורון יבטל את ההסכם ממון במיוחד בשביל רונה, להראות שהפעם זה אמיתי והוא בוטח בה במאה אחוזזזזזזזזז......כן,כן!!! ובכלל אני אומרת שבסוף ורדה תתודה על הכל בפני מיכאל או משהו כזה - זה יכול להיות טובבבבבבבבבבבבב! וכן - אתי-יונתן-אלכס, אכן הקטע המנצח להיום!

actress

New member
יוווו איזה קטע!! גם אחותי שאלה אותי

את אותה שאלה, ועכשיו שאני רואה את השם שלך אני באמת חושבת לעצמי אם את לא אחותי

למעלה