רונאל משנה טונים

רונאל משנה טונים

פתאום הוא כבר לא בטוח בניצחון כל כך.... הוא סומך על זה ששרון יסוג גם בלי המשאל... רבותי, להפשיל שרוולים. אני לא כאן כי אני עובד ועובד. זה בידיים שלנו.

אחי, צריך לשמור עליו

אם ההתנתקות לא תעבור, יש לי חשש כבד שהוא יקח קשה מידי את העובדה שעם ישראל מסרב למסור שטחי מולדת למרצחי החמאס והוא עלול לפגוע בעצמו. גם התמונות של חוגגים עם ספרי תורה בידיהם עלולות להיות קשות לו מידי.

רונאל1

New member
מה שנכון, נכון.

שרון יסוג עם או בלי משאל. כך יעשה גם ביבי אגב אם שרון יתפטר בגלל פרשות השחיתות שלו וביבי יחליפו. אז תרשום מראש שאמרתי גם את זה. זה לא בידיים שלכם, זה רק נדמה לכם שזה בידיים שלכם.

רונאל1

New member
יש הרבה לוגיקה בתאוריה המופרכת שלך

בכירי הליכוד חוששים לאבד את הג'ובים שלהם ולכן מצביעים בעד ההתנתקות. אז תן לי לחבר אותך לרגע למציאות למרות שאתה קצת באובדן השליטה הערב: 1. אם ההתנתקות תעבור, מפלגות הימין יפרשו מהקואליציה והעבודה תכנס במקום. 2. אם העבודה תכנס לממשלה, אז כמה מבכירי שרי הליכוד יתחילו לחפש עבודה (למשל סילבן ולבנת). אז מאחר והם מאוד רוצים להתחפף מהממשלה הם כולם תומכים בהתנתקות.

נו, זה בדיוק מה שאמרתי

אם ההתנגדות הייתה נחרצת יותר הם היו מתנגדים כדי להפיל כל סיכוי לבריחה. אבל מכיוון שלא הייתה התנגדות נחרצת, הם מסכימים לבריחה כדי לא להצטייר כמי שהתנגדו לשרון ואז הוא יעיף אותם.

רונאל1

New member
ממש בדיוק מה שאמרת...עלק

אני יודע שמאוחר אבל תנסה להתרכז ושפר את הבנת הנקרא שלך. ייגרם להם יותר נזק אישי מכניסת העבודה לממשלה מאשר מהתנגדות למהלכי שרון. לכן אם הם באמת היו נגד, הם היו צועקים את זה. ובכל זאת אם אתה מתעקש להשלות את עצמך שמנהיגיך סתם מרמים את הציבור כשהם מצביעים בעד, שיבושם לך. הלוואי על כל עם ישראל מנהיגים כאלה.

פיייי

אם הם היו רואים שהיה סיכוי גדול שהבריחה לא תעבור הם היו מתנגדים. מאחר שלא היה אז, הם העדיפו לתמוך כי הם חשבו שבכל מקרה הבריחה תעבור במשאל.

רונאל1

New member
אז אתה אומר שהם חבורת שקרנים

אופורטוניסטים שמצביעים לא לפי מצפון או אידאולוגיה אלא רק לפי כיוון הרוח והשמירה על הכיסא שלהם. צ'מע, אולי אתה צודק.

אל תהיה פסימי. זה לא בריא.

ואני פורש עכשיו... ליל מנוחה לכולם. בתקווה שתתעוררו לבוקר מלא שמחה ושלא תגלו שהחליטו פתאום לפנות גם אתכם מהבית.

למעלה