רונאל ומקס

כן,

אבל אילו האו"ם לא היה מאשר אז בן-גוריון היה נאלץ לעמוד מול מלחמה כוללת לא רק נגד מדינות ערב, אלה גם נגד כל מדינות העולם. אנחנו אומה צעירה, ביינתים. חכה עוד 10-20 שנה, אז באמת האו"ם בעיננו יהיה כקליפת השום.

האו"ם תמיד היה פרו-ערבי והוא נשאר

ככה. ההחלטה הפרו-ישראלית היחידה שהתקבלה באו"ם הייתה הקמת המדינה, וגם זה היה רק בעקבות ההלם מהשואה. אם היינו חיים את חיינו על פי החלטות האו"ם, היה פה כרגע רוב ערבי בארץ, שהייתה משתרעת על שטח שבין תל אביב לנתניה.

נכון, וזה מה שמוכיח שאירופה ממש לא

חשובה ולא ממש צריך להתחשב בדעה שלה כשנגשים לעשות הסכם עם הפלסטינים.

יופי. ../images/Emo13.gif

אם כך הגענו למסקנה שהעולם לא יכול לכפות עלינו שום צעד, ושאנחנו לא צריכים לבחור בין "ז'נבה" ל"התנתקות". אם כך, אתה לא חושב שעדיף קודם למגר את הטרור, ואז לצאת, מתוך הסכם?

בדיוק ההפך

עכשיו לא יהיה לערביים מעזה כל כך קל לפגוע ביישובים יהודים, כי אין כבר ישובים יהודיים בעזה. עכשיו, צה"ל יוכל בחופשיות למגר את הטרור. תגיד, אתה חושב שלי ולשרון נעים שמפנים יישובים יהודים? לא, אבל אין לנו ברירה. חשבת אולי למה את ההתנחלויות בגדה הופכים ליישובים? כי שם היהודים בטוחים ויכולים להישאר.

אין ברירה?? מה זה אין ברירה??

ולמה אתה מתכוון ש"את ההתנחלויות בגדה הופכים ליישובים"? לידיעתך, לפי התכנית שרון גם מפנה את כל צפון הגדה!! "צה"ל יוכל למגר בחופשיות את הטרור": ההיפך הגמור- בגלל הבריחה צה"ל לא יצליח למגר את הטרור. אולי תקרא שוב את הקישור שנמצא בתחילת השרשור?

אני חייב לציין שבתחילתה של

המדינה ארה"ב לא הייתה כזאת תומכת שלנו, מי שעזרה לנו הייתה בעיקר צרפת וגם בריטניה מידי פעם (אטום, סיני וכו'......) כשארה"ב עזרה לנו זה היה כשהיא הייתה צריכה אותנו למאבק שלה ברוסיה..... לא כל השנים ארה"ב היית איתנו בכזאת "חמימות" ו""נאמנות" הם איתנו באמת בגלל אינטרסים ואנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו מאמינים בו ארה"ב לא תנטוש את האינטרסים שלה כ"כ מהר.....

רונאל1

New member
מסמך אינפנטילי שלא ראוי להתייחסות

קראתי כמה דוגמאות שם ולכל טיעון שלהם אני יכול להביא 6 סותרים, רק שאין טעם להתאמץ. הסיפור גמור. ההתנתקות תאושר בגדול בליכוד.

זה היה כל כך ברור שזה מה שתגיד...

הרי אין לך באמת תגובה לזה. אם אתה יכול להביא שישה טיעונים סותרים לכל אחד שלהם, נראה אותך, באמת. אני בטוח שאת כל התשובות לטיעונים שלך אפשר יהיה למצוא במסמך.

למעלה