רון ארד

ms2001

New member
רון ארד

ממשלות ישראל מאז 1986 ועד עכשיו הן האחראיות הבלעדיות על השבי של רון ארד מהסיבות הבאות: א.ממשלת ישראל היא ששלחה אותו לרצוח ערבים בלבנון. ב.ממשלת ישראל היא שלא נתנה לו כנפיים בשביל לעוף במקרה של הורדת מטוס ג.ממשלת ישראל היא שלא רצתה אז לשאת ולתת על מנת להחזירו ארצה ד.ממשלת ישראל היא זו שלא רוצה לשחרר את כל השבויים הלבנונים מבתי הכלא שלה ה.ממשלות ישראל לא התאמצו להחזירו בכל השנים שעברו ו.החיזבאללה לא יוכל להחזירו כל עוד יש לבנונים בבתי הכלא הישראלים וכל עוד ישראל כובשת אדמות לבנוניות כמו חוות שבעא

שבויים ערבים

לפי מה שאתה כותב ממשלת לבנון אחראית למחבלים שניסו לפגע בתוך שטחה של ישראל עראפאת אחראי ל130 ההרוגים ששלח לפגוע בחיילים נו באמת... מה לעשות שאתם דורשים עבור חייל אחד 100 אסירים אתם סחטנים עלובים! אם הייתם מציעים הצעות הוגנות היה מה לדבר.. אבל אתם מוכיחים שחייל אחד שווה לפחות 100 ערבים מחבלים

ms2001

New member
אתה לא מבין!!

א.בלבנון אין מחבלים . תפסיקו כבר לכנות את כל מי שאינו נחמד איתכם :מחבל . המחבל האמיתי הוא אריק שרון שהבעיר את השטח וגרם להרצחותם של 130 פלסטינים כולל ערבים מישראל . לא שמעתי אף אחד שכינה את יגאל עמיר מחבל.תפסיקו לקרוא לכל ערבי שעושה פעולה כדי לשחרר אסירים ולשחרר את אדמתו הכבושה: מחבל כי זה לא יעזור לכם ב.חיזבאללה מבקש במקום כל חייל 100 ערבים ,אם ממשלת ישראל לא תרצה אז יישארו בידי החיזבאללה כמה עשרות שנים כמו רון ארד . ממשלת ישראל היא האחראית להחזרתם והיא חייבת לשחרר את כל האסירים הלבנונים והפלסטינים בתמורה לשחרורם ,זה הגיון ואם ממשלת ישראל לא תעשה זאת אז היא האחראית על שלומם ועל הישארותם בשבי לכמה עשרות שנים. ג. הלוחמים הלבנונים שאתה קורא להם מחבלים לא ניסו לפגוע בשטח ישראל אלא הם ניסו לשחרר את אדמתם מהכיבוש הישראלי האכזר ותגיד תודה לאל שהגליל מלא ערבים מוסלמים כי אם לא היו ערבים בגליל, בעכו ובחיפה היה החיזבאללה ממטיר קטיושה עליהם ד.אני לא מבין למה אתה קורא להם מחבלים כשממשלות ישראל רצחו ולקחו לשבי אלפי ערבים,על מה כל הרעש והמהומה בשביל שלושה חיילים אחד מהם הוא טיפש בדוי

שבויים ערבים 2

אתה טועה כל הערבים שמנסים לפגע ביהודים נחשבים מחבלים אתה יודע מה תשאירו את השבויים אצלכם ממילא הם בטח מתים ואנחנו נשאיר את המחבלים בכלא לא תקבלו 100 בשביל אחד

ms2001

New member
תסתכלו מה אומר צדיק בסדום!!

א.צדיק בסדום אומר שלא אכפת לו אפילו אם יישארו החיילים שבויים כי הוא מעוניין להשאיר את ``המחבלים`` בכלא הישראלי אני אומר לך:החיזבאללה צריך לחטוף אותך גם בשביל להשאיר את אמא שלך בוכה כמה שנים כדי שתרגיש עם השבויים משני הצדדים. ב.מה זה אצלכם??? אני גר כאן בישראל כמו שאתה גר ואני לא אהיה לעולם אזרח לבנוני או שותף לחיזבאללה אבל אני אומר שהחיזבאללה עושה את מה שעושה כי ממשלת ישראל מתעקשת ולא רוצה לסגת מכל אדמות לבנון ולא רוצה לשחרר את האסירים הלבנונים מבתי הכלא.

diklai@

New member
שבויים ונעדרים

למה מחכה ממשלת ישראל? שיתנו להם את האסירים שלהם כבר .ממילא לבנון מלאה במחבלים , כל יום שעובר על החיילים בשבי האוייב מגביר לחיזבללה את הדרישות ואת הרצון להראות את כוחם ... אז ממשלת ישראל תתעוררי לפני שיהיה לנו את סיפור רון ארד שוב...

למעלה