רומנסה -הדר ולנסיה

רומנסה -הדר ולנסיה

בעוברי בגני ולנסיה אי שם בין חצרות המזרקות התיזו סילון ואני ישבתי לבהות בספסל מול הארמון פתע ראיתיך עוברת ואת כפרי הלימון על העץ כעטרת מראך אומר המון לא סברתי אחרת: קטפני מעלי דמיון ולך אהיה כגברת ואני ניגשתי אל העץ שלחתי היד לקטוף אך קוצו היה נועץ כמו שלח אגרוף עדיין עמדתי במריי אחזתי בך בגבורה עד התקתי הפרי ואת כה בשלה וטהורה וריח בשמים טרי הנוסך בי נהורה כמלכת פרי ההדר אשר מול המזרקה בגן ולנסיה המפואר

tsiporganeden

New member
אביב כשרון מבוזבז, תעשה משהו

עם זה, תשלח את כתביך למולי"ם, למה אתה לא עושה משהו.

tsiporganeden

New member
נו, אתה אמרת, חפש את הכתובת של

שלומי שבת, וקדימה, שלח לו שירים, הוא בטוח יעשה עם זה משהו, אם לא לעצמו, לכל החברים שלו, ויש לו מלא חברים זמרים. חוץ מזה שיר כזה כמו שכתבת, אם ישירו אותו בנעימה בסגנון ספרדי, עשית את זה, אבל קום, חפש טלפון, דבר אתו, או עם אחותו, או עם אמא שלו, או עם אבא שלו, או עם אח שלו, אבל קום עשה משהו. בהצלחה קרידו.

אסטרלו

New member
../images/Emo9.gif ברוו ! שיר עם ניחוח

גם הפורום הזה שלנו בתפוז הוא מלך הפרדס!

רחילו

New member
../images/Emo45.gif רומנסה מקסימה

אפילו מרייך מוציא ממך את המיטב, חסר רק לחבר לרומנסה הזו לחן.

רותי ב.

New member
אביב -

רומנסה נהדרת, מצטרפת לכל מי שאומר שאתה צריך לעשות משהו, עם השירים, הסיפורים, הכשרון הזה... הבית הזה - "ואני ניגשתי אל העץ שלחתי היד לקטוף אך קוצו היה נועץ כמו שלח אגרוף" סתם, הצעה לשינוי פיצפון - "ואני ניגשתי אל העץ שלחתי את ידי לקטוף אך קוצו דקר, ננעץ כמו שלח אגרוף" (לא חייבים, באמת... )

may55

New member
אביב וסתיו מצאתי -השיר "נני נני"

נַנִי נַנִי נַנִי נַנִי נַנִי קֶרֶה אִיזוׁ' אֶל אִיזוׁ' דֶה לַמַדְרֶה דֶה צִ'יקו סֶאָגָה גרַנְדֶה אַך... אַך דוּרְמִיטֶה מִיאַלְמָה- מֶה ויסְטָה אַי... כֵּה טוּפַדִרֶה וְיֶנֵה- קוׁן מוּנְצָה אַלֶגְריָה אַך נַנִי נַנִי נַנִי נַנִי קֶרֶה אֶל אִיזו' דֶה צִ'יקו סֶאָגָה גֶרַנְדֶה אַך אִיזוׁ' דֶה למַדְרֶה

ניסיון לתרגם את נני נני

נַנִי נַנִי נַנִי קֶרֶה אִיזוׁ' נומי ני בני היקר בן האם של הקטן, שתהיה גדול אך,חולמת הנשמה,ורואה, אך כמו האבא רואה על העולם המאושר, אך נומי ני נומי ני, בן יקר הבן,שיהיה גדול בן האמא

למעלה