רומניה

מצב
הנושא נעול.

עולמי5

New member
מטבעות

כל הכבוד לך - את 10
אני מנסה לשבור את הראש לפרטים על מיקום המרפאה , רצו לשלוח בפקס אבל לא העזתי שיעשו זאת כי זה בעבודה ולא רציתי לקחת שום צאנס . תודה רבה על המידע . איזה מטבע כדי לקחת לשם - דולר אמריקאי גם טוב ? או כדי לקנות מטבע אחר . אני פה שוברת לי את הראש ואת נתת את התשובה מבלי שאשאל עליו . תודה לך . רוזמרי
מטבעות

עולמי5

New member
מטבעות

מטבעות
אנחנו לקחנו רק יורו כי לא ידענו לגבי דולר שם כל סנטימטר יש חנות קטנה של החלפת מטבעות לא נראה לי שיש בעיה להחליף דולר יורו מניסיון אפשר ואז מחליפים ל ליי המטבע הרומני כי שום דבר אי אפשר לקנות במטבע זר רק בליי שלהם אז בהצלחה נ,ב אפשר אולי לשלם רק במסעדות "יוקרה" בדולרים לא יותר לפי מיטב זיכרוני אל תכעסו אם טעיתי (לא הייתי כותבת אם לא היתי יודעת)

שושקה543

New member
לגבי המטבע

כל הכבוד לך - את 10
אני מנסה לשבור את הראש לפרטים על מיקום המרפאה , רצו לשלוח בפקס אבל לא העזתי שיעשו זאת כי זה בעבודה ולא רציתי לקחת שום צאנס . תודה רבה על המידע . איזה מטבע כדי לקחת לשם - דולר אמריקאי גם טוב ? או כדי לקנות מטבע אחר . אני פה שוברת לי את הראש ואת נתת את התשובה מבלי שאשאל עליו . תודה לך . רוזמרי
לגבי המטבע
רצוי יורו ולהחליף שם לכסף רומני (ליי).למרות שנהגי מוניות מקבלים גם דולרים. לגבי הזמנת מוניות- לעולם לא לתפוס מונית ברחוב, תמיד להזמין דרך המלון. יש מוניות פרטיות שלוקחות פי 4 במחיר (רשום להן בקטן שהן פרטיות, אבל צריך משקפיים מאד עבים). חוץ מזה יש כמה חברות של מוניות ועל כל מונית רשום התעריף לקילומטר (התעריף שונה מחברה לחברה). לכן רצוי שיזמינו לכם במלון את המונית, או לעצור מונית ברחוב אבל לסכם איתו מחיר מראש. אפילו להראות לו את השטר.מלון מינרווה הוא טוב, גם קפיטול אבל לא אמבסדור, הוא ממש מגעיל. בעקרון די קל להתמצא, הרחוב הראשי עובר מפיאצה לפיאצה ונחמד לטייל.מבחינת אוכל, יש הכל והמלצה למסעדה טובה שנקראת "מינואט". בהצלחה.

הכפריה

New member
תודה על המידע ועוד משהו קטן

יולה כפריה ורוזמרי כנסו
|מינרווה הוא מלון שקט וסילידי היתה שם אוירה נחמד מאוד ורגועה ארוחת הבוקר היתה לשביעות רצוני ורצון הבעל נחמד מאוד אם היתה לי תמונה לשלוח לך הייתי עושה את זה בכיף ורק היום שאלתי על העלות שלו שמונים יורו לילה והוא ממוקם ליד פיאצה ויקטוריה שממוקמת לא רחוק מהמרפאה שנמצאת אגב ברחוב יואן מיכאלייקה 13 זה כדי שתוכלו להגיד לסוכן נסיעות את איזור המרפאה אנסה עכשיו באנגלית PIATZA ROMANA YON MICHALAYKE וסליחה עם שגיתי מספר 13 כמובן דרך אגב יש יאמרו ש 13 זה מספר מזל שבסוף מגיע אז שיהיה המון הצלחה ואם יש עוד שאלות אז אשמח בהצלחה
האם במלון יש מיזוג (ראיתי שנורא חם שם עכשיו)? המחיר כולל ארוחה כלשהי?

עולמי5

New member
יש מזגן יש ארוחת בוקר קטנה

האם במלון יש מיזוג (ראיתי שנורא חם שם עכשיו)? המחיר כולל ארוחה כלשהי?
יש מזגן יש ארוחת בוקר קטנה
יש מזגן אחרת לא היינו הולכים עליו אנחנו סובלים מחום רצח (היינו בספטמבר שם) וארוחת בוקר נחמדה יותר מקונטיננטלית קורנפלקס גבינות נקניקים טוסט ריבות שתיה קרה חמה ביצים יש מה לאכול יותר ממערב אירופה בהצלחה שבת שלום

ayoosh

New member
המון המון ../images/Emo50.gif

רומניה
ערב טוב !! היום התבשרתי שאני נוסעת לרומניה ביולי:):) אשמח לקבל המלצות לגבי מלון,טיסות (משרד נסיעות מומלץ..?) ו..כמובן,אם יש מצטרפים נוספים מהפורום. בתקווה גדולה להצלחה!!!
המון המון

ROSMARY

New member
אני לוקחת פרוגינובה כבר כמה ימים

רומניה
ערב טוב !! היום התבשרתי שאני נוסעת לרומניה ביולי:):) אשמח לקבל המלצות לגבי מלון,טיסות (משרד נסיעות מומלץ..?) ו..כמובן,אם יש מצטרפים נוספים מהפורום. בתקווה גדולה להצלחה!!!
וקצת מרישה במצבי רוח שונה ממה שיש לי בדרך כלל. שאלה לי אליכם - כמה פרוגינובה אתם מקבלים ביום ? כמה זמן צריך לקחת את זה ? אני מקבלת 1 כדור 3 פעמים ביום - האם גם אתם ? איזה תמיכה קיבלתם להמשך ?

יולה3

New member
היי

וקצת מרישה במצבי רוח שונה ממה שיש לי בדרך כלל. שאלה לי אליכם - כמה פרוגינובה אתם מקבלים ביום ? כמה זמן צריך לקחת את זה ? אני מקבלת 1 כדור 3 פעמים ביום - האם גם אתם ? איזה תמיכה קיבלתם להמשך ?
היי
היי, גם אני לוקחת 1 כדור 3 פעמים ביום. לגבי מצב הרוח-אני די ירודה וכבדה בימים האחרונים, אבל נראה לי שזה קשור למתח שלפני הנסיעה -ציפייה שהכל יהיה כשורה והגוף יגיב טוב לטיפול (שלא יאכזב ואני אשאר בארץ..)

ROSMARY

New member
הייי לך

היי
היי, גם אני לוקחת 1 כדור 3 פעמים ביום. לגבי מצב הרוח-אני די ירודה וכבדה בימים האחרונים, אבל נראה לי שזה קשור למתח שלפני הנסיעה -ציפייה שהכל יהיה כשורה והגוף יגיב טוב לטיפול (שלא יאכזב ואני אשאר בארץ..)
הייי לך
כבר לא חשבתי שמישהו יגיב לי - כי זה כבר עבר לדף הבא - אבל הנה . אני ב-3.7 יש לי בקורת ולמעשה אדע אם הכל בסדר או לא . מתי לך יש ? מתי את טסה לרומניה ? מי הרופא שלך לויט או קלדרון ? בכל מקרה - לגבי הפרוגינובה - לי יש מהיום התחיל לי - מצבי רוח מוזרים - כל מה שיגידו לי - אני נפגעת ובוכה - ואני בכלל לא כזאתי בדרך כלל - מוזר . כנראה משפיע על מצב הרוח שלי . בכל מקרה ביי בנתיים רוזמרי

יולה3

New member
היי

הייי לך
כבר לא חשבתי שמישהו יגיב לי - כי זה כבר עבר לדף הבא - אבל הנה . אני ב-3.7 יש לי בקורת ולמעשה אדע אם הכל בסדר או לא . מתי לך יש ? מתי את טסה לרומניה ? מי הרופא שלך לויט או קלדרון ? בכל מקרה - לגבי הפרוגינובה - לי יש מהיום התחיל לי - מצבי רוח מוזרים - כל מה שיגידו לי - אני נפגעת ובוכה - ואני בכלל לא כזאתי בדרך כלל - מוזר . כנראה משפיע על מצב הרוח שלי . בכל מקרה ביי בנתיים רוזמרי
היי
אני מטופלת אצל קלדרון,והבדיקה שלי גם ב 3/7. מקווה מאאאאאאאאאאאאאאאאאאד שלא אתאכזב.. בהצלחה!!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה