רומניה

מצב
הנושא נעול.

יולה3

New member
רומניה

רומניה
ערב טוב !! היום התבשרתי שאני נוסעת לרומניה ביולי:):) אשמח לקבל המלצות לגבי מלון,טיסות (משרד נסיעות מומלץ..?) ו..כמובן,אם יש מצטרפים נוספים מהפורום. בתקווה גדולה להצלחה!!!

הכפריה

New member
שלחתי לך מסר

רומניה
ערב טוב !! היום התבשרתי שאני נוסעת לרומניה ביולי:):) אשמח לקבל המלצות לגבי מלון,טיסות (משרד נסיעות מומלץ..?) ו..כמובן,אם יש מצטרפים נוספים מהפורום. בתקווה גדולה להצלחה!!!
שלחתי לך מסר

עולמי5

New member
היי שלום יולה ../images/Emo140.gif

רומניה
היי שלום יולה

אני רוצה להמליץ לך על מלון לא רחוק מהקליניקה בשם מינרווה מלון ברמה טובה, הייתי במתח לקראת ההחזרה כך שלא העסיק אותי כלכך העיניין עד כמה הוא טוב העיקר לשלם פחות ושיהיה קרוב לקליניקה שנמצאת אגב קרוב לפיאצה רומנה piatza romana לב בוקרשט הכי חשוב שיהיה בהצלחה דווחי לנו מה קורה. והכי הכי חשוב אל תשכחי לחזור אלינו כפולה/משולשת אז
נעימה ומחכים לבשורה

יולה3

New member
תודה עבור העידוד ../images/Emo13.gif

היי שלום יולה

אני רוצה להמליץ לך על מלון לא רחוק מהקליניקה בשם מינרווה מלון ברמה טובה, הייתי במתח לקראת ההחזרה כך שלא העסיק אותי כלכך העיניין עד כמה הוא טוב העיקר לשלם פחות ושיהיה קרוב לקליניקה שנמצאת אגב קרוב לפיאצה רומנה piatza romana לב בוקרשט הכי חשוב שיהיה בהצלחה דווחי לנו מה קורה. והכי הכי חשוב אל תשכחי לחזור אלינו כפולה/משולשת אז
נעימה ומחכים לבשורה
תודה עבור העידוד

היי,תודה עבור העידוד-אני זקוקה לזה!! (..אני נוסעת בפעם הראשונה..) באשר למלון-האם הזמנת באופן עצמאי או דרך סוכנות הנסיעות?

עולמי5

New member
דרך סוכנות הנסיעות הזמנתי

תודה עבור העידוד

היי,תודה עבור העידוד-אני זקוקה לזה!! (..אני נוסעת בפעם הראשונה..) באשר למלון-האם הזמנת באופן עצמאי או דרך סוכנות הנסיעות?
דרך סוכנות הנסיעות הזמנתי

ROSMARY

New member
היי עולמי

היי שלום יולה

נעימה ומחכים לבשורה
היי עולמי
אני גם נוסעת ביולי לרומניה . אני גם קיבלתי המלצה על מינרווה ושזה קרוב למכון בהלכית רגל - זה טוב . את זוכרת כמה זה עולה בערך ? איך מסתדרים עם אוכל שם ? איזה מטבע לקחת לשם ? דולרים רגילים גם טוב ? לפני כמה זמן היית שם ? בטח הגזמתי עם השאלות - סליחה . תודה מראש על התשובות . (זה פעם ראשונה שלי ) . בטוח יש לי עוד 1000 שאלות אבל אני ארגע איתם . רוזמרי

אדוינה

New member
בהצלחה יולה!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רומניה
בהצלחה יולה!

ROSMARY

New member
ילה

רומניה
ילה
כמוני כמוך . גם פעם ראשונה . מאחלת לנו המון הצלחה .

יולה3

New member
בהצלחה גם לך!!../images/Emo140.gif

ילה
כמוני כמוך . גם פעם ראשונה . מאחלת לנו המון הצלחה .
בהצלחה גם לך!!

אני הזמנתי כרטיסים ממשרד נסיעות בחיפה (טרקלין תיירות) טיסות אלעל (433$) לגבי מלון-עדיין לא סגור,גם אני מחפשת בין ההמלצות של הבנות בפורום..

בריזה1

New member
נסיעה מוצלחת ופוריה לנוסעות

רומניה
מי שאין לה עדיין כרטיסים שלא תחכה זאת תקופת תיירות ויש מצב שהטיסות מלאות. יש אפשרות להזמין מלון והסעות מהמשרד, אני הזמנתי פעמיים דרך המשרד והיה בסדר גמור. מחזיקה אצבעות ומחכה לבשורות.

ROSMARY

New member
הייי בריזה

מי שאין לה עדיין כרטיסים שלא תחכה זאת תקופת תיירות ויש מצב שהטיסות מלאות. יש אפשרות להזמין מלון והסעות מהמשרד, אני הזמנתי פעמיים דרך המשרד והיה בסדר גמור. מחזיקה אצבעות ומחכה לבשורות.
הייי בריזה
דרך איזה משרד הזמנת ואיזה מלון היית ?

שושקה543

New member
דרך המשרד

הייי בריזה
דרך המשרד
אני מניחה שאת מתכוונת דרך הרופא. יש אפשרות להזמין מלון והסעות דרך הרופאים בארץ, אבל זו "שחיטה". אם את מסוגלת להסתדר לבד או עם עוד מישהי זה עדיף. המלון דרך המשרד הוא מלון "לב אור", מלון טוב ומחיר לילה לזוג הוא 96 יורו. "ההסעה"- עולה 25 דולר לכיוון לאדם... כן כן. אם אתן 4 בנות זה יוצא 100 דולר לכיוון כשמחיר מונית ל-4 אנשים עולה בערך 20 דולר ואז אתן מתחלקות. אז שימו לב. מלון מינרווה לזוג המחיר הוא 80 יורו.

ROSMARY

New member
לנלה - תודה רבה רבה לך

רוזמרי
לא יכולה לעזור לך עם רומניה אבל מאחלת לך המון המון בהצלחה לנסיעה טובה ושיבה פוריה במיוחד
לנלה - תודה רבה רבה לך
על הברכות , ומאחלת לכולנו שנצליח - מקווה שכבר הפורום הזה ומחוצה לה באמת יתמלאה עם המון הצלחות בעזרת השם .

בריזה1

New member
הרופאים לויט וקלדרון מסדירים את זה

הייי בריזה
הרופאים לויט וקלדרון מסדירים את זה
עם המשרד ברומניה . וכמו שאמרה שושקה מדובר במלון לב אור בקשר למחירים אולי הם קצת יקרים ביחס למקומות אחרים אבל היתרון לדעתי עולה על החיסרון יש נוחות רבה כשאת נוחתת לפנות בוקר עייפה ברומניה ומישהו ממתין לך עם שלט שעליו רשום שמך בעברית ולוקח אותך למלון שכבר הזמנת מראש.

עולמי5

New member
יולה כפריה ורוזמרי כנסו

יולה כפריה ורוזמרי כנסו
|מינרווה הוא מלון שקט וסילידי היתה שם אוירה נחמד מאוד ורגועה ארוחת הבוקר היתה לשביעות רצוני ורצון הבעל נחמד מאוד אם היתה לי תמונה לשלוח לך הייתי עושה את זה בכיף ורק היום שאלתי על העלות שלו שמונים יורו לילה והוא ממוקם ליד פיאצה ויקטוריה שממוקמת לא רחוק מהמרפאה שנמצאת אגב ברחוב יואן מיכאלייקה 13 זה כדי שתוכלו להגיד לסוכן נסיעות את איזור המרפאה אנסה עכשיו באנגלית PIATZA ROMANA YON MICHALAYKE וסליחה עם שגיתי מספר 13 כמובן דרך אגב יש יאמרו ש 13 זה מספר מזל שבסוף מגיע אז שיהיה המון הצלחה ואם יש עוד שאלות אז אשמח בהצלחה

עולמי5

New member
אופס טעיתי פיאצה ויקטוריה ../images/Emo9.gif

יולה כפריה ורוזמרי כנסו
|מינרווה הוא מלון שקט וסילידי היתה שם אוירה נחמד מאוד ורגועה ארוחת הבוקר היתה לשביעות רצוני ורצון הבעל נחמד מאוד אם היתה לי תמונה לשלוח לך הייתי עושה את זה בכיף ורק היום שאלתי על העלות שלו שמונים יורו לילה והוא ממוקם ליד פיאצה ויקטוריה שממוקמת לא רחוק מהמרפאה שנמצאת אגב ברחוב יואן מיכאלייקה 13 זה כדי שתוכלו להגיד לסוכן נסיעות את איזור המרפאה אנסה עכשיו באנגלית PIATZA ROMANA YON MICHALAYKE וסליחה עם שגיתי מספר 13 כמובן דרך אגב יש יאמרו ש 13 זה מספר מזל שבסוף מגיע אז שיהיה המון הצלחה ואם יש עוד שאלות אז אשמח בהצלחה
אופס טעיתי פיאצה ויקטוריה

עכשיו זה יותר פשוט בעיברית חחח בהצלחה חברות

ROSMARY

New member
כל הכבוד לך - את 10

יולה כפריה ורוזמרי כנסו
כל הכבוד לך - את 10
אני מנסה לשבור את הראש לפרטים על מיקום המרפאה , רצו לשלוח בפקס אבל לא העזתי שיעשו זאת כי זה בעבודה ולא רציתי לקחת שום צאנס . תודה רבה על המידע . איזה מטבע כדי לקחת לשם - דולר אמריקאי גם טוב ? או כדי לקנות מטבע אחר . אני פה שוברת לי את הראש ואת נתת את התשובה מבלי שאשאל עליו . תודה לך . רוזמרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה