מי נוסעת בפברואר?רומניה במרץ
האם מישהי יודעת באיזה תאריך נוסע ד"ר קלדרון לרומניה במרץ והאם מישהי מתוכננת לנסוע ?
אני נוסעת ומקווה שהתכוונת לרומניהמי נוסעת בפברואר?
אשמח להיות בקשר (במסרים) לגבי מרץ, אני חושבת שכל הנסיעות שלהם יוצאות באמצע החודש.
תודה על תשובתךאני נוסעת ומקווה שהתכוונת לרומניה
אני נוסעת בפברואר בשאיפה ומאוד מקווה זה הרי תלוי ברופא אני אז תהייה בקשר אני דרך אגב מאזור הקריות בצפון אז נהייה בקשר צרי איתי אם את רוצה ביי ביי ענבל
נוסעת בפברוארמי נוסעת בפברואר?
אשמח להיות בקשר (במסרים) לגבי מרץ, אני חושבת שכל הנסיעות שלהם יוצאות באמצע החודש.
אני רק רוצה לאחל המון המון בהצלחהרומניה במרץ
האם מישהי יודעת באיזה תאריך נוסע ד"ר קלדרון לרומניה במרץ והאם מישהי מתוכננת לנסוע ?
רומניה במרץ
אני טופלתי אצל רונאללכל הנוסעות![]()
![]()
קלדרוןאני טופלתי אצל רונאל
אז הוא מאוד מקצועי ולא סימפטי אבל נותן הרבה פחות בעבור 3500$ לעומת מסלול רומניה דרך קלדרון כדאי לך לבדוק את זה אני דרך אגב עברתי לקלדרון ומתכננת לטוס במרץ
הוא מקבל בחיפה או בבית לחם הגליליתקלדרון
תותי שלום ! היכן מטפל ד"ר קלדרון ? אני מאשדוד .
תודה .הוא מקבל בחיפה או בבית לחם הגלילית
לשואלת שלום וברוכה הבאה קלדרון או לויט שניהם הרופאים במסלול בני ציון , מקבלים בחיפה . קלדרון גר בבית לחם הגלילית ע"י טבעון ויש לו שם גם מרפאה. אני נסעתי אליו מאזור תל אביב. אנ יודעת שהם מסכימים שרופא אחר שיהיה מוכן להיות בקשר איתם יכין אותך אבל זה צריך לשאול אותם , ושהרופא יהיה מקובל עליהם. אני יודעת על מישהי שדר ברקוביץ שמקבל בגבעת שמואל הכין אותה על פי תכנון שקלדרון קבע. אני יודעת גם על מישהי שנסעה אליו לחיפה מאזור ירושלים .
רומניה - זקוקה לאינפורמציה מבעלת נסלכל הנוסעות![]()
![]()
איזה מידע את רוצה לדעת? הייתירומניה - זקוקה לאינפורמציה מבעלת נס
היי אני אמורה לנסוע לרומניה בחודש הבא האם טופלת שם ואם כן האם תוכלי לתת לי מעט אינפורמציה חשובה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.