רומניה במרץ

מצב
הנושא נעול.

ליהיא 2

New member
רומניה במרץ

רומניה במרץ
האם מישהי יודעת באיזה תאריך נוסע ד"ר קלדרון לרומניה במרץ והאם מישהי מתוכננת לנסוע ?

מריאני 7

New member
מי נוסעת בפברואר?

רומניה במרץ
האם מישהי יודעת באיזה תאריך נוסע ד"ר קלדרון לרומניה במרץ והאם מישהי מתוכננת לנסוע ?
מי נוסעת בפברואר?
אשמח להיות בקשר (במסרים) לגבי מרץ, אני חושבת שכל הנסיעות שלהם יוצאות באמצע החודש.

ענב502

New member
אני נוסעת ומקווה שהתכוונת לרומניה

מי נוסעת בפברואר?
אשמח להיות בקשר (במסרים) לגבי מרץ, אני חושבת שכל הנסיעות שלהם יוצאות באמצע החודש.
אני נוסעת בפברואר בשאיפה ומאוד מקווה זה הרי תלוי ברופא אני אז תהייה בקשר אני דרך אגב מאזור הקריות בצפון אז נהייה בקשר צרי איתי אם את רוצה ביי ביי ענבל

תודה על תשובתך

אני נוסעת בפברואר בשאיפה ומאוד מקווה זה הרי תלוי ברופא אני אז תהייה בקשר אני דרך אגב מאזור הקריות בצפון אז נהייה בקשר צרי איתי אם את רוצה ביי ביי ענבל
תודה על תשובתך
אני שמחה שענית לי ומאחלת לך המון הצלחה ומאוד הייתי רוצה שנתכתב דרך הטלפון או דרך האיימל. כתובת האיימל שלי היא:[email protected] אני אגב מהמרכז. ממתינה לך. היתי רוצה שתאמרי לי אם פרופסור רונאל עושה בעצמו החזרה והאם הוא אחראי על בריאותה ומצבה של התורמת כי עוד לא שאלתי אותו דבר בעיניין הזה מתוך זה שאני מכירה אותו כאחראי אך בנושא הפריות באסף הרופא אך אין לי כל ניסיון איתו או עם מישהוא אחר בנושא תרומת ביצית. איני חשה איתו בנוח אך מצד שני הוא היחידי באסף הרופא שמטפל בנושא זה.

אני רק רוצה לאחל המון המון בהצלחה

רומניה במרץ
אני רק רוצה לאחל המון המון בהצלחה
לשלושתכן טפו...טפו...טפו...
מלח פלפל שום בצל (ווי, לכלכתי ת'מסך מהטפו...)

אני טופלתי אצל רונאל

לכל הנוסעות
אני טופלתי אצל רונאל
אז הוא מאוד מקצועי ולא סימפטי אבל נותן הרבה פחות בעבור 3500$ לעומת מסלול רומניה דרך קלדרון כדאי לך לבדוק את זה אני דרך אגב עברתי לקלדרון ומתכננת לטוס במרץ

JCLV

New member
קלדרון

אני טופלתי אצל רונאל
אז הוא מאוד מקצועי ולא סימפטי אבל נותן הרבה פחות בעבור 3500$ לעומת מסלול רומניה דרך קלדרון כדאי לך לבדוק את זה אני דרך אגב עברתי לקלדרון ומתכננת לטוס במרץ
קלדרון
תותי שלום ! היכן מטפל ד"ר קלדרון ? אני מאשדוד .

הוא מקבל בחיפה או בבית לחם הגלילית

קלדרון
תותי שלום ! היכן מטפל ד"ר קלדרון ? אני מאשדוד .
לשואלת שלום וברוכה הבאה קלדרון או לויט שניהם הרופאים במסלול בני ציון , מקבלים בחיפה . קלדרון גר בבית לחם הגלילית ע"י טבעון ויש לו שם גם מרפאה. אני נסעתי אליו מאזור תל אביב. אנ יודעת שהם מסכימים שרופא אחר שיהיה מוכן להיות בקשר איתם יכין אותך אבל זה צריך לשאול אותם , ושהרופא יהיה מקובל עליהם. אני יודעת על מישהי שדר ברקוביץ שמקבל בגבעת שמואל הכין אותה על פי תכנון שקלדרון קבע. אני יודעת גם על מישהי שנסעה אליו לחיפה מאזור ירושלים .

JCLV

New member
תודה .

לשואלת שלום וברוכה הבאה קלדרון או לויט שניהם הרופאים במסלול בני ציון , מקבלים בחיפה . קלדרון גר בבית לחם הגלילית ע"י טבעון ויש לו שם גם מרפאה. אני נסעתי אליו מאזור תל אביב. אנ יודעת שהם מסכימים שרופא אחר שיהיה מוכן להיות בקשר איתם יכין אותך אבל זה צריך לשאול אותם , ושהרופא יהיה מקובל עליהם. אני יודעת על מישהי שדר ברקוביץ שמקבל בגבעת שמואל הכין אותה על פי תכנון שקלדרון קבע. אני יודעת גם על מישהי שנסעה אליו לחיפה מאזור ירושלים .
תודה .
זה מעודדד , אבל קשה לי . אני תלויה בבן זוגי שבד"כ עסוק מאוד . והוא גם מממן את רוב ההוצאות . אין לו בעיה לשלוח אותי במונית אבל אני מעדיפה שהוא יהיה שותף ,

איזה מידע את רוצה לדעת? הייתי

רומניה - זקוקה לאינפורמציה מבעלת נס
היי אני אמורה לנסוע לרומניה בחודש הבא האם טופלת שם ואם כן האם תוכלי לתת לי מעט אינפורמציה חשובה?
איזה מידע את רוצה לדעת? הייתי
במחזור דצמבר שממש לא היה מוצלח לנוסעות רבות. נקווה שהנסיעה הבאה תהיה מוצלחת יותר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה