רומנטי או לא? לשלוח תמונה של שלט כמו שלטי החוצות - רק יותר "משודרג" לרומנטיקה....
R rotemsan New member 1/3/07 #1 רומנטי או לא? לשלוח תמונה של שלט כמו שלטי החוצות - רק יותר "משודרג" לרומנטיקה....
A A d i 23 New member 2/3/07 #7 בת ושמה תומר ? ../images/Emo13.gif זו הפעם הראשונה שאני נתקלת בתומר-בת..
B boaz10 New member 3/3/07 #9 שם מיוחד לילדה מיוחדת ומדהימה! שהיום התחפשה למרילין מונרו ואני כבר מת לראות איך היא נראית
ח חתולה חמודה New member 3/3/07 #10 חלאס כבר בכל פורום. נמלטים, אבודים, לא בדקתי בפורום סקס, אבל אולי גם שם שמת את זה??
ח חתולה חמודה New member 3/3/07 #11 בקשה, הנה עוד שלטים 'רומנטיים' מאותו מקום, אם אתם שמים לב.. נמלטים אבודים
A A d i 23 New member 3/3/07 #12 ועכשיו, ברשותך, הערה לא קשורה.. אני מאתמול מתאפקת, כי לא רציתי לבעס אותו, אבל עכשיו כשדיי ברור שזה סתם אחד שבא לעשות פירסומת.. אז.. לא, זה לא רומנטי !!!
ועכשיו, ברשותך, הערה לא קשורה.. אני מאתמול מתאפקת, כי לא רציתי לבעס אותו, אבל עכשיו כשדיי ברור שזה סתם אחד שבא לעשות פירסומת.. אז.. לא, זה לא רומנטי !!!
L liran boy New member 3/3/07 #13 רואים שזה עשוי בפוטו שופ ../images/Emo3.gif תגדילי את התמונה ותיראי שזה לא מתאים בכלל
A A d i 23 New member 3/3/07 #15 לא ממש מעניין אותי איך ומה.. והאמת לומר שבאמת לא פתחתי את הקובץ, גם אין לי כוונה כזו.. זה פשוט לא יפה ולא רומנטי.. !
לא ממש מעניין אותי איך ומה.. והאמת לומר שבאמת לא פתחתי את הקובץ, גם אין לי כוונה כזו.. זה פשוט לא יפה ולא רומנטי.. !