רומנטיקה

רומנטיקה

איך אני יכולה לארגן בוקר רומנטי במודיעין לי ולבן הזוג שלי ביום שישי יפה ושטוף שמש? אשמח להמלצות. אין לנו רכב, אז בלית ברירה - מונית, ולכן זה צריך להיות קרוב יחסית..

tabali

New member
קורא בקפה במליבו סנטר

מקום נחמד מאוד ומתאים לכל כיס!!!!!!! אפשר להגיע לשם עם אוטובוס, קו 1 ו-2 (יוצאים כל חצי שעה עגולה מהאולם ספורט).

מכירה..

זה 5 דקות הליכה מהבית שלנו. (אנחנו גרים בנחל געתון). העניין הוא שזה מקום נחמד, אבל זה בתוך מרכז מסחרי די מעפן, האמת.. נטוש כזה. יש כאן מקום עם נוף ואווירה מלבד באנאפה?

קארין29

New member
בראנצ' בשישי בבוקר בורונה

מאוד ממליצה. אנו עושים זאת רבות. בשישי בוקר יש שם בופה מאוד נחמד והמקום לדעתי מלא אווירה. יש גם מוסיקת רקע.

cr

New member
בית הקפה בליגד סנטר, אחלה ארוחת בוק

GREEN HOUSE

בית קפה חמוד במשתלת וונדיס. קטן ואינטימי ונחמד במיוחד ביום שמש. ירוק מסביב וגם שירות אדיב. אם תגיעו ביום שישי בבוקר אני מניחה שיהיה מלא עד אפס מקום.

איזה יופי. תודה רבה

קפה במשתלה נשמע מקסים... אני אלך לבדוק את המקום בקרוב. לפי מה שאני יודעת יש באיזור גם שוק ביום שישי שאולי שווה לבדוק... מישהו מכיר?

אפרתש

New member
עדיף לא ביום שישי

רוב הדברים שיש ביום שישי יש גם בימים אחרים. בימי שישי הפקק בדרך לשילת וחזרה הוא בלתי נסבל (בעיני).

גם אני ממליצה על greenhouse - מקסים

לשבת מול הצמחייה, אווירה נעימה ו...האוכל טעים. ממליצה מאוד.

oferhen

New member
רוצה רומנטיקה אמתית ?

קחי את הגבר שלך עם סלסלת פיקניק לדשא שנמצא אחרי החניה של מודיעין-סנטר. די שקט שם ונחמד. ותביאי גם מצלמה. יש סיבוי סביר שיעלה לכם חיוך על הפרצוף...

למעלה