רומנטיקה :))

Tangerine Dream

New member
רומנטיקה :))

תשמעו אני רוצה להכין מתנה לחבר שלי ואני ממש צריכה את עזרתכם , שירשור שירים רומנטיים יעזור לי מאוד כאן... בבקשה!..!..!

Mr Jack

New member
לא הבנתי כ"כ מה זה קשור לפורום

אבל כמה שירים - Bon Jovi - Always Eric Clapton - Wonderful Tonight Queen - You're My Best Friend (לא בדיוק רומנטיקה, אבל מילים חמודות כאלה שאולי יתאימו)

Tangerine Dream

New member
נו זה כן קשור :)

שירים רומנטים של אגדות רוק כמו נניח לד זפלין ולא נניח של בריטני..

Speed King

New member
שירים רומנטיים

the rolling stones-angie the beatles-oh darling gary moore-paris walkways moody blues-night in white satin procol harum-whiter shade of pale (אני לא במיוחד אוהב את השיר הזה...)

guymaor

New member
עוד רומנטיים

לא רק שקשורים לפורום: Elton John - Can You Feel The Love Tonight Ben E. King - Stand By Me Led Zepplin - Stairway to Heaven paul anka - Love Is In The Air Dire Straits - Romeo and Juliet elvis presly - only you Kiss - Beth בעצם אמרת שזה לחבר שלך אז לא הכי מטעים אבל בכל זאת שיר יפה Tracy Chapman - Fast Car BON JOVI - BED OF ROSES Bon Jovi - I'll Be There For You Bon Jovi - All About Lovin´You Bon Jovi - Always Guns N Roses - Don't you cry tonight Guns N' Roses - November Rain Lenny Kravitz - I Belong To You The Cardigans - LoveFool NO DOUBT - Dont Speak Oasis - Wonderwall RedHotChilliPeppers - Under the Bridge train - drops of jupiter U2 - With or Without You AeroSmith - Armegedon I don't want to miss a thing Aerosmith - Crying Aerosmith - Crazy Cranberries - Linger Def Leppard - Love Bites Goo Goo Dolls - Iris Bryan Adams - Heaven Bill Medley & Jennifer Warnes - Time Of My Life Seal - Kiss From A Rose Natalie Imbruglia - Torn Roxette - It Must've Been Love Nickelback - How you remind me מעט מאוד מהשירים באמת קשורים לפורום אבל אני חושב שזה מה שביקשת אז אני מקווה שעזרתי

Speed King

New member
אני לא חושב שstairway כל כך מתאים

במיוחד החלק השני של השיר

melancholy man

New member
אולי באמת נזרוק שמות?

אפשר להרכיב כמה רשימות כאלה, אבל סתם לזרוק ממש לא נותן כלום לא למבקש ובטח לא לפורום.

the band member

New member
רומנטיקה

Jethro tull-Wond'ring Aloud Jethro tull-Fire At Midnight Ella Fitzgerald-Misty Steeleye Span-Drink Down The Moon Camel-The snoe Goose C. Debbusy-Clair de Lune Ella and Louis-Isn't This a Lovely Day

MajorWinters

New member
בדיוק חשבתי על WOndering../images/Emo19.gif

למרות שלא מצאתי הרבה רומנטיקה בפרוג... אולי זה חלק מהרעיון שלו... ובן אדם, הSnow Goose? היא רוצה אוסף שירי רומנטיקה... למרות שהסנואו גוס, תנסי אותו, אולי תאהבי :p

Boo9ie

New member
לצערי הרב הרבה... הרבה מאוד אפילו

מי לא מכיר? אנשים שנוסעים בסובארו (אבל עם סמל של מרצדס כמובן
) מתפרקת עם רדיו גנוב מהימאים, שמשיע בקולות תוכחה ממש, רעשים שעונים לתואר הלא מחמיא מזרחית יללנית וזוועתית. שאין צורך לפרט את דעתי בנוגע אליה... (מפאת העובדה שיש כאן ילדים קטנים אולי) אז כן יש אנשים שלא מכירים את אווזת השלג. I rest my case

6565

New member
באמת כבר היה על זה שירשור נחמד מאוד

ביום האהבה, אבל רק להוסיף שיר שחסר לי ולא היה שם - BOB DYLAN - GIRL FROM THE NOURTH COUNTRY כמובן מתוך THE FREEWHEELIN' BOB DYLAN .

למעלה