רומנטיקה

יניב100

New member
רומנטיקה

שלום חברים יקרים. חדש כאן בפורום.נכנסתי לאחר הערות מצד האקסית שלי וחברתי הטריה על היותי לא רומנטיקן. מה לעשות לא בגנים שלי. בכל מקרה נכנסתי לפה לשמוע עצות על איך להיות יותר רומנטי, אילו דברים נחשבים לרומנטיים מבחינתכם (חוץ מלפרוס שמיכה בחוף הים באמצע הלילה). בא לי להפתיע אותה עם משהו שתמיד ישאר חרוט בליבה וכמובן טעם של עוד. האמת שחשבתי לקנות לה דובי כזה שכתוב עליו I LOVE U אבל אני משאיר את המתנה הזו לט"ו באב. בקיצור כל עצה תתקבל בברכה.

איזה חמוד../images/Emo13.gif

קודם כל אסור שרומנטיקה תיראה כמו דבר מאולץ. כל הכבוד על הרצון להשקיע. כל דבר יכול להיראות רומנטי, כל משפט יכול להישמע מדהים ורומנטי - הדרכים שבהן עושים ואומרים את הדברים הן אלו שקובעות. אישית, אני לא אוהבת רומנטיקה כל כך. זה מצחיק אותי. וזה מפדח אותי, כאילו אני איזו ליידי או משהו
גם המילה "רומנטיקה" ממש מצחיקה אותי, לא יודעת למה. ואני רומנטית, זה מה שעוד יותר מצחיק כאן. זה בא בטבעיות - אני מתקשרת לחבר שלי באמצע היום ואומרת לו "סתם, רציתי לשמוע את הקול שלך", זה רומנטי? מה זה בכלל רומנטיקה? זה אוסף הדרכים שבהן מתנהגים עם בן זוג אהוב? לפרוש שמיכה באמצע הלילה בים זה ממש נחמד. ממש. להכין כמה דברים לפיקניק נחמד באמצע היום יכול גם להיות מאוד נחמד. להגיע אליה באמצע היום לעבודה ולקחת אותה לארוחת צהריים בלי שהיא תדע זה גם רעיון טוב, לא יודעת אם זה "רומנטי" בדיוק אבל זה ממש חמוד. מה שהיה עושה לי את זה: נכון שזה קיטשי וצפוי אבל זה משאיר חותם שלא שוכחים אותו. תכין דיסק עם שירים שקשורים לשניכם - כל מיני שירים שיש לכם איתם זכרונות משותפים. אלו יכולים להיות גם רק 4 שירים, כן? אבל העיקר שיהיה בסיס. להכין או לקנות ממסעדה ארוחת ערב נחמדה. נרות זה תמיד יפהפה בשביל אווירה מדהימה, במיוחד אלו שיש להם ריח. קצת פרחים, לסדר את השולחן יפה. וזהו. כמה שעות שקטות לבד. זה נחמד, לא? ממש נדוש אבל זה כזה כיף
עוד רעיון חמוד - אתה מוזמן לשלוח לה מכתב. כן, מכתב. עם בול ומעטפה. זה לא צריך להיות מכתב אהבה יוצא מגדר הרגיל... כמה מילים חמות שמביעות את הרגשות שלך כלפיה- כמה טוב לכם ביחד וכמה נפלא אתה מרגיש בחברתה. גם הודעות SMS קצרות וחמודות, מלאות בהערצה יתקבלו בברכה. למעשה אתה יכול להשתמש בכל דבר, וזה יהיה רומנטי. כל דבר שיראה לה עד כמה היא מיוחדת ואהובה בעיניך. מה שבא מהלב - נכנס מהלב. עשה את הדברים באהבה ורצון לעשות אותה מאושרת, ולא מתוך אילוץ - ותראה שזה יחזור אליך בגדול
נכון שהכי כיף לנו זה כשבני הזוג שלנו מחייכים ומאושרים איתנו?... אז זה העניין... בהצלחה. נ.ב - ממש דף-שניים אחורה יש 2 שרשורים - בדיוק על מה שכתבנו כאן. על רומנטיקה ועל הצעות לארוחות רומנטיות.

../images/Emo45.gif

זה ילדותי... אני לא הייתי שמחה לקבל כזה דבר (מה, הוא חושב שאני תינוקת? תיכף הוא יקנה לי ברבי וחצאית טוטו...
)

../images/Emo45.gifגם אני לא אוהבת דובים

שזה ילדותי וזה מתאים לילדות בנות 12. תפתיע אותה בארוחת ערב, אתה לא חייב להכין, פשוט קח אותה למסעדה שהיא אוהבת... עם זר פרחים. זה כבר יעשה את העבודה...במקום דובי מטופש.

זכוכיות

New member
ואני דווקא חושבת שרומנטיקה היא משהו הרבה יותר

עמוק. נכון שיש רומנטיקה אוניברסלית של ט"ו באב וארוחות ערב, שזה נחמד כשזה לא מאולץ ייתר על המידה אלהסתם מחווה קטנה של התחשבות ורצון טוב. אבל רומנטיקה אמיתית היא ריגוש מסוג אחר, היא קסם באוויר, היא עניין. קשה להמליץ על רומנטיקה, כי היא נהנית לאט לאט ובהתאם לזוג. רומנטי יכול להיות אפילו ללכת יחד לאיבוד בגשם...

זכוכיות

New member
זה בדיוק מה שאמרתי, למרות שאני דווקא

אוהבת דובים, במיוחד גדולים מאוד ופרוותיים מאוד, אבל זה קטע אישי שלי, שבהתאמה אישית יכול לעבוד. לא עם כל בחורה. כמו שאני לא אוהבת פרחים אבל את כן. ואני הייתי שמחה לקבל דובים גם מחברות ומשפחה.

adi1331

New member
לגבי הדובי-

אני דווקא כן חושבת שזה מעשה חמוד (בלי קשר לתאריך). לגבי הרומנטיקה- לדעתי, אי אפשר "ללמד" אותך להיות רומנטי. זה או שיש לך את זה או שאין.

galit641

New member
הצעה רומנטית מדהימה...

פעם חבר שלי לשעבר הפתיע אותי במשהו רומנטי מדהים כביש ת"א אשדוד , לקח נרות ורשם בגדול שהוא אוהב אותי , ואין אחד שלא פספס את זה שהיה נוסע על הכביש הזה אתה יכול לחפש מקום שקט ולעשות את זה בצורה יותר שקטה , עד היום זה חרוט אצלי אבל יש לציין שהוא עשה את זה קרוב ל- 1000 נרות או יותר

בלאגנית

New member
רומנטי זה להחמיא ולהיות אכפתי

כל הגינונים האחרים של הנרות וכו' זה סתם שטויות (לדעתי האישית)

אם אתה מחפש תשובה קונקרטית,

כי על מהות הרומנטיקה אפשר להתווכח, וגם על מה שאכתוב בהמשך אפשר להתווכח (לא כל אחד אוהב את אותו הדבר)... אז כן, בובת פרווה חמודה יכולה להיות מחווה רומנטית. הבעת איכפתיות ותשומת לב לפרטים הקטנים- להתקשר כשיש לה מטלה חשובה ולשאול איך היה, לעודד ביום שהולך להיות מסובך, להגיע סתם ככה בלי שתקבעו רק כי שמעת בטלפון שעובר עליה יום לא משהו ואתה רוצה לתת לה חיבוק (אבל אלו דברים שכדאי שיבואו באינסטינקט...). לפנות לשניכם זמן מיוחד, בלי טלביזיה. לשים פתק עם מילות אהבה במקום לא צפוי. לשלוח SMS אוהב סתם כך. ללכת איתה למסעדה מאוד מאוד מפוארת (או אפילו סתם בית קפה!), להתחתך לפני ולתת לה הרגשה שהיא מלכת הערב. בעיקרון, אני חושבת שהיא זו שצריכה להגיד לך מה רומנטי עבורה, מעין קווים מנחים לדברים שהיא היתה רוצה. אל תתבייש לרשום את מה שהיא אומרת ואז לחשוב על איך לפתח את הרעיון. אחרי שהיא תיתן לך קווים מנחים אתה מוזמן להתייעץ פה שוב
.

יניב100

New member
בעיונת פצפונת אולי קצת גדולה יותר

כתבת "בעיקרון, אני חושבת שהיא זו שצריכה להגיד לך מה רומנטי עבורה, מעין קווים מנחים לדברים שהיא היתה רוצה." אז זהו שעוד לפני שהגעתי לכאן שאלתי אותה והתשובה היתה אם אני יגיד לך מה לעשות זה יהיה משהו שאני רוצה ולא משהו רומנטי.

חבל שזו הגישה שבה היא נוקטת.

זו עמדה די פופולרית, אבל היא המפסידה העיקרית מכך. ואתה יכול להגיד לה שזה מה שכתבתי ואני מוכנה גם להסביר לה למה היא מפסידה.

יניב100

New member
לא רוצה להסתכן

בפעם האחרונה שפניתי להתייעצות עם מומחית בטיפול ביחסים בין בני זוג היא אמרה לי תראה לה מה שכתבתי ואם היא רוצה היא מוזמנת לפנות אלי. כאשר הראתי לה קיבלתי צעקות למה אתה מדבר עלי עם אנשים זרים וזה לא בסדר וכו'.... הפעם אני כבר לא מסתכן ! נשתמש במה שהצעתם פה.

ssexylady

New member
מזכיר

לי את עצמי.. ת'אמת כל דבר רומנטי זה עם אתה חושב עליה מארוחה בבית ועד מסאג' מפנק במיטה.. פרח למיטה ארוחת בוקר, סתם פתק אני אוהב אותך, לרשום על המראה עם טו שמחיק כמובן בוקר טוב, SMS יפים, סתם להפתיע בשיר רומנטי... ויש מלאן.. השמיים זה הגבול וגם הדימיון.. ואל תיהיה בנאלי עם דובי.. :)

nate2000

New member
אתה מכיר אותה יותר טוב כל אחד אחר כאן

תברר מה היא אוהבת ומה זה רומנטיקה בשבילה. יש בנות שדובי בשבילן זה קיטש, אבל ארוחה טעימה, שיר או סיפור דווקא עושה להן את זה.

sigal l

New member
רומנטיקה ...

בן זוג רומנטיקן זה דבר ממש חשוב לדעתי .. אז ככה - כדי להיות רומנטי, אתה לא חייב להגיד לה דברים רומנטיים. לפי דעתי, לרומנטיקה שבאה לידי ביטוי במעשים, יש יותר חשיבות מאשר לרומנטיקה שבאה ממילים .. אתה יכול להפתיע אותה תמיד עם מתנות קטנות: וורד, מגנט למקרר שרשום עליו איזה משפט אהבה, או לשלוח לה שיר אהבה לפלאפון, לצרוב לה דיסק אהבה..לחבק אותה, לנשק אותה, לנשק לה את היד או את המצח (לא רק אני חולה על הדברים האלה נכון?
), קיצר יש המון אפשרויות. פשוט תזרום עם זה, אל תתכנן טו מאטש, כי גם ככה אתה לא הטיפוס הרומנטיקן כמו שכבר ציינת. בהצלחה.

למעלה