איזה חמוד../images/Emo13.gif
קודם כל אסור שרומנטיקה תיראה כמו דבר מאולץ. כל הכבוד על הרצון להשקיע. כל דבר יכול להיראות רומנטי, כל משפט יכול להישמע מדהים ורומנטי - הדרכים שבהן עושים ואומרים את הדברים הן אלו שקובעות. אישית, אני לא אוהבת רומנטיקה כל כך. זה מצחיק אותי. וזה מפדח אותי, כאילו אני איזו ליידי או משהו
גם המילה "רומנטיקה" ממש מצחיקה אותי, לא יודעת למה. ואני רומנטית, זה מה שעוד יותר מצחיק כאן. זה בא בטבעיות - אני מתקשרת לחבר שלי באמצע היום ואומרת לו "סתם, רציתי לשמוע את הקול שלך", זה רומנטי? מה זה בכלל רומנטיקה? זה אוסף הדרכים שבהן מתנהגים עם בן זוג אהוב? לפרוש שמיכה באמצע הלילה בים זה ממש נחמד. ממש. להכין כמה דברים לפיקניק נחמד באמצע היום יכול גם להיות מאוד נחמד. להגיע אליה באמצע היום לעבודה ולקחת אותה לארוחת צהריים בלי שהיא תדע זה גם רעיון טוב, לא יודעת אם זה "רומנטי" בדיוק אבל זה ממש חמוד. מה שהיה עושה לי את זה: נכון שזה קיטשי וצפוי אבל זה משאיר חותם שלא שוכחים אותו. תכין דיסק עם שירים שקשורים לשניכם - כל מיני שירים שיש לכם איתם זכרונות משותפים. אלו יכולים להיות גם רק 4 שירים, כן? אבל העיקר שיהיה בסיס. להכין או לקנות ממסעדה ארוחת ערב נחמדה. נרות זה תמיד יפהפה בשביל אווירה מדהימה, במיוחד אלו שיש להם ריח. קצת פרחים, לסדר את השולחן יפה. וזהו. כמה שעות שקטות לבד. זה נחמד, לא? ממש נדוש אבל זה כזה כיף
עוד רעיון חמוד - אתה מוזמן לשלוח לה מכתב. כן, מכתב. עם בול ומעטפה. זה לא צריך להיות מכתב אהבה יוצא מגדר הרגיל... כמה מילים חמות שמביעות את הרגשות שלך כלפיה- כמה טוב לכם ביחד וכמה נפלא אתה מרגיש בחברתה. גם הודעות SMS קצרות וחמודות, מלאות בהערצה יתקבלו בברכה. למעשה אתה יכול להשתמש בכל דבר, וזה יהיה רומנטי. כל דבר שיראה לה עד כמה היא מיוחדת ואהובה בעיניך. מה שבא מהלב - נכנס מהלב. עשה את הדברים באהבה ורצון לעשות אותה מאושרת, ולא מתוך אילוץ - ותראה שזה יחזור אליך בגדול
נכון שהכי כיף לנו זה כשבני הזוג שלנו מחייכים ומאושרים איתנו?... אז זה העניין... בהצלחה. נ.ב - ממש דף-שניים אחורה יש 2 שרשורים - בדיוק על מה שכתבנו כאן. על רומנטיקה ועל הצעות לארוחות רומנטיות.