רומן עם גבר צעיר

שרית19856

New member
רומן עם גבר צעיר

לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאלה שאני הולכת להעלות כאן. אם יש למישהו רעיון לפורום מתאים אשמח לשמוע עליו.
הסיפור שלי די פשוט. במסגרת כלשהיא שבה אני מתנדבת (לא אגלה כמובן...) פגשתי בחור צעיר ממני בהרבה. כמה הרבה? הרבה מאוד. יותר מ-20 שנה צעיר ממני.
כרגע המצב הוא שאף אחד מאיתנו לא עושה את הצעד לקראת השני מרוב פחד. אני אפילו לא בטוחה שהוא מעוניין, ואני לא יכולה לשאול אותו.
אין כאן שאלה ספציפית כי אף אחד לא באמת מכיר את המקרה הזה, ואני לא יכולה לחשוף פרטים.
אבל אם מישהי מכן התנסתה בחוויה כזאת, ויש לה תובנות על זה אשמח מאוד לשמוע.
תודה!

שלום

דברי אתו על חוויות המסגרת, לאט תעברו לנושאים יותר אישיים וכך תיצרו קשר. היי עדינה ונחמדה אליו, וככל שהוא יותר טוב ונחמד אליך הוא כנראה יותר מעוניין.

שרית19856

New member
תודה

אנחנו מתנדבים באותה מסגרת, כך שאנחנו מדברים על העבודה שלנו כל הזמן. הבעיה שלי היא איך לזרוק רמזים בלי לקבל תשובה שתביך אותי, או שלא יווצר מצב שאני אביך אותו. ת'כלס זו סיטואציה מוזרה ובעייתית.

תשובה

היי נחמדה וטובה אליו ותני לו הרבה חיבה כנה, היי אטית ועדינה אתו, וככל שתשקיעי בו יחוש ברצונך להתקרב. לא צריך להכריז רשמית, תני לקשר להתפתח ולהיווצר.

שרית19856

New member
צודק, אבל...

בכל זאת, יש בוודאי עוד אנשים או ליתר דיוק, נשים - שחוו דבר כזה?...

מדברת כצעירה:)

אני בהחלט הייתי זורמת עם משהי מבוגרת ממני (אני בת 26 כיום) ואהבתי הראשונה, שאומנם לא ברור מה היה שם, נוגעת היום ב50.
בכלל הרבה יותר נוח לי עם מבוגרות ממני הן לחברות נפש והן לזוגיות.
אך שוב, זו תחושתי האישית.:)
מקווה שעזרתי.

מסכימה איתך לחלוטין!

Roeiii1

New member
אני חוויתי

אבל חוויתי רומן כמו שזה נשמע,לא קשר

יצאתי עם בחורה שגם הכרתי אותה בעבודה,הייתה גדולה ממני ב15 שנה
אני הייתי בן 20 היא הייתה בת 35

לא פער גילאים כל כך גבוה כמו שלך אבל זה פער גילאים גדול מאוד
היה רומן כיף,התנשקנו,היינו ביחד כמה ימים אפילו בפומבי לא התביישתי להתנשק
אבל זה לא החזיק מעמד,לא באמת התקרבתי אליה והרגישו את פער הגילאים.מבחינה אירוטית ומינית זה היה כיף מאוד

אם זה רומן מתחלף ומטרתו קיום יחסי מין וכיף לך אין בעיה
אם זה זוגיות יהיה קשה..אם יש לך ילדים אז זה בכלל לא רצוי ובלתי אפשרי
ואגב גם לדעתי גבר צעיר קשה לו לעמוד בפיתויים.גם כשאני הייתי בזוגיות עם אותה אחת שסיפרתי הסתכלתי ורציתי להיות גם עם בנות אחרות,הייתי איתה רק למטרת מיניות בלבד

Megie

New member
היה פה בחור

עם המקרה ההפוך..חח..הוא בן 23 והיא בסביבות ה40..
בכל מקרה..תמיד האמנתי שאין גיל לאהבה..אבל לצערנו הזמן עושה את שלו..לא בהכרח בעניין המראה, אלא דווקא המקום בו את נמצאת ביחס למקום שלו כיום..מה את מצפה שיצא מהקשר הזה? כסטוץ או משהו זמני..תהנו, הכי חופשי..אבל כזוגיות..לא יודעת איך אפשר לגשר על הפערים..גם אם שניכם בגילאים הבוגרים יותר..
אסל, הכל יכול להיות בחיים..ואם את מקבלת ממנו מסרים ותחושת רצון..תנסי לברר איתו אם זה מה שהוא רומז כדי לא לגרום לאי הבנות ואי נעימות.

שרית19856

New member
איזה כיף לקבל תגובות..

ולגופן של התגובות - תודה לכם על המידע. אני מתקשקשת עם זה בינתיים רק ביני לבין עצמי. תבינו, עוד אין רומן! רק גישושים. אני חייבת להגיד שלי אסור - ממש אסור - לעשות שום צעד כלפיו. רק עם הוא ייזום או ירמוז בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, אני אוכל להמשיך משם.
אין לי שום ציפיות מהקשר הזה, הרי ברור שאין לדבר כזה עתיד. לא בטוח שהסקס הוא העניין כאן. האמת שפשוט נראה לי שיהיה לנו כיף. זה כל העניין.
ובואו לא נדבר על הילדים שלי, כי כשאני חושבת על העניין, הם לחלוטין מחוץ לתמונה. הם לא קשורים לזה.
אם בימים/שבועות הקרובים הוא לא יזיז שום דבר מצידו, כנראה שכל הסיפור ידעך.
ולא, אני לא מחפשת משהו אחר. תודה ששאלתם...

Megie

New member

לדעתי זה באמת עיניין של התנסות, בא לך..בא לך לנסות גם את זה.. ולמה לא בעצם? אבל כן, כמו שאמרת-אם זה יבוא מצידו.. אולי זה יבוא.. אבל שוב.. זה יהיה רק בשביל קצת כיף.. אבל כיף אפשר לעשות גם כחברים ולא בהכרח בני זוג.. אולי תתחילי משם.
השאלה- מה מלכתחילה הוביל אותך לכיוון לחשוב על זה?..סתם מסקרנות

שרית19856

New member
מה שהוביל אותי בכיוון

היה כנראה צירוף מקרים. אולי אפילו משבר אמצע החיים...
אני לא מרגישה כמו במצב של משבר, להיפך. מרגע שהעניין קרה - ושוב, זה קורה אצלי בראש בלבד, הייתי דווקא בסוג של אופוריה. אני לא צריכה לספר לאף אחד, איך מרגישים כשמתאהבים. את פשוט נמצאת בהיי מטורף.
האמת, זו תחושה ממכרת...
בקיצור, לא תכננתי את זה, זה פשוט קרה.

Megie

New member

זה תמיד קורה בלי לתכנן.. ודווקא השינוי, התקופה, משהו מרענן וכייפי-מתוך מקום קצת קשה ורגיש-גורם לרגשות להתעורר.. אני תוהה, אולי את צריכה למצוא את הגבר הזה שירענן את השגרה שלך, שיעשה לך טוב..בעיניי, מקרה כזה-עלול לעשות יותר נזק מתועלת..הרבה התמודדות מול סביבה, מול מעמד, מול אדם בגיל שאולי על פניו נראה שלא יהווה יותר מדי פער בגלל האושיות ונפש בוגרים..אבל עם הזמן את עלולה למצוא את עצמך מתמודדת עם מצבים שתמיד האמנת שתתמודדי רק עם הילדים שלך..את לא צריכה לגדל עוד ילד, וכיף אמיתי יכול להיות גם עם מישהו שהפערים מולו יהיו יותר מצומצמים..ואולי עד היום קצת שכחת שאת יכולה להרגיש שוב..ואולי אפילו לא חיפשת את זה ורק רצית את זה שוב.. אני במקומך, הייתי מכוונת לשם שוב, תביני-פערי גיל הם רק מספר..אבל כשהמספרים גדולים מדי-מאוד קשה להתעלם מהקשיים שהם יוצרים ולפעמים המכשולים האלו פשוט לא שווים את האדרנלין שיש בהתחלה.. יחד עם זאת, כחוויה זמנית..זה לא מזיק, החשש היחיד הוא-לפתח רגש ממשי ולהיפגע.

היי

היי אני למשל מת לצאת עם מבוגרות ממני זה הכי כיף אני בן 27 למי שמעונינת

DLS2

New member
היי! מהיכרותי את עצמי

אני יכול להגיד שיכול מאוד להיות שהוא נמשך אלייך (פיזית, רומנטית וכו'), אבל זה נשאר אצלו בגדר פנטזיה בלבד. הוא לא עושה צעד כי הוא לא יודע מה יהיו הציפיות ממנו בקשר שכזה(סטוץ בלבד?) \ כי זה ירגיש לו מוזר מפאת פערי הגיל \ כי הוא פוחד לפגוע בקשר התעסוקתי שקיים ביניכם ושבמסגרת העבודה יהיה מביך.. ועוד...

אני יכול להגיד שקרה במהלך ערב מצומצם עם חבר'ה מהעבודה (נשים וגברים), שהרגשתי אנרגיות של משיכה מצד רווקה בגילאי ה-40 המוקדמות שעבדה איתנו כמובן. ידעתי שאולי אני מדמיין, אבל שיש מצב שהיא רוצה אותי לאיזה ערב אחד. כל ההסתייגויות האלו עלו אצלי ולא ידעתי מה לעשות עם זה. הייתה משיכה, ולדעת פערי-גיל זה שטויות, אבל משהו שם חסם אותי מלבדוק.

בקיצור, יכול להיות שזה אולי מתאים לך ומתאים לו באותה מידה, ואין כמו להתרגש ולחוות. אבל נדרשת זהירות...

למעלה