רומן עם בחור נשוי

רומן עם בחור נשוי

מצאתם מישהו מושלם מכל הבחינות והיה לו אתכם סקס משגע והוא רוצה זוגיות ואתם רוצים זוגיות אבל מה הוא נשוי לאישה וזה קצת בעיה. מה אתם עושים עם המצב, הולכים על זה או חותכים שלא יהיה מאוחר מידי לחתוך?

ז י ק ו

New member
דיון: זוגיות עם גבר נשוי

כן, זאת בעיה.. אין בעיה לסטוצים וזיונים רב/חד פעמיים עם גבר נשוי (זה אפילו נחמד לפעמים). הבעיה כמו שהצגת אותה כבעיה זה לנהל זוגיות עם גבר נשוי שכבר מנהל זוגיות עם אישה אחרת. יש צורך להקריב הרבה כדי להצליח במערכת יחסים שכזאת, אני לא חושב שהייתי יכול לעמוד בכך. אני חושב שאתה צריך להגדיר לעצמך את המושג זוגיות, מה היא בשבילך זוגיות, למה אתה רוצה זוגיות. ברגע שיהיו לך הגדרות למושג, תראה איך הבחור הפוטנציאלי הנשוי מתלבש על זה. זה נושא מורכב, אני אוסיף על כך עוד אחרי ששאר הח'ברה בפורום יענו לך.

fman1

New member
ממש לא.../images/Emo46.gif

אם אתה מוכן לוותר מראש על זמן איתו. כשהוא הולך למפגשים משפחתיים עם אשתו, כשהוא נוסע איתה לצימר בצפון, כשהוא חוגג איתה את יום האהבה, או אפילו סתם את פורים, וגם כשהוא מתכרבל איתה בלילה. אם אתה מוכן לכל זה (ועוד הרבה יותר מזה), אז לך על זה. אבל לי זה נראה מאד מוזר. (לא בגלל שזו אישה שבחייו, אלא בגלל שיש עוד "אהבה" בחייו בכלל. ואני לא היחיד בשבילו...) זה לא בריא לך, זה לא בריא לו, וזה בטח לא בריא לאישתו, אז אם אתה לא רוצה לראות שלושה (לפחות) לבבות שבורים, תעשה לעצמך טובה ותתרחק משם. ז ה מ ס ו כ ן ! ! ! (ואל תחכה לשמוע : "אמרנו לך" מאנשים...)

שוקוליט

New member
אסור ביותר !!

למה אני כבר שלושה חודשים בדיכאון? רק כי התאהבתי במישהו נשוי ומושלם רק כי אישתו גילתה על אהבתינו והציבה לו אולטימטום. או היא והילדים או אני. ומה אתם חושבים שהוא בחר? כשיש אהבה לא משנה מה יש מסביב, אהבתי אותו ולא היה לי אכפת שהוא שייך למישהי אחרת. כשהוא היה שלי 3 פעמים בשבוע אז הוא היה שלי ובשאר ימות השבוע הוא העם המשפחה שלו.

chubichab

New member
להיכנס למיטה חולה

יש בזה משהו בלהיות עם גבר נשוי אבל בכל זאת אני חושב שזה להכניס ראש בריא למיטה חולה ולא כדאי להתעסק עם זה. שילך לאישתו ויתאהב בה כי הוא בחר את צורת החיים הסטרייטית הזאת במקום להיות הומו גאה אז שגם ישלים עם זה.

תדבר איתו

אתה צריך לבדוק מה הוא מספק לך בחיים שלך ואם הוא מדפק לך הכל אז זה לא משנה שהוא נשוי או אם יש לו ילדים. אם חלק ממה שאתה מצפה ממנו לא מתבצע אז אתה צריך לחשוב על זה קצת יותר

תודה לכולם על התשובה

אני עדיין חושב על הנושא הזה ועדיין לא יודע מה לעשות כיף לי איתו ואנחנו נפגשים כל יום ובנתיים לא מצאתי משהו לא בסדר בזה אעדכן אתכם בהמשך ובהחלטותיי

nir35

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

למעלה