רומן וירטואלי

רומן וירטואלי

זה התחיל כרומן וירטואלי. בצ'אט. מהר מאוד עברנו msn. משוחחים כמעט בכל לילה במשך שעות.שיחות ארוטיות עם מצלמה. חושפים את הגוף ומסתירים את הפנים. מהפה ומטה. יכולתי לזהות לסת מרובעת, מבנה מאוד גברי, צוואר רחב, כתפיים רחבות. החזה הסקסי שלו הוציא אותי מדעתי. גורם לי לבקש שייגע בחזה שלו פעם אחר פעם. מראה כף ידו המלטפת את חזהו גרם לכל גופי להגיב. מצאתי את עצמי, יושבת לילות שלמים מול המחשב, מזניחה את חובותיי כלפי בעלי, משוחחת עם המאהב הווירטואלי שלי ונהנת יותר מאשר בחדר השינה שלי. חושפים אברים אינטימיים. מענגים כל אחד את גופו שלו, כותבים בכל פעם פנטזיה אחרת, עד ששנינו גומרים. למרות השעות המאוחרות, המשכנו לשוחח. נרגעים ביחד. מיצבים את הנשימה. לפעמים מתחילים הכל מהתחלה ולפעמים מדברים על נושאים אישיים. גיליתי איש שיחה מבריק, אדם בעל ראש פתוח, רומנטיקן, ומאהב בעל ידע וניסיון גדולים בהרבה משלי. ארבעה חודשים של שיחות על פנטזיות והגשמתן הוירטואלית, ארבעה חודשים של רעידות אדמה מול המחשב. ארבעה חודשים שאני רואה את הזין שלו בתוך כף ידו וכל שאני רוצה לעשות זה לרכב עליו. בדיוק כך, כמו שהוא, יושב מול המחשב. להניח את כפות ידי על החזה שלו כשהוא נעוץ עמוק בתוכי. בשיחתנו האחרונה הוא ביקש להגשים פנטזיה נוספת. ואני כהרגלי עניתי "כל מה שתרצה". תשובתו הדהימה אותי. "להיפגש." לא היה לי מושג שגם הוא רוצה לחוות את הדבר האמיתי עם המאהבת הווירטואלית שלו. הסכמתי מייד. זמן רב חיכיתי לזה. השתוקקתי לזה. רק המחשבה עליו, גרמה לרטיבות בין רגליי. קבענו להיפגש באזור ביער בן שמן. באחד החניונים. באמצע השבוע הם ריקים ממטיילים. סיכמנו כי שנינו נעטה מסכה על הפנים. לבושה בחולצת מעטפה, חשופת בטן, מכנס ג'ינס ומגפיים גבוהים, יצאתי לדרך. בכניסה לחניון הצמדתי את המסכה לפניי. מסתירה את המצח, האף ועצמות הלחיים. גורמת לשפתיי המאופרות לבלוט עוד יותר. חניתי ליד הרכב היחידי שהיה שם. גבר גבוהה עטוי במסכה נישען על הרכב. המצלמה עשתה לו עוול. במציאות הוא ניראה גברי יותר. סקסי יותר. חולצת טי שחורה נצמדה לגופו כמו כפפה, מדגישה כתפיים רחבות וחזה מוצק. מכנסי ג'ינס הדגישו את ירכיו השריריות. אין לי ספק שהגבר הזה עובר ברחוב הוא סוחף אחריו לא מעט מבטים. אחרי שסקרתי את המאהב הווירטואלי שלי, יצאתי מהרכב. תוך שנייה הוא נעמד לצידי. "חששתי שלא תגיעי." לראשונה אני שומעת את קולו. צרוד מעט מהסיגריות. עמוק. קול שמרעיד את גופי. המבט שלו סוקר את גופי. מתחיל משפתיי שנשארו מעט פתוחות לנוכח המיניות הפורצת מהגבר הזה, יורד לצווארי, מתמקד מעט יותר על החזה ויורד לבטן החשופה ולרגלי המוסתרות בתוך הג'ינס. "אין סיכוי שהייתי מחמיצה את הפגישה איתך. אני רוצה לדעת, אם כל מה שחווינו בחודשים האחרונים יכול להיות אמיתי."

המשך

הוא מגחך וניגש לרכבו, מוציא סל של פיקניק. לזה לא ציפיתי. חשבתי שהגברים שמשקיעים ברומנטיקה נעלמו מהעולם. הוא מושיט לי את ידו ויחד אנו צועדים לתוך היער. הוא מתאים את צעדיו לצעדיי. סוקר את גופי שוב ושוב. מפשיט אותי במבטו. במאמץ רב אני לא לוטשת את עיניי בגופו ובפניו. אנו נעצרים ליד שולחן עץ. הוא מניח את הסל. מוציא מתוכו מפה צבעונית ופורס אותה על השולחן. מניח עליה בקבוק יין, שתי כוסות, כריכים משולשים ומפיות. הוא לא מפסיק להפתיע אותי. בכל פעם אני לומדת עליו דברים חדשים שרק מגבירים את הערצתי אליו. אני מתיישבת על הספסל והוא מתיישב לצידי. הירך שלו מתחככת הירך שלי. מוזג מהיין ומגיש לי כוס אחת. אנו משיקים כוסות "לתענוגות החיים." "לתענוגות החיים." אני חוזרת אחריו. אנו מגלגלים שיחה, שותים יין ואוכלים מהכריכים שהכין. אני מחמיאה לו על ההשקעה והארגון. אצבעותיו מלטפות את חלקת פניי החשופה, לאט לאט מחליק לעבר המחשוף העמוק המדגיש את השביל בין שדיי. "ברגע שיצאת מהרכב, התחיל להיות לי צפוף התוך הג'ינס". דבריו גורמים לי לחייך. מאושרת שמצאתי חן בעיניו. הוא אוסף הכל בחזרה לתוך הסל, משאיר רק את המפה, ומניח אותו על הארץ. אנו עומדים אחד מול השנייה. הוא אוחז במותניי, מצמיד אותי אליו, מנשק את צווארי. התפיחה במכנסיו צמודה לבטן שלי וגורמת ללהט בין רגלי ולהזדקרות הפטמות. אני מניעה מעט את האגן שלי סוחטת ממנו גניחה קלה. ידיי על מותניו, מושכות את החולצה מתוך המכנס. רוצה להרגיש את עורו החשוף תחת כפות ידי. החזה שלו סיקרן אותי. תמיד הוא נישאר עם חולצה מחשש שיתגלה ע"י אחד מבני ביתו. רק לפעמים היה מרים את החולצה למספר שניות. חושף חזה חלק כמעט לגמרי. סקסי. ידי סוקרות את גופו מתחת לחולצה. מלטפות בטן שטוחה וחזה מוצק. עורו חם ונעים למגע. אני רוצה לגעת בכל ס"מ מגופו. להרגיש אותו. לטעום אותו. כפות ידיו על צלעותיי, נכנסות מתחת לחולצה. אני מרימה את שתי ידיי מעל ראשי והוא מוריד את החולצה מגופי. ניזהר לא להזיז את המסכה ממקומה. הוא מתרחק צעד קטן לאחור, שורף את גופי בעיניו. מהשפתיים לכתפיי, מתעכב על החזה שעדיין מוסתר בתוך חזיית תחרה שחורה, על מותניי והפופיק החשוף. הוא מושיט את ידיו לחגורת מכנסיי. מושך בשרוכים, פותח את הכפתור והרוכסן. המכנסיים שלי גולשים לאדמה. אני יוצאת מהם, עומדת מולו בחזייה ותחתונים שחורים ומגפיים עם עקבים גבוהים. המבט שלו נוסח בי ביטחון. אני מניחה שתי ידיים על מותניי, מציגה לפניו את גופי, מסתובבת ומתרחקת ממנו בשני צעדים ושוב מסתובבת אליו. "ילדונת. את עוד תגרמי לי להתקפת לב." צוחק ועוטף אותי בזרועותיו. ידיו אוחזות בישבני מצמידות אותי בחוזקה למפשעתו. לשון חמה חודרת לתוך אוזני, מלטפת את כולה. גורמת לי להתרפק עליו בהנאה. בגדיו מרגיזים אותי. אני רוצה לחוש את עורו החשוף על גופי. אני מרימה את חולצתו מעלה, והוא פושט אותה במהירות. משליך אותה לצד בגדיי. החזה שלו גלוי לעיניי. לידיי. אני נוגעת בו ברפרוף של פרפר. נוגעת ולא נוגעת. עיניו עוקבות אחר מעשיי. כפות ידיי גולשות על הבטן שלו ונעצרות על חגורת מכנסיו. אני פותחת את החגורה ומושכת אותה ממכנסיו, תולה אותה על צווארי. פורמת כפתור אחר כפתור במכנסיו, גורמת לא לאבד את סבלנותו. הוא מושך את מכנסיו כלפי מטה, עם התחתונים, מעיף אותם מעליו יחד עם נעלי הספורט. אני מתבוננת במאהב הווירטואלי שלי. בשותף לסודות הכי אינטימיים שלי ונהנת ממראה עיניי. בצעד אחד הוא ניצמד אליי (אופפפפפפ.... הגבר הזה נע כמו פנתר). מניח את ידיו על מותניי, לוחץ את גופי לגופו. ידיו עולות מעלה, פותחות את סוגר החזייה, מסירות אותה מכתפיי והיא מחליקה מטה, לקרקע. כל גופי ציפייה. מחכה לבאות. מרגישה את הרטיבות בין רגליי הולכת וגוברת. הפטמות שלי משתוקקות למגע ידיו, לחום של פיו. עיניו שורפות את השדיים שלי במבטו. ידיו מחליקות על מותניי, מתחת לתחתונים. מקלף אותם מגופי. מותיר אותי במגפיי. ידיו מחבקות אותי מתחת לישבניי, מרים אותי באוויר. פניו מול שדיי. טופס פטמה בפיו ומוצץ בחוזקה. ציפורני שוקעות בכתפיו, כואב. הוא מוצץ כל כך חזק מכאיב לי ומגרה אותי. שיניו מחליפות את שפתיו, מוציאות אותי מדעתי. הכאב יורד לאורך גופי, מתמקם בין רגליי, גורם לי לרעוד בתשוקה. לצעוק מכאב. הוא מושיב אותי על השולחן, נעמד בין ירכיי, מוצץ את הפטמה השנייה, כולה בתוך פיו, יונק בחוזקה, מידי פעם נושך ושוב יונק. סוחט ממני אנחות וגניחות שבין עונג לכאב. אני נשענת אחורנית, ידי אוחזות בחוזקה בשולי השולחן, מקמרת את גבי, מגישה לו את הפטמות הכואבות. ידיו לשות את החזה שלי, אצבעותיו צובטות את הפטמות שולחות עוד גל של עונג וכאב חד. הוא לוקח את החגורה שלו מצווארי, שולף את החגורה שלי ממכנסי הג'ינס שלי, קושר את הקרסול הימני שלי לספסל שמימיני ואת קרסולי השמאלי לספסל שמשמאלי. אני נתונה לחסדיו של זר במסכה, קשורה מקרסולי, ברכיי מפוסקות כרוחב השולחן, לובשת רק את מגפיי ומסכה על פניי. רוצה עוד. גופי זקוק לעוד. אצבעותיו אוחזות בשערי, מושך את ראשי אחורנית מנשק את שפתיי לראשונה. נשיקה עדינה, רכה, לחה וכל כך מנוגדת לאחיזה החזקה בשערי ולפטמות הכואבות. ידו השנייה על הסנטר שלי, מחליקה על גרוני, מעסה את השדיים שלי, לוחצת על הפטמות. אני גונחת ומתפתלת תחת ידו, שבויה בתוך העונג שזו מעניקה לגופי, מוקסמת מהנשיקה שמעניק לי פיו, עושה אהבה עם הפה שלי, משכיב אותי על השולחן. ידיו מלטפות את הירכיים שלי, עולות ויורדות, מתקרבות ומתרחקות ממרכז תשוקתי הבוער. " שיגעת אותי בלילות עם הפיסוק הזה, עם הכוס החלק שלך, עם האצבעות שלך הנכנסות לתוך הכוס שלך ויוצאות מבריקות מהמיץ שלך. שיגעת אותי כשנגעת בשדיים שלך, מצמידה אותם אחד לשני רוצה להרגיש את הזין שלי ביניהם" ידיו עולות בין רגליי. אצבעותיו מפסקות את הכוס שלי, מגלות את הדגדגן שלי, מעניקות לו עיסוי עדין, מעגלים קטנים ומטריפים המרעידים את גופי. אצבעותיו משפשפות חזק יותר, מהר יותר, גורמות לגופי להתנפץ לרסיסים פעם אחר פעם בפרצי תשוקה אדירים. גבי מתקמר, כל גופי רועד ורוטט, זועקת לשמיים, קורסת על השולחן. "זו רק ההתחלה ילדונת. רק ההתחלה" דבריו גורמים לי לחייך. לא מפספסת הזדמנות לעוד מהגבר המדהים הזה. "מבטיח?" "מבטיח. מילה של גבר"

הסוף

הוא משחרר את החגורות מרגליי ועוזר לי להתיישב. ידיי נמשכות אל החזה שלו. החזה הגברי הזה שכל כך רציתי לגעת בו לילות שלמים מול המחשב. אני מניחה את כפות ידיי על החזה שלו, מלטפת את כולו, מתענגת על כל ס"מ בגופו, צובטת את הפטמות בין אצבעותיי, שומעת את נשימתו שורקת. ידי נעות על מותניו, מצמידה אותו אליי, מנשקת לשפתיו ואת הגומה בסנטרו, טועמת את צווארו, יונקת מפטמותיו. אני יונקת בחוזקה, מידי פעם אוחזת את הפטמה בשיניי שומעת את נשימתו שורקת ונעצרת. אצבעותיי ממוללות את הפטמות, מענגות, מכאיבות. לשוני מלטפת, מרגיעה. אני מקיפה אותו ברגליי, זקוקה לו עכשיו בתוכי, אך הוא מתרחק, מסרב להזמנה. "תסתובבי. עם הברכיים על השולחן." התנוחה המועדפת של שנינו. חוויתי איתו אין ספור של אורגזמות כשאני על בירכיי, מול המצלמה. אני מסתובבת. מפנה לו את גבי וישבני, כשאני על בירכיי. לשונו מלטפת את גבי, ידיו מקיפות את מותניי, מועכות את החזה שלי, צובטות הפטמות, משלחות חיצים של כאב מענג בכל חלקי גופי. ידיו עולות לכתפיי, מלטפות את זרועותיי לכל אורכן עד לשורש כפות ידיי. מצמיד אותן מאחורי גבי, קושר אותם עם חגורת מכנסיי. כף ידו על גבי, מורה לי להתכופף. אני מניחה את פניי על השולחן. אני עוצמת עיניים, מצפה שיגע בי, שיעשה בי כרצונו והמגע לא מגיע. הוא עומד מאחורי ומתבונן בגופי. מבטו מביך אותי ואני זזה מעט. "לא, אל תזוזי. כמעט השפרצתי כמו נער בן שש עשרה רק מלראות את הכוס הרטוב שלך." מרוצה מהשפעתי עליו אני מניעה את ישבני. "תיגע בי." והוא נוגע. ידיו לשות את ישבניי, מכות בו קלות, מלטפות ברכות. הוא מתיישב על בירכיו, ידיו מפסקות את פלחי ישבני, לשונו חודרת לתוכי, מלטפת את באר תשוקתי, טועמת את מיציי תאוותי. חיצים של עונג משתלחים בגופי, אני נושכת את שפתיי, עוצרת את נשימתי. לשונו יורדת לכפתור תשוקתי, מהטלת בו, מסתובבת סביבו ועליו, אצבעותיו לבאר תשוקתי. אצבעותיו נעות, מלטפות כל קפל וקפל, לוחצות על כפתור עמוק בתוכי, משלחות בגופי התפוצצות של עונג ורעד בכל גופי. הוא נעמד על רגליו, מושך אותי אליו. אני מורידה את רגליי מהשולחן לקרקע, בטני ופני על השולחן. ידיו מפסקות את ישבניי, נוצץ את אברו עמוק בתוך באר תשוקתי, ממלא את גופי. הוא נסוג לאחור ובתנועה חזקה חודר לתוכי. ירכיו מכות בירכיי פעם אחר פעם, חודר עמוק בתוכי משפשף את אותה נקודה פנימית עוד ועוד, תנועות מהירות וחזקות. אני מתפתלת על השולחן מרגישה את התפוצצות שלו בתוך גופי, מתכווצת על אברו בפורקן אחרון. הוא קורס על גבי, נושם בכבדות, מזיז את שערי, מלטף את עורפי. ואני מעולפת, כולי חיוכים. זיון כזה, רק פעם בחיים.

5EDEN50

New member
א רציתי לפספס.

ניגש אלי ונעמד מאחורי גבי והביט בנוף המשתקף מהחלון.גופו כמעט נגע בגופי , נעמדנו כך די זמן ,עז היה רצוני שיתקרב אלי ויחבק אותי,והוא כאילו יש לו את ככל הזמן בעולם. הכנתי לנו שתיה, ישבנו במרחק האחד מהשני ,תוך כדי שיחה התקרבנו.מידי פעם בלי משים הוא נגע קלות בידי מעין נגיעה תמימה כזו של אדם המבקש את תשומת לב של בן שיחו והנגיעות נעשו תכופות יותר וממושכות .אחר כך הניח את זרועו על הספה מאחורי כתפי למרות משיכתי איליו הייתי נחושה שלא לפתיח קירבה, לא רציתי שהוא יחשוב עלי חלילה שאני אשה קלת דעת.תוך כידי מחשבות נגעה זרועו במעט בכתפי, אהבתי ואמרתי לעצמי חיבוק אם יהיה רק חיבוק קטן,זה עדיין בסדר ,הוא המשיך לדבר ומגעו הרס לי את ההגיון והדקתי את זרועו סביב לגופי והתחבקנו והיו הרבה נגיעות חיבוקים ונשיקות הכל נעשה לאט ואני שהאמנתי שפגישה זו תסתיים רק בכוס קפה ואולי גם בחיבוק קטן מצאתי את עצמי יוזמת את האהבה בכל שלביה ,שעתיים אחרי... שנינו היינו מחובקים חזק וישנים ורק זיעה כיסתה כיסתה אותנו.

למעלה