רומן בשלט רחוק

davidlux

New member
רומן בשלט רחוק

מאוחר בלילה, ואני מאוד מתוסכל ולא מפסיק לחשוב על הסיטואציה שנקלעתי אליה. כבר כמה שבועות שאני יודע שאישתי מנהלת רומן עם בחור באימייל ובצאט, קצת מוזר אבל אישתי מאוהבת בבחור ומתגעגעת אליו בצורה אובססיבית. אישתי לא נפגשה איתו מעולם אבל יש לה היסטוריה בנושא עם גברים שהכירה במקומות שונים מידי מספר שנים, תמיד זה נגמר כשהבחור הבין עם מי יש לו עסק ויוזם את הפרידה, ובמקרה האחרון הבחור פשוט גילה כמה אישתי אנוכית וחושבת רק על עצמה, ופשוט לא עונה לה יותר לאימיילים ולמסנג'ר. אישתי עוברת תקופה קשה של געגועים לבחור, ואני פשוט יודע ומנסה לפצות אותה ולהקל עליה את המצב, ומתוסכל מכך שאישתי לא פנויה אלי ריגשית ולא מעוניינת בסקס איתי. חשבתי על פרידה מאשתי ואפילו קיבלתי יעוץ משפטי, אני פשוט חושש מהתהליך ולא רוצה לפגוע בילדים שלי, ולהתנהל כגרוש עם כל ההוצאות המוטלות על הבעל יש למשהו עצה, אולי מנסיון אישי, תודה

BlackUnicorn

New member
אתה מנסה לפצות אותה ולהקל עליה את המצב?

נפלת על השכל? היא מנהלת רומנים ואתה מפנק אותה? מה פתאום? זה כמו שכלב ינשך אותך ובמקום לצעוק עליו לא, אתה תלטף אותו ותנסה להרגיע אותו. מה הוא יבין? שיופי, אפשר להמשיך לנשוך... נהנים משני העולמות, למה לא?? השאלה היא מה אתה רוצה - אתה רוצה להיות איתה? לא רוצה להיות איתה? מה המניע שלך להישאר איתה? אתה אוהב אותה? או שרוצה להישאר רק בגלל הפחד מהתהליך? אם אתה רוצה להיות איתה בגלל שהקשר שלך איתה חשוב לך, אז תתחיל מזה שתפסיק לפצות אותה. היא זו שלא בסדר, לא אתה. שים אותה במקומה, תראה לה מאיפה משתין הדג ותדרוש גם ללכת לאיש מקצוע אם יש צורך בכך. אבל לפצות אותה??????????? מי שמע על כזה דבר.

במבי53

New member
סליחה אבל

דבר מעין זה פשוט נשגב מבינתי
גבר שיודע שאשתו מנהלת לאורך זמן, לא רומן אחד ולא שניים, ויודע לספר על התוכן של הרומנים האלה ולא קם יוצא חוצץ מול אשתו אלא נותן לה יד חופשית להתנהג כך בזוגיות?! כואב לך עליה כל כך שאתה מקל עליה?? אז כנראה מצא מין את מינו. אבל בגלל שנכנסת הנה ושאלת - חוץ מלגשת ליעוץ ולנסות לקבל כלים כיצד להתמודד מול עצמך ולצאת מהחולשה והפחד המשתק שלך - לא יודעת מה עוד להציע לך...

czar

New member
לא הייתי קורא לזה רומן ממש

ולא הייתי הולך ומשכנע את עצמי כל כך שאשתך היא מפלצת שבסוף כולם יבינו איזה חרא של בן אדם ויברחו ממנה, זה לא מנחם אף אחד. אם קיבלת ייעוץ משפטי הווה אומר שאתה רחוק כבר התוך התהליך וחשבת טוב טוב..... אני רק לא מבין למה אתה לא מתעמת ומעמיד דברים בברוטליות על השולחן ולא מסכים בכלל שדברים כאלו יתרחשו.....מה אתה סיסי, קח אחריות קצת על החיים שלכם והכי חשוב של ילדכם. אני קצת המום שאתה יודע שהיא מנהלת עכשו התכתבות והיא מתגעגעת ולא רואה אותך ממטר....ואתה, אולהים יעזור לי "מנסה לפצות אותה ולהקל עליה את המצב".....בום על השולחן וזה נעצר עכשו או שנפגש ברבנות או משהו יזיז לה, אלא מה, היא ככ לא סופרת אותך כנראה ואתה ככ מפחד ממנה שאתה לא מעיז אפילו להגיד לה את זה מה?! תתבגר וקח אחריות על החיים שלך.

felka

New member
תשמע

יש המון שאלות שצריך לענות עליהם לפני להמשיך. האם יש לכם הסכמה שכל אחד יכול להיות בקשר מחוץ לזוגיות? פחד מלפרק זה לא המקום שכדי לך להתחיל ממנו. לאשתך יש חוסר או בעיה שגורמת לה לחפש רומנטיקה מחוץ לזוגיות. יש כמה דברים בעיתים בפוסט: בחרת להלעיב את אשתך דרך קשר שלה עם מישהו אחר - "פשוט גילה כמה אישתי אנוכית וחושבת רק על עצמה". מה אתה עושה עם בן אדם כה אנוכי? דבר שני אני חושב שאתה לא פחות אנוכי ממנה אם אתה חושב על סקס כאשר הראש שלה בגעגעוים למישהו אחר (בלי להיכנס לנושא נכון או לא כל הקשר הזה).

גארוטה

New member
אני לא מאמינה

שמהתגובות שתקבל כאן שיגידו לך כמה אתה רכיכה, או סיסי או סמרטוט תבוא הישועה ותהפוך את עורך, כי אתה לא. אתה חי ככה במשך שנים, יושב מהצד כצופה ורואה איך אשתך מידי כמה זמן מנהלת סוג של רומן, בורחת מהזוגיות שלכם ומוצאת "מקלט" בליבו של גבר אחר, מעשי או וירטואלי, אין לזה משמעות, העובדה שיש לה צורך לעשות את זה היא זאת שיש לה משמעות, אך אתה בוחר להתעלם, לצפות מהצד ולחכות כמו ציד לטרף כדי לראות איך כל גבר וגבר יגיע לשלב הגילוי כמה היא אנוכית, יעזוב אותה ואתה שוב תהיה שם בשבילה לעודד, לנחם ולתמוך ואולי ככה לקבל ממנה מעט פירורים של יחס... רוצה שינוי, פוחד מגירושין? לכו לטיפול זוגי כדי להבין למה הזוגיות שלכם נראית כמו שהיא נראית, מה חסר לאשתך, מה היא מוצאת אצל אחרים שאין אצלך, איך יוצאים מהסבך, למה אתה חלש מולה ואיך מפתחים עמוד שידרה בתוך הזוגיות.

רפסודיה

New member
מסכימה עם גארוטה

ועוד משהו- אתה כותב ש"תמיד זה נגמר כשהבחור הבין עם מי יש לו עסק ויוזם את הפרידה"- מה לפי הגישה שלך האמירה הזו אומרת עליך, עליה ועל מערכת היחסים שלכם?

אייבורי

New member
תעשה מה שאישתך אומרת לך

ותפסיק לייבב. בכל קשר יש צד חזק וצד חלש, אתה החוליה החלשה ולכן כדאי שתקבל את גזר הדין ותפסיק לעשות בעיות. חכה עד שהיא תזרוק אותך.

למעלה