רומן ברונפמן - תתפטר!!!!

רומן ברונפמן - תתפטר!!!!

תן לאילן גילאון להיכנס לכנסת במקומך. עשה זאת בדחיפות האפשרית.

surfEU

New member
נכון! הוא לא "סיפק את הסחורה"

אין ספק שאפילו חצי מנדט הוא לא הביא

peregin

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק! נמאס מהשיריונים גם.. תנו לנו להכניס לכנסת את האנשים שאנחנו חושבים שהם מתאימים! חוץ מזה אילן גילאון תותח ומאוד כדאי שהוא יהיה במקום רומן ברומפן שלא ברור לי בכלל מה הוא הולך לעשות בכנסת הזאת

מטרניך

New member
למה אתם מתנפלים על ברונפמן?

מה, הוא היחיד ש'לא סיפק את הסחורה'? האחרים סיפקו? תיטפלו למשל לזהבה גלאון. איזו 'סחורה' היא סיפקה? כמה שמיניות של מנדט היא הביאה? למה אתם לא מנג'זים לה? ומה עם הקולות של הערבים שהצביעו מרצ? למי מהשישיה הפותחת הם מתנקזים? העלו את הסיסמא: גילאון במקום גלאון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

surfEU

New member
אבל הוא הוצנח, ולא נבחר

הוא לא נבחר להיות ח"כ מטעם מרץ בבחירות הפנימיות, אלא הוצנח מבחוץ בתקווה שיביא את קולות הרוסים, שאר ח"כ נבחרו בבחירות הפנימיות והם עמלו רבות במשך שנים כדי לקבל את קולות אנשי מרץ. מאחר והוא לא "סיפק את הסחורה" עליו לפנות את מקומו. א. אם הוא יחבור במקרה למפלגות העולים במהלך הקדנציה זה לא יפליא אותי. ב. נראה אם הוא יבחר בבחירות הפנימיות הבאות בועידת מרץ.....

מטרניך

New member
לא ידעתי שאתם כאלה קפיטליסטים

ומודדים כל דבר לפי ערך השימוש והשוק שלו בלבד. חשבתי שיש לכם 'ערכים' וחשוב לכם לבנות גשרים לציבור ה'רוסי' שבלי ברונפמן אין לכם בכלל גישה אליו. ותגידו, כמה מנדטים הביאו לכם ביילין וחבורת הפודלים שסביבו? ובאיזו התלהבות קיבלתם אותו ואת יעל דיין כאשר האמנתם שהם יקפיצו אתכם מעל ה-10מנדטים. אפילו את שני הערבים המסכנים ברשימתכם ואת נציג הנכים הזזתם הצידה כדי לפנות מקום לפודלים. אתם יודעים מה? בכלל לא מוצאת חן בעיני המנטאליות שאתם מציגים כאן, מנטאליות קפיטליסטית דורסנית של 'השתמש וזרוק'. אפילו ב'ימין' לא נתקלתי בכזאת אנוכיות והתנשאות, שלא לומר חוצפה כלפי אנשים שהתחברו אליכם מתוך אמונה שדרככם דרכם והשתדלו ככל יכולתם להצליח יחד איתכם. מעניין איך זה עולה בקנה אחד עם 'החזון הסוציאל-דמוקרטי' שלכם שנועד לשחרר את ישראל משלטון ה'קפיטליזם הדורסני'.

surfEU

New member
מאוד אהבתי את ה-"אתם"

אם אתה לא מבין וקורא למרץ "אתם" מה אתה עושה בפורום הזה, ומנסה לתת תשובות לאנשי מרץ?

rubikon

New member
מטרניך-זהבה היא אחת הסיבות לכשלון

הקולוסאלי של מר'צ. גם לי לא ברור מה אתם רוצים מברומפמן-כיוו שהאיש מגנט לקולות הרוסים-המגנט לא פעל-יש להאשים בכך את ההנהגה הפזיזה והלא דמוקרטית של מר'ץ שהחליטה[היא החליטה על הכל]בכלל להכנס לעניין השיריונים.

yeshgvul

New member
מה הבעיה בגלאון ?

אין בעיה לבעוט את מקימת "בצלם" החוצה ולהפוך לעוד "עם אחד". אבל המשבצת כבר תפוסה ע"י אדון שפם, ומה לעשות, זכויות אדם ואזרח (גם של ישראלים) הן משהו שצריך לטפל בו, גם אם הציבור כרגע מתמקד בדברים אחרים. אחרת מתקבלת עריצות שלטונית , כמו אצל מפא"י.

smile2life

New member
זהבה גלאון ודעותיה הן לגיטימיות

אבל לי קשה, במציאות הנוכחית להתחבר אליהן. לאחר שהפלסטינאים הוכיחו חוסר בגרות משווע, גם אלו שבאנו איתם בדיאלוג. הפלסטינאים הפכו אותנו (החברים היחידים שלהם במחנה הציוני) למטרה לתקיפה ואלימות, לא יודע מה לגבי אחרים אבל אני חושב שדעות כמו שזהבה גלאון ותדי כ"ץ מפגינים כלפי חוץ הן דעות שצריכות להופיע במצע כי הן מה שמייחדות את מרצ אבל לי, בתור פעיל שטח וחבר בתנועה, קשה להתחבר אליהן באותה עצמה ואדיקות שהגב' גלאון וחבריה מפגינים. איני תוקף את זהבה או את דעותיה מכיוון שעובדה היא שזהבה פעלה, רבות במהלך הקדנציה שלה למען נכי צה"ל והלומי הקרב. כך שניתן "לבלוע" בשקט" את התבטאותיה המעצבנות וחסרות הטאקט לפעמים. ואם מדברים על חוסר טאקטנראה שרק עכשיו כל אלו שהצביעו בועידה על השריונים מבינים שזו הייתה טעות (ואני לא מחפש לערוף כאן ראשים למרות שיש לי דגדוג ביד שנמצאת על הגליוטינה) חברי ופעילי התנועה אינם צריכים להתחיל בחיסול חשבונות פוליטי-אישי-אידיאולוגי אלא להתמקד במזעור נזקים, בניית מרצ מחדש והצבת פעיליה במרכז ההתהוות הסוציאל דמוקרטית החדשה (מס"ד?)

smile2life

New member
שמת לב שאני מבדיל עצמי מדעותיהם

של תדי כ"ץ וזהבה גלאון למרות שאני חושב שחשוב שתישמענה. לתפיסתי אני מגדיר את דעותי ביחס לדעות שונות אחרות בדיוק שאין לבן ללא שחור או אין חום ללא קור (ולהפך) כך אין שמאל ללא ימין. דעות שונות ומגוונות טוב ויפה שיש. אני חושב שאחידות דעתנית היא דבר משעעמם, פסול ופוגע בעקרון הפלוריליזם שהוא אחד מעקרונותיה החשובים ביותר של הדמוקרטיה - איני חושב שלמרצ צריכים להיות 120 מושבים הכנסת מכיוון שלא 100 אחוז מהאוכלוסיה תומכים במרצ - ולכן איני מנסה לשכנע אנשים המחזיקים בדעות מנוגדות אליי אלא להסביר את דעותיי בכדי להקטין פערים ולקרב לבבות.

Deathatred

New member
הטבח בטנטורה זו לא דעה

זה שקר! זו עלילת דם מכוערת שלא שונה במאום מהעלילות שיהודים שוחטים ילדים בשביל המצות! מחר תדי כ"ץ יכתוב עבודה היסטורית בשם "היהודים הם אסוננו" ויסביר לכל שמאלני מחו"ל למה היהודים אשמים בכל דבר רע שקרה בעולם (כולל הכחדת הדינוזאורים, מלחמות העולם, הדבר השחור, נפילת האימפריה הרומית וטביעת הטיטניק [בגלל שאייסברג זה שם יהודי
). אבל ברצינות, אין מקום בישראל לאנשים אנטישמים שמעלילים עלילות דם על היהודים כדי שהעולם יטבח בהם.

ricardo18

New member
המניע של תדי כ"ץ, בין אם הטבח

בטנטורה התרחש או לאו, הוא לא שנאת יהודים. ההסטוריונים היהודיים שמתמודדים עם הטבח בכפר קאסם ובדיר יאסין פועלים מתוך שנאת יהודים? או שמא מתוך צורך לחשבון נפש? תתנתק מראיית העולם שלך לרגע.

בר בי רב

New member
השינאה שבו יוקדת ממש

אני התעניינתי בסיפור ה-'טבח' המפוברק בטנטורה ואפשר ממש לחוש בשינאה היוקדת שיש לאדון כ"ץ לחיילי חטיבת אלכסנדרוני. אלמלא היה חבר קיצוני במרצ (קיצוני זה אומר מתרועע בחברת אורי אבנרי ופייסל חוסייני ימ"ש) ניתן היה אולי לחשוב שהוא פשוט זייפן אקדמי שלמען עבודה מוצלחת מאוד (97 לפי הסטנדרטים של אילן פפה, הקומוניסט האנטי-ציוני חבר חד"ש, המנחה שלו) היה מוכן לעשות הכל.

Deathatred

New member
הוא כן היה

כי תדי כ"ץ שיקר ביודעין! עדים אמרו לא במפורש שלא היה טבח והוא כתב בכל זאת שהיה. לא האמת ההיסטורית מעניינת אותו, כי אם שנאת ישראל גרידא ורצון לפגוע בה ובכל תושביה היהודיים. תדי כ"ץ זייף עובדות כשם שמשטרת הצאר זייפה את הפרוטוקולים של זקני ציון. אין שום כוונה טובה באנטישמיות וכל מי שתומך באנטישמי הוא אנטישמי בעצמו וראוילמאסר ארוך וממושך בצינוק הכי אפל שיש עם עז חרמנית בתא.

בר בי רב

New member
כלומר, אם אני מבין נכון

אתה סולד לחלוטין מהדעות הקיצוניות של גלאון וכ"ץ אלא שבשל אולטרא-פלורליזם אתה מתעקש שאנשים אלה יישבו בכנסת? ידידי, אם אתה מצביע מרצ האנשים האלה מייצגים אותך - והאשמה על התהודה של דבריהם הקיצוניים תהיה שלך.

ricardo18

New member
טדי כ"ץ הוא הסטוריון. מה הקשר בינו

לכנסת? את זהבה אני מאוד מעריך ולא רואה בדעותיה אלמנטים קיצוניים. הבא דוגמאות לכאלו.

למעלה