רומן בעבודה

shelly1975

New member
רומן בעבודה

תגידו בנות... אם יש מישהו שעובד איתכן שנוראאאאאאא בא לכם לזיין ואתן לא יודעות אם בא לו גם כן עליכן או לא, האם הייתן מפתות אותו או שמא עצם העובדה שאתם עובדים יחד יפריע ?

shelly1975

New member
פססססט

1 עשיתי אבל שם היה פידבק הדדי. כאן אין, אבל הוא טיפוס מאופק, נראה לי בכל אופן. ואחד ישאר בפנטזיה כי הוא נשוי, אבל כמה פעמים כמעט ליקקתי לנשוי ת'קרחת מרוב שהוא מילא לי ת'תחתונים בברטולין

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:-

shelly1975

New member
כן, גם את זה עשיתי

shelly1975

New member
זה מופנה לנשים כי אני כזו (נשבעת)

אבל זה מופנה בעצם לכווווולם ללא הבדלי דת גזע ומין

P u s s i c a t

New member
אוחחחח.....

היה לי פעם בוס.... הנשימה היתה נעתקת ליכשעבר לידי.... אפילו פעם במשמרת לילה, נשאר איתנו קצת והתבדח עם אחת הבנות על איזה אתר היכרויות... בטוחה שהיה קורה משהו אם הייתי רומזת טיפה. אבל לא העזתי. ולגבייך? ת'אמת? בגדול לא רואה בזה בעיה. בעיקר מכיוון שרובנו לא חושבים על עבודה כמו של פעם. מהיום עד לפרישה... אבל רק אם אני בטוחה שהוא בעניין. אם לא הייתי מקבלת ממנו אפילו חצי רמז שיש מצב - לא הייתי מנסה. זה עלול לגרום מתחים מיותרים

shelly1975

New member
אז זהו, שלפעמים נראה שיש

רמיזה קלה מצידו ולפעמים לא. צודקת, כשיש סימן שאלה, זה עלול לגרום למתחים למקרה ומשהו מתפקשש ואין עניין הדדי

doodinke

New member
הכרתי מישהי שהעיזה

למרות שהיתה צעירה ממנו בהרבה למרות ההבדל המנטלי הגדול והבדלים גדולים במוצא החברתי אני יכול לומר שכאשר אנשים לא היו בעבודה היה להם "נחמד" מאד אבל היום זה מפריע לה וזה יוצא עליו

magenta73

New member
לא

כי זה יכול לגרום לבלגנים בהמשך. עבודה זו עבודה. הנאה זו הנאה. וכמה שאנחנו מפליצות פה שאנחנו גם רק מזדיינות וכן הלאה, עדיין נקשרים, עדיין יש רגש, אינטימיות, ועדיין סוג של ציפיות... (סוג של)... ואי לכך והתאם לזאת, לראות אותו כל יום בלי יכולת לברוח מזה... לא מוי כיף. בכלל. מעבר לפחד אם הוא סיפר, למי הוא סיפר... לא...

כל כך צודקת

אנשים מחרטטים את עצמם... מחפשים חיזוקים ובסוף הופכים לעוד יותר דפוקים

shelly1975

New member
נכון.... עדיף לי להשאיר את זה

במצב הנוכחי. אחד מספיק לי לעת עתה. :)

magenta73

New member
מעבר לזה

שאת הבטחת לי ארכיטקט נאה... ידעתי, ידעתי שתשמרי את כולם לעצמך!!!!!!!!!

אז ככה אני הולכת לפי התחושות שלי

ממושבת אני לא אבל קודם כל לא יודעת לפתות ולהיות ישירה אם כי יודעת לפלרטט ולהתקשקש ולתת לו להבין שאני מעונינת בו ויהיה מגניב אם זה יהיה הדדי הקטע של השיקול של העבודה יתכן והוא מאד רציונלי ואני מבינה זה בשביל למנוע אי נעימות בעתיד וכו' , אבל אני חיה בהווה ולא רוצה להכנס לתסריטם עתידיים ואם יש סיכוי לקשר כן היתי קופצת למים כי לא יודעת מה אפשר להפסיד א הוא נשוי .. זה כבר עניין אחר לא היתי רוצה להיות בכזה מקום במעררכת יחסים כי זה ברור שלא יוביל לשום מקום ..אז היתי מוותרת ומתרחקת כמו מאש בגדול אני מאמינה בלתת צ'אנס לתחושת בטן ולזרום עם זה - שוב בהנחה שהוא פנוי ... אחרת .. מבחינתי זה בזבוז זמן כי הוא לת יתן לי את מה שאני מחפשת

למעלה