רומי אבולעפיה בתפוז Live

נימרודל

New member
וואו!

רומי אבולעפיה שיו, אני אלך לספר לכל החברות שלי. כי אני כל מתה על התספורת שלה ל" כסטרו" בדמות הטינאייג'רית המטומטמת/משועממת שחושבת את עצמה למשהו מיוחד. ג'י יו אני כבר א יכולה להתאפק אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!

CaerBannog

New member
ובנוסף להכל

את גם לא מוש, רומי, אישתי לעתיד, היא בחורה מדהימה..., כאילו אין, אחת היפות, לא לרדת עלייה!

נימרודל-

תנשמי.
מישהי לא כל כך אוהבת את רומי, מה?

VeraLynn

New member
פאק...

יש מישהי בעולם ששונאת את רומי אבולעפיה יותר ממני!!! נימרודל אני אוהבת אותך!!!

pink floydror

New member
סתם..

בשביל לדעת, כולכם מכירים אותה שאתם שונאים אותה כל כך?! כאילו על איזה בסיס השנאה שלכם?! לפי דעתי מי שלא מכיר אותה באמת, לא צריך לפתח רגשות אהבה או שנאה אליה..

rainbow demon

New member
לי האמת אין שום בעיה איתה...

מה היא מפריעה? עוד אחת עם פנים יפות וגוף בצורת מקל שבחיים לא תזרוק לכיווני מבט (לא שאכפת לי, לי יש את החברה הכי מדהימה בעולם) לא מזיקה בכל אופן

adiville

New member
אז זהו.....

שעל הפנים היפות דווקא אפשר להתווכח...! מה זה הפה סוס הזה ?!? לרוג'ר ווטרס כבר יש פה קטן לידה ! חתיכת פסנתר יש לה בפנים
סנדי בר היתה הרבה יותר שווה ממנה בקמפיינים של קסטרו !

מי היה מאמין שבפורום פינק פלויד

יתפתח דיון על רומי עבולאפיה, או שזה אבועלפיה? לא משנה כ"כ... jack is the best1

adiville

New member
צודק ! ולעניינינו אנו :

הבוקר שמעתי את החומה ומאוד נהניתי. שוב !

rainbow demon

New member
אני היום הספקתי לשמוע

WISH YOU WERE HERE ANIMALS DARK SIDE OF THE MOON ועוד דברים רבים אחרים שלא קשורים לפינק פלויד:)

נימרודל

New member
אני לא שונאת אותה.

אני פשוט שונאת את התדמית שבנתה/ הרסה לעצמה אם היא אוהבת את זה שיבושם לה. זה שאני בחיים לא אראה כמוהה זה משהו אחר. (אראה כמוהה גם מהבחינות הטובות וגם מהרעות). אבל אישית אני לא מבינה איזה שאלות "מרתקות" אפשר לשאול אותה? אני יודעת שלכל בן אדם יש אישיות. אבל היא לא נראית ככה היא נראית לי כמו בובה על חוט.

CaerBannog

New member
אממ, יצא לך לראות שבתות וחגים?

מובן רע של להראות כמו רומי? יש כזה?

נימרודל

New member
כן.

יש כזה דבר, לדעתי לפחות לנסות לבנות לעצמך תדמית כמו שהיא עשתה ב"כסטרו" זה רע. יש אנשים שיחשבו שזה טוב ואני לא אומרת להם מה לעשות, אל תבינו אותי ככה. אני רק אומרת מה אני חושבת. ונכון שהיא יפה מאד אבל לכל אחד יש מגרעות והמגרעה שלדעתי הכי בולטת אצלה (חוץ מהאזניים חיחיחי) זה מה שהיא עשתה. אבל כמו שאמרתי. אם היא אוהבת את זה שיבושם לה. ואם היא רק אוהבת את הכסף שיוצא מזה שיבושם לה עוד יותר.

למעלה