רומטיקה ואהבה?

ליילה

New member
חבר`ה להרגע

אין כל הבנות וכל הבנים כל אחד הוא בן אדם, וכל אחד אוהב דברים שונים נכון שאני חושבת בבסיס שגבר צריך להיות גבר ואישה אישה, וכמו שאני בטוחה רונן שאתה לא רוצה אישה גברית לידך, אני לא רוצה גבר נשי ועדין מדי ורך מדי, ואני חושבת שהמהפיכה הפמיניסטית עשתה שמות בגברים והפכה אותם לאנשים שמחוברים יותר מדי לצד הלא גברי שלהם... אם אתם מבינים למה אני מתכוונת אבל בסופו של דבר, שוב, זו רק דעתי, דיעה של בחורה אחת אני בטוחה שיש כאלו שחושבות אחרת אז בלי הכללות

ב א ר י

New member
רונן,אתה חושב לא נכון !!!!

אתה טועה ובגדול !!!! בהתחלה נשים רוצות אהבה ורומנטיקה ברוב הזמן,לאחר מכן המאצ`ו ישחק תפקיד. לפתוח דלת לאישה,זו לא רומנטיקה,זו דרך חיים ! לשלם עליה במסעדה,זו לא רומנטיקה,זו דרך חיים ! סתם לשבת לדבר איתה,זו לא רומנטיקה,זו דרך חיים ! רומנטיקה זה לשבת איתה בחוף מול שקיעה,לשכב במיטה חבוקים,לנשק סתם כך בכל הזדמנות וכו` וכו`.... אבל ליד הרומנטיקה יש את המאצ`ו הגברי,רק הסבר לי מהו מאצ`ו גברי? להיראות גבר מנופח אגו? להיראות גבר מנופח שרירים? להיראות גבר מנופח גאווה? לא זה לא גבר בעיניי !!! גבר בעיניי,זה אותו גבר שיודע קודם כל לכבד את העומד מולו. גבר בעיניי,זה שיודע לכבד את בת זוגתו. גבר בעיניי,זה גבר שיודע לתת כבוד אמיתי,לא בגלל שהוא חייב אלא בגלל שהוא רוצה !!! רונן ידידי,השתחרר מכל המחשבות הלא נכונות ותתחיל לעבוד על עניין הכבוד כאן,כבד את העומד מולך ולא חשוב מיהו,צעיר ממך,מבוגר ממך,אישה,גבר,לא חשוב מי. אם תדע לכבדו בכנות ואמת,אזיי,הפכת לגבר אמיתי,ללא כל עניין במאצ`ו או אגו. בארי

ronenw22

New member
בארי, קיבלתי

אתה צודק בחלק מהדברים, מה שכן, בנות מעדיפות בקטע של ההתחלה שהבן יהיה מאצ`ו, ורק אח``כ שיהיה רומנטי, גבר רומנטי שיתחיל עם בחורה לא יזכה לתשובה חיובית. גבר מאצ`ו יזכה גם יזכה. רונן

ב א ר י

New member
רונן,

תוכל לתת לי הדגמות לאיך שגבר מאצ`ו מתחיל עם בחורה? אשמח להכיר גם את הצד הזה... בארי

ronenw22

New member
בארי

חסרות דוגמאות? בשל חוסר זמן (חברים שלי מחכים לי למטה) אני רק אומר שגבר מאצ`ו עושה פוזות על הבחורה, מתקשר אליה מתי שבא לו, וזה רק מדליק אותה (משום מה) יותר, הוא משחק אותה תמיד עסוק בשבילה, והוא שקרן כרוני, מראה לה שהיא עוד אחת מני רבות, ו... זה מה שמדליק אותה... מה אתה אומר על זה? רונן

shFiFi2001

New member
כל מה שאמתר נכון בארי

אני חדשה בפרום רק רציתי לומר לך אני מצדיעה לך על כל מילה שאמרת בנות לא מחפות ישר את המצואסטים תאמין לי אם הרגישים והביישנים היו יוצאים יותר לאור מתחילים עם בנות :) סתם סתם אין בנות מעדיפות יותר את רומטיקנים החסרי תקנה שיבוא פרח בבפיגשה הראשונה וזהו

bluewater

New member
חברה,תגידו מה שתגידו אבל הבחור צודק

רונן,אתה פשוט מדבר מהלב...אתה אומר דברים שלצערי באמת משקפים את המציאות... אתם יודעים,יש לי ידידות שפשוט לא אוהבות לצאתאם ``סתם`` גברים....הם מחפשות את ה-גבר ושידע מידיי פעם לצעוק עליהם...כמה שזה נשמע לא הכי הגיוני אבל העובדות בשטח לא משקרות.פשוט הן אמרו לי שאם הגבר שלהם לא יהיה כזה ``כלי`` ויתן להם רק טוב הן פשוט לא יהיו מעוניינות להמשיך איתו את הקשר! אני לא אומר שכולן ככה ובטח גם לגברים לא חסר.הם תמיד רוצים לצאת אם ההכי``כוסית`` שכולם יסתכלו ויגידו``פששש אחי הסתדרת...`` אנשים,אלה חיים,ככה העולם בנוי. לשנות את העולם את כבר יודעים שאי אפשר אבל בהחלט ניתן לשפר דברים לטובה פה ושם.שווה לנסות. ולך רונן-מי יתן ותפגוש את אשת חולמותיך שתראה לך שאני טועה.הלוואי. בהצלחה אחי. ;-)

שמואל20

New member
האבסורד חוגג!

לשמחתי הרבה לא פגשתי בגברים המחפשים ``כוסיות בלבד`` בתור תכשיט יד..אם אפשר לקרוא לזה ככה. כמו כן, לא פגשתי בנשים המתוארות כ``חובבי נביחה מדי פעם``.. מוזר לי הדבר.. והאמת..טוב שכך!!!

ronenw22

New member
לבלו

אני מאוד מקווה שאולי ביום אחד כולנו נמצא את אהבת חיינו... ו... עד אז נישאר אופטימיים. שלך רונן

שמואל20

New member
לרונן שלום

בהודעותיי האחרונות תגלה כי מצב האהבה אצלי לא כל כך מזהיר.. אני אפטי למין הנשי, לבי שייך לאחת שלא אחזור אליה , ומבחינה מסויימת אני מצפה להישאר במצה הנוכחי זמן רב. תיארתי לך את הנ``ל (בקיצור) במטרה להבהיר כי למרות כל המכאובים, הגעגועים לדמות אהובה,הקשיים במציאת בת זוג ``מושלמת`` או אהבה נכספת וכו`,האהבה לא מתה! אין גאווה בהיות `` הבחור המאצ`ו `` .. הבחורה שלפי דעתי תתאים לך, בכלל לא תימשך לפן הזה.. כי אתה לא כזה,מגיע לך מישהי שתעריך אותך! בבקשה ממך.. אל תהפך לאפטי (קראתי את הדיאלוג שלך & שרון).. לפעמים אדם באשר הוא צריך חופש מקשר- אולי כדי למצוא שלווה נפשית,להתמודד עם החסרונות ולהשלים איתם וכו`- ואז להתחיל מערכות יחסים.. אבל בשום פנים ואופן אל תנקוט בגישה האפטית!!! אט אט מאבדים בדרך הנ``ל מהתכונות הבסיסיות.. (תלמד מניסיון של אחרים) ... פשוט מתפקדים כמו רובוט: קמים לעבודה,אוכלים,חוזרים מעבודה..וכו`.. אין התלהבות, אין פרפרים בבטן..אין רומנטיקה..אין כלום.. תצא לפאבים..תשתכר { והמון!!! }..תרקוד..תבלה.. הבחורה הנכונה תבוא בזמנה החופשי.. ללא קשר לניסיונות שלך למצוא אותה!

ronenw22

New member
לשמוליק

יש אמת בדברייך, אכן אדם צריך חופש ממערכת יחסים, אך אם החופש הולך ומתמשך, ומגיע לכמעט שנה ויותר, אז הבן אדם עובר זעזועים, הוא קולט שהזמן עובר, ולו חסר ... איזה קשר... איפה הפרפרים בבטן? איפה האהבה? אז אתה יודע מה? אני אקח את ההצעה שלך - אני אצא, אשתכר, ארקוד, אבלה ולא אחפש, אלך על מה שבא, ובלי לחשוב יותר מדיי, אולי זה יגיע... ואולי אתייאש ואחזור למצב הנוכחי... עוד הצעות? שלך, רונן

shFiFi2001

New member
מאיפה הגעת להשערה

מאיפה הגעת להרעוין היפיפה הזה? של בנות מחפשות מצואים לא כולם כאלו רק שתדע לידע כלל!!1

למעלה