רומטיקה ואהבה?

ronenw22

New member
רומטיקה ואהבה?

יש דבר כזה, אשרי המאמין. אני מכיר אינספור אנשים כאלה, הבעייה שהציניקניות בחברה הורסת כל חלקה טובה וגם את החלקה הטובה הזאת. בנוסף אני רוצה לציין, שבנות לא רוצות גבר רומנטי ואוהב, לפחות לא בהתחלה, הן מחפשות את המאצ`ו. אז שאחר כך שלא יגידו שכל הבנים זבל, הן רוצות אותם ככה... רונן

אוי רונן , רונן , רונן .......

אני לפחות רוצה גבר רומנטי , גבר שידע בדיוק מה לומר , גבר שידע ללחוש לי באוזן :`` אני אוהב אותך `` , גבר שיפתיע אותי בסוף שבוע כפרי לבד , גבר שיקרה לי פרחים בכל יום שישי סתם כי הוא אוהב אותי , גבר שיפתח לי את הדלת לאוטו , למסעדה , לבית ולכל מקום .. גבר שיתקשר אלי רק כדי לומר לי כמה אני מיוחדת , גבר שילך איתי בטיול רומנטי לאורך הים .. , גבר שישב ויצפה בסרטים רומנטים קצת ק`יצים ויאהב אותם , גבר שאפילו אם זה ישמע קצת שחצן שישלם עלי במסעדה .. גבר שיקנה לי פרח בארוחה רומנטית .. גבר שיזמין אותי לארוחת ערב לאור נרות בקבוק יין ושני כוסות , גבר שיפנק אותי באמבטיית קצץ לאור נרות , גבר שיעסה לי את כפות הרגלים לאחר יום עבודה מעייף ...... זה גבר שאני אוהבת ... ואני יודעת שאני לא היחידה , נכון שאנחנו רוצות גם גבר שיהיה קצת מצאו ולא `` חנון `` אבל זה לא הכל בחיים .. עם המצאו לא הולכים לישון בלילה .. עם גבר רומנטיי זה הכי כיף ... תאמין לי עשיתי את זה . ורונן , זה לא כל מה שבחורות רוצות ..... שלך שרון

ronenw22

New member
לשרון

בהתחלה זה מרגש אותך, הוא נהדר, פותח לך את הדלת לאוטו, קונה לך דברים, מזמין אותך למסעדה, מפנק אותך, לוקח אותך לסוף שבוע כפרי, עושה לך מסג` ברגליים וכל ערב אתם נוסעים לים לראות את השקיעה... ולמרות הכל תזרקי אותו אחרי שבועיים עד חודש, למה? כי זה כבר לא יהיה מיוחד. מה שאני מנסה לומר פה זה שאתן (נשים) מתוסבכות... שלך, רונן

לך רונן....

כל העניין באהבה כשכבר אתה מוצא את החצי השני שלך אף אחד לא אמר לך להיות תמיד רומנטי כמו כולנו גם אם אתה אוהב מישהי והיא תמיד תהייה עדינה ורומנטית גם לך זה ימאס באיזשהוא שלב. החוכמה זה בכל מערכת זוגיות פשוט לגוון מבחינת דברים שעושים,, פעם לעשות משהו רומנטי פעם לעשות משהו משוגע,, פעם ככה ופכם ככה ואתה תראה שגם לך לא יהיה משעמם ,וגם לה לא כי אחרי תקופה מסוימת בכל אהבה גדולה נכנסים לשיגרה ופה זאת העבודה הקשה.. ופה צריך לשבור אותה,,את השיגרה, ולעשות דברים שונים..כדי להוסיף שמן למדורה כדי שהיא תמשיך לבעור :) אף אחד לא מושלם ............ שלך.......חוקרת

ronenw22

New member
לחוקרת

אהבתי, נתת לי כמה תשובות יפות תודה... שלך רונן

אין בעד מה........ :) :) :)

אהבה תמיד לומדים חייבים ללמוד,, אף לא מפסיקים,, הכל מנסיון החיים :)) שתמיד תהייה אהבה בליבך שלך........חוקרת

זה כבר חצי דרך.....

ברגע שליבך פתוח לאהבה ואתה נותן לה להיכנס אליך.. היא תהייה גם בחיים שלך,, אהבה יש לה כשרון להפתיע.. היא באה לביקור דווקא ברגע שאתה לא מצפה לה..... ואני באמת מקווה מכל הלב שליי,,,,,,,,,, שהיא תהייה בחייך האהבה ושתהייה הכי הכי מאושר בעולםםםם כי אהבה נותנת לך כוח,, כוח להתקדם,,כוח להסתכל קדימה,, אהבה היא החיים שלנו, אהבה היא סם,,,שאנחנו זקוקים לו כל יום ,,ואפילו כמה פעמיים :) חוקרת

ronenw22

New member
תגובה... 8-(

ליבי פתוח לאהבה כבר 10 חודשים... אבל היא מתעקשת שלא להגיע... שלך רונן

רונן מתוק.......... :)

אז בינתיים עד שהיא תגיע תעשה חיים ,,, תבלה,,תהנה,,,תשתולל,, תכיר מליון בנות,, ואז ביום בהיר וצח אתה תתאהב,,,ותהייה עם האחת שלך עם החצי השני שלך,,,,,,,,, לפעמיים לא תמיד כשאנחנו רוצים משהו זה קורה מייד,, אמה אתה חושב שלי לא היתה תקופה כזאת,, היתה..... אבל ניצלתי אותה לטובה,,,, בילתי נהנתי ,,הכרתי,,ושוב התאהבתי,, ושוב נגמר,, ועכשיו גם אני בלי החצי השני,, אבל אני לא דואגת הוא יבוא............ :) שלך.........חוקרת

ronenw22

New member
חוקרת

כן, אני יודע, ודווקא בכיף לצאת , לבלות להכיר וכ`ו, אבל נמאס לי מהקטע שאתה בא להתחיל עם מישהי והיא מצפה שתגיד או תעשה משהו מיוחד, פשוט הפסקתי להתחיל. מה היית מצפה שאני אגיד לך אם אני מתחיל איתך, תני מספר דוגמאות למספר מקומות כמו - בית קפה, דיסקוטק, מקום עבודה, פאב, וכ`ו. שלך, רונן

רונן יש לי שאלה.....

יש לך איי סי קיו.??? אני רוצה להעביר לך איזשהוא שיר אם בא לך כמובן....... חוקרת

לך רונן........

רשמתי את המספר,, אני גם עומדת לצאת,,, אז אני יעביר לך את השיר, בערב...:) שיהיה לך המשך יום מקסים שלך..........חוקרת

רונן ..

בהתחלה באמצע ובמהלך החיים .. למה דווקא לחשוב שזה יגמר .. למה דווקא לחשוב שבעוד שבועיים אני אזרוק את זה לפח ???? כל אדם הוא אדם בפני עצמו ... יש כאלה שרומנטיקה זו דרך חיים בשבילם .. וככה זה אצלי .. אם היית מכיר אותי קצת יותר היית יודע שמעשים רומנטיים כמו אלה שכתבתי לך מקודם .. נותנים לי הרגשה טובה ותאמין לי שגם אחרי שנתים זה נמשך ואני עדין לא זרקתי אף אחד בגלל זה ... ועוד משהו ... אנחנו הנשים לא מתוסבכות .. זה אתם הגברים שמסבכים כל דבר .. קח את זה ברוח טובה . ובאמת שיהיה לך יום קסום מלא אהבה @}-}-- שרון

למה ???

אז ככה ..... קודם כל תבין אני לא מדברת על כל הגברים .. כמו שבוודאי לא דיברת על כל הנשים ... . שנית , לפעמים גברים לא מקבלים את כל עניין הרומנטיקה .. בשבילם זה נראה די קיצי בשבילם זה עניין לנשים לבחורות ולא לגברים מצואיים כמו שכתבת מקודם .. אבל עוד פעם , אני לא מכלילה את כל הגברים , ממש לא . יש כאלה שרק במילים יכולים לשבות לב נשים , יש כאלה שבמעשים , בשירים ובעוד כמה דברים ..... רונן , אם נפגעת מבקשת סליחה , זו לא היתה הכוונה שלי . סליחה שרון

ronenw22

New member
לשרון, לא נפגעתי,

אני לא יודע לגבי שירים, לגבי מעשים ובעוד הדברים, לי בכל אופן זה לא מצליח. רונן

למעלה