רום

פו הצב

New member
רום

כמה שאלות ברשותכם. התקנתי רום של חברה סלולרית רק כדי לקבל עברית מלאה. האם יש רום של מפתחים פרטיים שעובד בצורה אופטימלית וכולל עברית מלאה בצורה תקינה? שאלה שניה, התקנתי את הרום דרך אודין, לאחר גיבוי הרום הקודם. לפי שטח האיחסון שנותר אני מבין שהקבצים של הרום הקודם נותרו במכשיר. האם הייתי צריך להתקין דרך הריקוברי? יש הבדל? ושאלה אחרונה, עדיין לא הצלחתי להתחבר למרקט. הוא כותב לי הודעת שגיאה שקשורה לחיבור הנתונים. האם אפשר להתחבר למרקט רק דרך wi-fi? תודה רבה!

Shpritz

New member
PILOTX

לגבי 2, לא הבנתי.. התקנת רום חדש ואתה רואה בכרטיס הזיכרון הפנימי שלך שחסר לך מקום פנוי שאותו זיהית כרום הישן? כן, אפשר לעשות הכל עם WIFI. תרשום איזו שגיאה אתה מקבל ונראה אם אפשר לעזור.

פו הצב

New member
בטעות לא כתבתי מכשיר

המכשיר הוא גלקסי 2. לגבי 2, כן. עידכנתי את הרום דרך האודין. הקרנל נשאר זהה. האם עדיף להתקין רום דרך ריקוברי? (להבנתי במצב ריקוברי הוא בעצם "מלביש" את הרום בצורה טוטאלית ולא על גבי הרום הקודם. אני טועה?) לגבי 3, שאלתי אם אפשר רק דרך wi-fi להתחבר למרקט, כי דרך הגלישה הסלולרית המכשיר לא מתחבר לי. אחרי דקה שהוא מנסה להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם תקשורת הנתונים.

כל החלפת רום מחליפה הכל

בשניהם אתה יכול גם לעשות פורמט שימחוק את כל הנתונים, אבל לא חובה אלא אם כן מדובר ברום אחר ממה שהיה קודם. כאשר עושים עידכון רום אודין או ריקוברי כל עוד לא עושים full WIPE אז לא נמחק כלום.

פו הצב

New member
עידכון הרום שביצעתי

השאיר לי את תמונת הרקע שהיתה קודם. מה ההבדל למעשה בין צריבת רום דרך ריקוברי ואודין?

עידכון רום ללא FULL WIPE

לא ימחוק קבצי דטה, כך שגם תמונת רקע תישאר. לא מכיר את האודין.

פו הצב

New member
תוכל להפנות אותי למדריך

מפורט וברור כיצד לעשות רוט ולהתקין רומים?

voguemaster

New member
תקשורת נתונים

לפחות לגבי הבעיה הזו כנראה שאין לך את הגדרות ה-APN הנכונות כדי לגשת לאינטרנט דרך המפעילה הסלולרית שלך. בכל מקרה, אני לא יודע מה היה בחבילת הצריבה אבל בד"כ כשמבצעים צריבות של רומים אז ההתקנה אמורה להחליף את הרום הקודם. לפעמים עושים WIPE קודם כדי להתחיל מנקי. אני לא מכיר את הרומים של ה-S2 אבל הרעיון הוא אותו רעיון. עבדת עם מדריך מסודר ?

פו הצב

New member
עבדתי עם 2 מדריכים, עם אחד לא הצלחתי

אז עברתי לשני. התקנתי רום רשמי של פלאפון ואני לקוח פלאפון. זה לא אמור להגיע עם ההגדרות מובנות? גלישה רגילה מתאפשרת ותוכנות אחרת כמו waze מתחברות לאינטרנט ללא בעיה.

למעלה