רום מומלץ לWILDFIRE 2.3.3 ומעלה?

רום מומלץ לWILDFIRE 2.3.3 ומעלה?

לא חובה סנס והבנתי שאין בגירסאות החדשות סנס לפחות עדיין לא, אני מנסה לשפר את המצב של המכשיר של אישתי הוא מאוד איטי ולא נראה לי בגלל שיש יותר מידי אפליקציות, זה גם אחרי ניקוי ואיפוס קלים לזיכרון.

Zמבוש

New member
אלרונד נסה

לבדוק בתמיכה הטכנית של HTC אולי יש להם תובנות ?

מה בדיוק נעשה עם התמיכה שלהם?

מכשיר שנקנה בארץ שאפילו את הרום המקורי אין עליו?

Zמבוש

New member
קבל מהם אולי רעיונות

אולי יש להם רעיונות שאתה לא מכיר

me12321

New member
לא אפליקציות ולא רום

אלא החומרה החלשה של המכשיר בגלל זה אני אף פעם לא ממליץ לקנות מכשירים שהם פחות מגלקסי S בחומרה אם תימצא רום שישפר את המהירות הוא יזלול סוללה

Zמבוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כלומר חומרת הדייזיר HD

או Z היא לא רצינית אצלך ,

me12321

New member
דיברתי על WILDFIRE

גם קרוב זה בסדר בגלל שהם משתמשים במערכת קבצים מהירה יותר מאשר סמסונג אבל כל המעבדי 600MHZ האלה הם על הפנים ולא סוחבים את המערכת הפעלה

לא צריך להגזים, אני מודה שזה לא מכשיר מושלם

ולמעשה דווקא הגירסת הS מטפלת בבעיה של הזיכרון, לא נראה לי שמהירות המעבד כאן הבעיה אלא בעיית הזיכרון, סביר להניח שבניהול זיכרון נכון אפשר לפתור את הבעיות גם על מכשיר זה, כרגע אני מנסה לשפר את הביצועים ע"י ניקוי אפליקציות מיותרות, ואולי מאוחר יותר עם לאנצ'ר קליל יותר מהסנס.

AYELET1

New member
../images/Emo45.gif האייפון עם מעבד 600 MHZ זורם הרבה יותר ט

טוב לפני שמזנקים שהוא חד משימתי , אז נכון. זה חלק מעניין הזכרון וכיו"ב

ezaton

New member
ויחוד המשימות במקביל

(יחוד - ההיפך מריבוי). אין ספק שזה עושה פלאים לתפקודו (וגם יציבותו!) של מכשיר סלולארי.

gabbiz

New member
../images/Emo31.gif רבאק מה שהיינו עושים פעם עם 1MHz

עכשיו, עם כל השכבות על גבי שכבות על גבי שכבות על גבי שכבות על גבי שכבות , גם 528MHz לא מספיק.

שלוקמן

New member
Cyanogenmod 7

הוא רום ממש מומלץ ,מהיר וקל , אין בו סנס המוכר של HTC ולכן אני ויתרתי עליו כרגע ואני משתמש בWILDPUZZELROM 7 שהוא רום די עלוב אבל יש בו סנס וזה ממש חשוב לי.

למעלה