רולר סקטים

Deosette

New member
רולר סקטים

אהלן אני אולי לא שייכת לפה אבל קיוויתי שאולי תוכלו לכוון אותי... קניתי בארה''ב רולר סקטים (כאלה עם 4 גלגליות), הן לא לילדים אז אל תצחקו עליי, אלו סקטים רצחניים וגלגליות מאוד מהירות. אני מחליקה עמן נפלא אבל יש לי בעיה עם מעצורים. לא מצליחה לבלום!!! במיוחד עם שיפועים כלפי מטה. נפלתי חזק בסנטרל פארק ומאז חטפתי טראומה. עכשיו... כולם עם רולר בליידס ואין אף אחד שילמד אותי לעצור עם סקטים. יש לציין שאני יודעת לרכב על רולר ויודעת ולעצור. השאלה שלי האם יש בישראל קהילה של סקטים? האם יש אתרים שבו יש הוראות הדרכה (אפילו סרטונים) עבור מחליקי הסקטים? רוצה כבר לחזור אליהם אבל מפחדת... תודה מראש, אנה

ברוכה הבאה

מוזמנת ביום ראשון לספורטק בשעה שמונה בערב. אשמח להראות לך כמה שיטות בלימה, שלא שונות בהרבה מרולר.

freestyle25

New member
../images/Emo45.gifממליץ להגיע

נתן בטוח יכול לסייע מעבר לרוב האנשים. דרך אגב מידי פעם יש מישהי שמגיעה בימי ו' לספורטק, היא היתה שותפה למספר תחרויות והיא ברמה מאד גבוהה, אם אראה אותה אדאג לבקש פרטים עבורך.

כן אבל

אתה מדבר על מחליקה אומנותית. בענף הזה נהוג להישתמש בעצירת T. בהחלקת רחוב מבצעים סליידים ממש כמו ברולר ובסקטים זה גם הרבה יותר פשוט וקל מרולר ואני מדבר מניסיון.

Deosette

New member
סבבה אגיע!

אני לא יודעת איך אזהה אותך אבל אתה יכול למצוא בחורה קטנה עם תיק גב בצורת דובי וסקטים שחורים עם שרוכים וורודים נוצצים
תודה רבה!

freestyle25

New member
בטוח שזה מניסיון

הדבר היחיד שלא עשיתי (ודיי בטוח שגם לא אעשה) זה סקטים.

למעלה